Predstavljanje, Da se predstavim
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Predstavljanje, Da se predstavim
paydoman |
Feb 21 2008, 11:15 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 21 2008, 10:48 PM) Ljubavi ironija Sta cu kad pola smene prica o mojim (izmisljenim by neki bolestan um) aktivnostima sa polovinom generacije... prosto sam se privikla .... mada, sve je mnogo bolje sad kad je Luka prestao da me proziva za te aktivnosti Ali neka neka, videce oni jednog dana da su se ogresili na mene... ja prestao da te zezam? mogu ja da nastavim ako hocesh... zziwim za to -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
LoshMeeBre |
Feb 21 2008, 11:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 11:15 PM) Pa kao, tijana sto je bila sa cirom..?Lol mrzim kad me ljudi po ovome prepoznaju, al jbg...najdelotvornije,jbg... A, ne brini nista, ako je trac u pitanju tanja je upoznata... -------------------- |
RZA |
Feb 21 2008, 11:16 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 11:15 PM) Pa kao, tijana sto je bila sa cirom..?Lol mrzim kad me ljudi po ovome prepoznaju, al jbg...najdelotvornije,jbg... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... to si tiiiiiiiiiiiiiii.. i dalje te ne znam. -------------------- cold
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(kiKa™ @ Feb 21 2008, 11:16 PM) Nija. Damn. A Cira i ja smo u bas dobrim odnosima. Ali jbg sad mi mozak stao i ne mogu da se setim Tijane. Damn. Definitivno meditiram sto kaze Bela. -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Feb 21 2008, 11:22 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
TANJA!!!
sad si me jako razocarala... Popustas.. -------------------- |
estranged |
Feb 21 2008, 11:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
Hahahah, ofarbaj se u plavo
A bre znamo se...druzim se sa markom, lidijom, i ovima... ( ko da to pomaze nesto ) hahahaha Visoka,mrsava tijana iz 1a? ma nema veze...samo ti meditiraj -------------------- Born to be wild
|
RZA |
Feb 21 2008, 11:28 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 11:26 PM) ouch. -------------------- cold
|
VIP <3 |
Feb 21 2008, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 11:26 PM) Hahahah, ofarbaj se u plavo A bre znamo se...druzim se sa markom, lidijom, i ovima... ( ko da to pomaze nesto ) hahahaha Visoka,mrsava tijana iz 1a? ma nema veze...samo ti meditiraj SETILA SAM SE!!!!!!!! LoshMee otvaraj sampanjac !!!! Setila sam seeeeeeeeee O pa dobrodosla tijana Ono je bilo zvanicno welcome, a sad od srca dobrodosla. Ti nisi kao vecina ostalih prvakinja. Tebe gotivim Izabranice srca moga Tj. Cirinoga -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Feb 21 2008, 11:34 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Looda_mawa @ Feb 21 2008, 11:26 PM) Hahahah, ofarbaj se u plavo A bre znamo se...druzim se sa markom, lidijom, i ovima... ( ko da to pomaze nesto ) hahahaha Visoka,mrsava tijana iz 1a? ma nema veze...samo ti meditiraj znam te... a ko je cira btw? This post has been edited by paydoman: Feb 21 2008, 11:35 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
estranged |
Feb 21 2008, 11:37 PM
|
Uuuu jbt padace sneg? hahahah
setila si se tnx al nemo preterujes ima da posumljam u tvoje opredeljenje... hahah saalim se... -------------------- Born to be wild
|
LoshMeeBre |
Feb 21 2008, 11:38 PM
|
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 21 2008, 11:33 PM) SETILA SAM SE!!!!!!!! LoshMee otvaraj sampanjac !!!! Setila sam seeeeeeeeee O pa dobrodosla tijana Ono je bilo zvanicno welcome, a sad od srca dobrodosla. Ti nisi kao vecina ostalih prvakinja. Tebe gotivim Izabranice srca moga Tj. Cirinoga POP Ziveli.. A da znas da imam jedan sampanjac u steku.. Ustvari penusavo vino (posto je domace) -------------------- |
estranged |
Feb 21 2008, 11:40 PM
|
QUOTE(paydoman @ Feb 21 2008, 11:34 PM) Aaaa ja tebe ne znam.... Cira je lik iz 1c druzi se sa matijom...I ima patike koje su vece od njega... mislim cirin fazon -------------------- Born to be wild
|
paydoman |
Feb 21 2008, 11:42 PM
|
hahahahah bila si sa cirom...
izvini nisam mogao da izdrzim... mene ne znas!? c c c -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
estranged |
Feb 21 2008, 11:53 PM
|
QUOTE(paydoman @ Feb 21 2008, 11:42 PM) aaaa jbg... mislim verovatno te znam iz vidjenja aaaaalo bre, ae sad vam je jasno sto mrzim da me ljudi tako prepoznaju... Hahah a dobar je cira... -------------------- Born to be wild
|
Neonkitza |
Feb 22 2008, 12:58 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
@ceo off topic:spuzva i luka,moramo da vam nadjemo neka ljubichanstvena imena ;p
@miss:jadna ti kad ti luka drka sig |
RZA |
Feb 22 2008, 10:04 AM
|
ja i luka zelimoda budemo tako senzacionalni.
ali prvakinje su superiska senzacionalne. nikad necemo dostici njihov nivo. ohh tugee.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Feb 22 2008, 10:37 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali polako spuzva...vec ti avatar ima ljubicanstvene gacice ;p
malo ti fali.. |
Slovenatz |
Feb 22 2008, 12:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Nikako da joj nadjem sig koji se slaze sa avatarom
-------------------- |
VIP <3 |
Feb 22 2008, 03:32 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Feb 22 2008, 12:58 AM) Jadna ja... Sta cu, volim i ja njega Ala lazem -------------------- Opsti kriminal. |
birchevac |
Feb 22 2008, 07:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-February 08 Member No.: 890 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Jelena Birčević Škola/Razred: MG 3c |
Здраво људи...
-------------------- Остани Србин, пиши ћирилицом!!
|