Fifa 06 Ili Pes5, Sta je bolje?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Fifa 06 Ili Pes5, Sta je bolje?
Eli0t |
Mar 1 2006, 08:36 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa bolja je nekome ko nikad u zivotu nije igrao WE na Sony dvojci. Meni se gadi sam nacin igranja fudbala na racunaru... Kada me je drug nagovorio da instaliram fifu, igrao sam je 10 minuta i kad sam dao 2 gola sa nesto manje od pola terena, iznervirao sam se i obrisao je. Ne verujem da cu je ikad vise probati, makar izbacili i Fifu 2200.
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 08:43 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
to je moglo u 2005-ici u 2006 ne mozze... valjda...
-------------------- ode..
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 10:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 30 Ime i prezime: Danilo i Stefan Cerović |
QUOTE(nYMphoManiAc @ Mar 1 2006, 08:36 PM) Pa bolja je nekome ko nikad u zivotu nije igrao WE na Sony dvojci. Meni se gadi sam nacin igranja fudbala na racunaru... Kada me je drug nagovorio da instaliram fifu, igrao sam je 10 minuta i kad sam dao 2 gola sa nesto manje od pola terena, iznervirao sam se i obrisao je. Ne verujem da cu je ikad vise probati, makar izbacili i Fifu 2200. Taj tvoj WE ima japanskog komentatora i japanski meni(na engleskom je samo kad stavis patch). Mogu da se kladim da nisi igrao nikad u zivotu FIFU 06,cim pricas za golove sa pola terena QUOTE(Do double g @ Mar 1 2006, 07:17 PM) Evo ti sajt |
ex-paydoman |
Jul 24 2006, 03:22 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
fifa world cup mama...
-------------------- ode..
|
Kurjak |
Jul 29 2006, 03:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
NBA LIVE 2003
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Cekaaa |
Jul 29 2006, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Nema veze sa temom, ali NBA03 je zakon igra.
|
Kurjak |
Feb 10 2008, 02:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Е види се де су наши јуниори били најактивнији...
Пессс,или Фифа... ЕЕЕЕЕ.... -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Maestro |
Feb 10 2008, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
glaso sam za FIFU naravno...
PES je čista kontaminacija, stisneš krug ono ne može da centrira... (Milan Radonjić-tarotolog) -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
Kurjak |
Feb 10 2008, 10:49 PM
|
QUOTE(Maestro @ Feb 10 2008, 10:32 PM) glaso sam za FIFU naravno... PES je čista kontaminacija, stisneš krug ono ne može da centrira... (Milan Radonjić-tarotolog) Ко игра игре на ПЦ-ју иде у пакао,то знате... ПЦ је за програмирање,сони је за игрице (Милан Тарот) Ајмо ТАРОТ !!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Maestro |
Feb 10 2008, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
KONZOLE, ne Sony
a ono reprodukcija u Karmi, poludevama i Gospodu... ili prodajete kuću za 19 meseci i 7 dana, kupac Roki Balboa -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Kurjak |
Feb 10 2008, 10:55 PM
|
Виши контролори...
Maestro |
Feb 10 2008, 10:57 PM
|
samo GTA i Vajning Eleven ...
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Kurjak |
Feb 10 2008, 11:00 PM
|
Nalazite pare ispod stepenica,nemo ništa da radite...
Maestro |
Feb 10 2008, 11:02 PM
|
kakve to veze ima sa topicom ?
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Kurjak |
Feb 10 2008, 11:04 PM
|
Видиш да је топиц давно умро...
Нема везе са топицом,али има са Тарот Миланом -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Maestro |
Feb 10 2008, 11:09 PM
|
ТОПИЦ НИЈЕ УМРЕО !!!!!
Ових дана играм Спидер Солитаире и помало НБА 2007 -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
c1k4_ml3kc3 |
Feb 11 2008, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
A shto ste zaboravili WE? (We u svakom slucaju moze da obrlati Fifu oko neumerno MNOGO, a za poslednju Fifu koja je izashla mogu jedino da kazem da mi se svidja na Xbox 360 iako je sranje).
E, sad. Pro Evolution Soccer je najbolji fudbal na planeti Zemlji koji sam ikad odigrao i koji cu ikad igrati. Ljudi koji su josh kao mali i nabedjeni klinci imali kompjutere i stalno igrali FIFU na kompjuterima ce uvek reci kako je FIFA daleko bolja od bilo kog fudbala i uvek ce reci kako su igrice za kompjutere daleko bolje nego li na konzolama. Poenta - Izadjite malo i pogledajte gde ima da se igra PES. PEs nije PES dok se ne odigra na SonyPlaystation 2 ili Xbox-u. Pritom, ovo je REALAN fudbal, a ne neka bljuvotina u kojoj igrach trchi k'o da je kamila. U Fifi se ne igra fudbal vec navodjenje aviona i vishe mi lici na Menadzer nego li na pravi fudbal. PES je najbolji. -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 11 2008, 02:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Maestro - Ocigledno nikad nisi igrao PES. Centriranje je daleko zahtevnije nego shto ce ikad biti na FIFI. Nemoguce je doziveti PES osim na sony konzoli.
P.S. KO ZELI DA IGRAMOOOOO ? Ljudi sastavite TIM i dogovoricemo se. U ovoj igri mene moze neko da dobije najvishe tri puta u zivotu, vishe od toga ne. -------------------- |
Pera Detlic |
Feb 18 2008, 11:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ma bre u fifi se ne postuju osnovni zakoni fizike, pocevsi od kretnje igraca, pa do nacina na koji se lopta krece.
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|