Ako Ne Radi Msn.., ...maybe there is a solution
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ako Ne Radi Msn.., ...maybe there is a solution
Iva |
Apr 12 2007, 09:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Evo vidim jos nekima ne radi msn. Predlazem 2 stvari, od kojih je druga sigurnija
1. Ako znate neciji pass necijeg acc-a pokusajte preko toga, ponekad radi.. 2. Meebo -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
NeverMore21 |
Apr 12 2007, 09:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Meni ne radi, shta cu (This program has encounted a critical error ....), instalirao sam neki add-in i sad je prso ko zwecka! Ali sam zato skinuo YAhoo Messenger )!
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Apr 12 2007, 09:32 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pitam li se sta Marija sada radi ? Boje da ne znam ... dosao je i nama zaludjenicima kraj
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Apr 13 2007, 12:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ha ha... Ljubo, vala da znas da sam zamalo pocela da udaram glavom o monitor...
Mislila sam da samo meni ne radi (ionako mi ovih dana malko se raspada ceo sistem), ali me onda zvao drug da me pita da proverim da li je on online, posto mu MSN prijavljuje neke greske (kako covek lepo zna ko je uvek OL na MSNu)... A onda kada mi je MSN napokon proradio provalila sam da je gomila ljudi pristupila preko mobilnog ili preko Meebo-a... Imam i ja Yahoo! messenger, ali imam samo jednu jedinu osobu u imeniku (jedna od naj drugarica, sa njom moram da budem u kontaktu cak i kad MSN baguje)... Zapravo imam ja vise messenegera... Ali necemo vise o mojoj zaludjenosti... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
milija |
Apr 13 2007, 06:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Imas ti dooosta messangera:
msn, Yahoo, AIM, ICQ, jos samo GTalk nemas Ali znajuci te, i to ces uskoro instalirati -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Apr 13 2007, 08:50 AM
|
Marija nema Google talk? :shock:.. (A mIRC? )
Eh, preko mobilnog.. pristupila sam poslednji put pre nekih.. hm.. pa 3 nedelje Btw sad radi msn.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Apr 13 2007, 09:42 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Kada vec pricamo ko sta ima
MSN-naravno ICQ Gtalk Yahoo Skype Imao sam AOL Neki moove Mirc Verovatno sam nesto zaboravio -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
rvukasin |
Apr 13 2007, 10:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-September 06 From: Ub Member No.: 103 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Vukasin Rankovic Škola/Razred: Matematicka gimnazija 4c |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Apr 13 2007, 09:42 AM) Kada vec pricamo ko sta ima MSN-naravno ICQ Gtalk Yahoo Skype Imao sam AOL Neki moove Mirc Verovatno sam nesto zaboravio Ako tako nastavis ti ces postati zavisnik od interneta.(Probaj bez interneta mesec dana) -------------------- |
^_NiN0_^ |
Apr 13 2007, 10:13 AM
|
Kao prvo, ja vec jesam zavisnik. Kao drugo, mesec dana , jesi li ti normalan. Pa to je kao mesece dana bez vode . E i ja pretera, kao bez kiseonika
Iva |
Apr 13 2007, 11:41 AM
|
Samo mesec dana?
E nije to nista.. meni drug preti ubistvom jer kad sam mu formatirala komp nisam uzela podesavanja za wireless (a lik nema uopste telefon ), i *** nema neta nedelju dana... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Apr 13 2007, 11:44 AM
|
Haha ... e tema postade kada nema MSn ima MGForuma
Kioslav |
Apr 20 2007, 05:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 5 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ivan Jakovljevic Škola/Razred: MG/3e |
Kada sam zadnji put bio u biblioteci primetio sam u taskbaru upaljen ebuddy.com, onda sam zatrazio lektiru i kada je bibliotekarka pokrenula onaj program za knjige. Pojavio se Don't Send prozor i puce Internet Explorer sa sve e-buddyem izgledala je veoma srecno zbog toga
-------------------- |
Ana |
Sep 2 2007, 01:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
MSN ftw!!
Uostalom mozete da upisete i personu koja ima sa yahoo mess, ne treba vam gomila messenger-a, ffs. Pored meeba, dobar je i onaj ebuddy.com, za slucaj prve pomoci. -------------------- |
RZA |
Sep 2 2007, 01:43 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
da.. s tim sto i jedan i drugi baguju ko ludi..
ebuddy je losiji od meebo-a.. al to je spas dok si u petnici x) sem ako nemas svoj komp.. -------------------- cold
|
milanche |
Sep 2 2007, 08:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
Xexe, preporucujem svima Mirandu.
EDIT: Ljudi, pronasao sam nesto na jednom forumu: Kada vas neko nervira na messangeru, recite mu da prekopira ovo u Personal message i navodno nece moci vise da se uloguje. CODE n—a_Á—ay±m—aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá—±Ç᧱Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá Ne smem ovo da probam, pa ne znam sta se desava. This post has been edited by milanche: Sep 2 2007, 10:03 AM |
pyost |
Sep 2 2007, 10:23 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Cool
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Sep 2 2007, 01:58 PM
|
Ajd kad neko isproba nek javi
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 2 2007, 04:10 PM
|
Ha ha... Sad cu da isprobam!
Kad reinstaliras MSN onda sve radi, a? A? Ne zelim da upadnem u krizu... Moj zivot se upravo zavrsio. Ne mogu da se ulogujem... Sad cu da reinstaliram MSN... Lalala... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Sep 2 2007, 04:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ako je iko probao, problem moze da se resi i bez reinstalacije:
http://47-5.spaces.live.com/blog/cns!D...!1382.entry -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Sep 2 2007, 04:31 PM
|
QUOTE(pyost @ Sep 2 2007, 05:27 PM) Ako je iko probao, problem moze da se resi i bez reinstalacije: http://47-5.spaces.live.com/blog/cns!D...!1382.entry You've just saved my life. Thanks!!! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.