Ako Ne Radi Msn.., ...maybe there is a solution
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ako Ne Radi Msn.., ...maybe there is a solution
Iva |
Oct 1 2007, 07:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hm, ja nisam na to mislila..
Tools - Options - Privacy - See who has added you to their contact list I tamo vidis ko te sve ima; pa ako te interesuje broj, mozes izbrojati.. . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Oct 1 2007, 09:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Errr...
QUOTE A posle se pitamo odakle dolaze oni silni virusi i trojanci koji kruze po MSNu.. Ups... A taaako mi je ono... Ahaaaaa... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Gaara |
Feb 26 2008, 02:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
ljudi jel vam radi msn?
|
RZA |
Feb 26 2008, 03:15 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
nope.
evo sad proradi. This post has been edited by kika™: Feb 26 2008, 03:20 PM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 03:47 PM
|
OMG OMG NIJE RADIO MSN 53 MINUTA I 17 SEKUNDI 14.5 STOTINKI!!!
How many times do I have to tell you that we all gonna die -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 03:48 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
....zasto znas koliko minuta nije radio O_O plz mi reci da si lupila
|
Slovenatz |
Feb 26 2008, 03:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Meni je radio
-------------------- |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 04:01 PM
|
Hahahahah ROFL, Neonkice, pogledaj brojeve, zaboga 'ajde prva dva neces skapirati verovatno, ali pogledaj treci...
ffs nisam ni ja toliki... da merim vreme za koje ne radi MSN. A i radilo je da se ulogujem preko Meebo-a pa sam svejedno bila na MSNu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Feb 26 2008, 04:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Meni sad ne radi
-------------------- |
Gaara |
Feb 26 2008, 04:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
meni i dalje ne radi...
Slovenatz oces dotu? This post has been edited by Yu-gi: Feb 26 2008, 04:12 PM |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 04:38 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
shvatila sam treci odmah ^^
|
RZA |
Feb 26 2008, 05:35 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
A koji je fazon sa 17?
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 05:44 PM
|
necu da ti kazem, celava prvo ti meni kazi sta imas na policama zbog cega bi Neonkica sekla vene
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Feb 26 2008, 06:08 PM
|
rekla sam ti vec u drugoj temi, sad ti meni reci to za 17..
-------------------- cold
|
Slovenatz |
Feb 26 2008, 06:27 PM
|
QUOTE(Yu-gi @ Feb 26 2008, 04:12 PM) Proradio je msn, dobro je -------------------- |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 06:27 PM
|
a 53? o_O
|
Slovenatz |
Feb 26 2008, 06:29 PM
|
Mara je 53% gay, a 17 je neka fora koju samo ilija zna
This post has been edited by Slovenatz: Feb 26 2008, 06:30 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 06:31 PM
|
E pa presla sam vas, necu da vam kazem
btw, da, ima smisla i ne, nisam merila zaista -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 07:48 PM
|
Ne radi.
Zasto ne radi? Nece ni preko Meebo-a da se uloguje -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Mar 11 2008, 07:50 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Meni radi...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |