Votka I Dzin To Je Sada In
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Votka I Dzin To Je Sada In
Kipar |
May 10 2007, 10:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
spajdermen , betmen , matrix ....
ovo bi trebao da bude pocetak one pesme , boze.... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
smorko_gusic |
May 10 2007, 10:51 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Opet ako nekog ne mrzi da iskopa ceo tekst te stvari od blizanaca bilo bi kul
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Pera Detlic |
May 10 2007, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Otpevacu ti ja sutra u skoli ako hoces
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
tijana |
May 10 2007, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(smorko_gusic @ May 10 2007, 11:51 PM) evo ti: Blizanci MAMBO JUMBO SERBIJANO Betmen, Supermen, Matriks, Spajdermen Roki I Brus Li, Tarzan, Rambo tri Ej, ko su bre ti Brena, Slatki greh, Piksi, Divac eh Čola, Brega, Džej, Ceca evrey day Ej, to smo bre mi. Mambo jumbo serbiano Prokleta si ej kafano Ej Džigili bu, dodji malo tu Bejbi, na dža ili bu Viski, Marlboro, Guča I kolo Prase, BMW, Sira, Rakije Ej, sve je okej Mambo jumbo… -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
May 10 2007, 11:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Auuuu ovo je jos gluplje nego sto zvuci ako je to moguce
|
Grashak |
May 10 2007, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(tijana @ May 10 2007, 11:16 PM) a to kaze....... pitala sam se... dobro, jel moze neko da mi da tumacenje ove pesme.. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
maxydelanoche |
May 10 2007, 11:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Grashak @ May 11 2007, 12:23 AM) Pa, ako bi zelela, verovatno bi pronasla skriveno (veeeoma skriveno) dubokoumno znacenje texta te pesme, koristeci teoriju knjizevnosti. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
May 11 2007, 07:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Haha... kol'ko ja kontam.. lupam, ali... oni su hteli da naprave nesto slicno onom "Paris, London, Lisabon" (kako li je vec islo ), ali su zapravo otisli mnogo dalje... racunajuci na skriveni "patriotizam" koji bi se trebao probuditi kod nekoga dok izgovaraju
"Brena, Slatki greh, Piksi, Divac eh Čola, Brega, Džej, Ceca evrey day Ej, to smo bre mi." Ili "Viski, Marlboro, Guča I kolo Prase, BMW, Sira, Rakije" Al' izgleda da nije upalilo This post has been edited by Iva: May 11 2007, 07:22 AM -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
May 11 2007, 02:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pesma je i vise nego debilna, a tek to sto je originalnaaa... Ma jeeeste...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
smorko_gusic |
May 11 2007, 03:50 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Skriveni patriotizam?
koga? ljudi iz Ujedinjenog Kraljevstva Sunda i Mentalne Zaostalosti? ja bih rekao da ako ikakvo znacenje postoji, to je da celo nase okruzenje postaje UKSMZ -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Iva |
May 11 2007, 05:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ma uvrnuti patriotizam, nisam mislila na ono sto *mozda* mislis da jesam.
Imam priliku da vidim to oko sebe gotovo svakodnevno.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
May 11 2007, 07:17 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Puzzler @ May 10 2007, 04:49 PM) Nisam čepulja, meni je Sopić stvarno cool... Koliko god to može da bude osoba starija od 50 A i zašto bih se čepio, kad imam 5? Ovde se radi o necemu sasvim drugom ... khk OFF opet. Necu ovaj put zakljucati, ali prestanite. Sto se tice quota, da Nenade ulizujes se da bi potvrdio 5 -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
May 12 2007, 08:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
joj ova evrovizija je *****.... vecina tekstova moze da nadje mesto bash u ovom topicu...
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
May 12 2007, 08:43 PM
|
pa dobro, tekstove ovde niko ni ne cuje
"Lane moje ovih dana ime ti ne pominjem pitam samo dal' si sama ljude koje ne cujem" -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Pera Detlic |
May 12 2007, 08:54 PM
|
Ladno ce transvestit da pobedi na evroviziji. Samo da li ce nas ili Svedski
|
Neonkitza |
May 12 2007, 08:55 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
kako si odvratan ovaj svedski je bolji
|
pyost |
May 12 2007, 08:59 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Za sada mi su mi se jedino svidele BiH i Irska, mada Irska i ne toliko.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Kipar |
May 12 2007, 09:03 PM
|
ja navijam za Molitvu , ipak realno gledano , ma koliko marija sherifovic bila ruzna , peva za medalju. Peva jako dobro. Ne verujem da ce popedi travestit. Makedonija je cool i madjarica nije losha.
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
May 12 2007, 09:03 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
grchka ima dobru pesmu za evroviziju ;p obicno pobede lake pesmice... ;p
|
smorko_gusic |
May 12 2007, 09:11 PM
|
Upravu si Kipre kako kod da Marijan izghleda, dobro peva, ali ipak, ne tako dobro kao likuse iz gruzije ili Slovenije.
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don