Votka I Dzin To Je Sada In
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Votka I Dzin To Je Sada In
Kipar |
Jun 5 2007, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
nije luda moja mala shto je mene izabrala!
kad me vide oci shire zene vole oficire! -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Jun 7 2007, 11:02 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jos nesto..NEMOJTE PISATI POST OD 300 STRANA!!! niko...ali niko normalan nece citati vas post ;\
|
Kipar |
Jun 7 2007, 11:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
faj tazon
kratko ali ****tacno , to hocesh da kazesh -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Jun 7 2007, 11:26 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
bas to...jebeno nemam nameru da citam post od tri kilometra...samo ga preskocim..isto kao kad ste se proseravali nesto...svi postovi isti..ali isti samo se pravite pametni ;p
|
Pera Detlic |
Jun 7 2007, 11:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Tako je, samo smo ja i smorko bili dosledni pa smo pricali malo ali glupo
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
smorko_gusic |
Jun 8 2007, 07:22 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
a ucemu je razlika dal ces da procitas 17 postova od po 3 reda ili jedan post 51 red????
QUOTE("Pera Detlic") Tako je, samo smo ja i smorko bili dosledni pa smo pricali malo ali glupo -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Neonkitza |
Jun 10 2007, 02:19 PM
|
zato sto smara citati 51 red...
|
RZA |
Jun 10 2007, 02:23 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ovo ovde je odlicno u odnosu na.. http://www.bozidarevic.com/mgforum/index.php?showtopic=940 tako da shshs.. -------------------- cold
|
Kipar |
Jun 10 2007, 08:39 PM
|
QUOTE(Spužva @ Jun 10 2007, 02:23 PM) ovo ovde je odlicno u odnosu na.. http://www.bozidarevic.com/mgforum/index.php?showtopic=940 tako da shshs.. koji retard... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
RZA |
Jun 11 2007, 12:25 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
jel ti to meni nesto?
-------------------- cold
|
smorko_gusic |
Jun 11 2007, 10:40 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Ili tebi, ili samo iznosi nepotrebne i svima opste-poznate cinjenice
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Kipar |
Jun 11 2007, 11:09 AM
|
QUOTE(Spužva @ Jun 11 2007, 12:25 AM) ne onom shto je otvorio temu cini mi se , shto je pisao soma redova.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Jun 11 2007, 07:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Mislim da se lik zove C1K4 ML3KC3
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
paydoman |
Jun 12 2007, 06:52 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Neonkitza @ Jun 10 2007, 02:19 PM) shto te smara? imash problema sa widom?? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: mozzda ti dechko mozze pomoci :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Neonkitza |
Jun 13 2007, 10:00 PM
|
luka...smara!=corava sam ;p
znam da imas negde tvoje geekovske naocare...gimmee!! ipak su ti trebale da bi video "carape"... |
^_NiN0_^ |
Jun 24 2007, 01:58 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Spužva @ Apr 25 2007, 09:09 PM) Lolz, znam pesmu, pojavljuje se i u JET SET-u. Nego ako nadjem link od VIP-a sto su obradili postavicu ovde, a ako ne , sam cu uploadovati -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Jun 24 2007, 08:31 AM
|
jel ovo ???
-------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Jun 24 2007, 11:10 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
E, to to ... mocnija je ta verzija
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
SANDRA |
Jul 7 2007, 10:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
E vracam se ja iz grada i cujem da ceo moj komsiluk gleda Zvezde Granda!
Da li se to gleda i kod vas u kraju i vase misljenje o tome!!!!!!!! |
Anchi |
Jul 7 2007, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Shta znam, gledaju svi zhivi...
Ima dobrih pesama, i ok talentovani su oni... Shta znam, pogledam ponekad.. |