Votka I Dzin To Je Sada In
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Votka I Dzin To Je Sada In
SANDRA |
Jul 7 2007, 10:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Mrzim one najgore tekstove ali je ritam cesto dobar i na bilo kojoj zurci posle 12 su obavezno narodnjaci tako da znam nazalost dosta pesama i neke mi se svide a neke volim kad sam bas vesela ili pijana!
|
Anchi |
Jul 7 2007, 10:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
HEhe pa da... Ja ih ne slusham uglavnom ali su za zhurke extra Ne volim ni ja one najjjjgore...
|
SANDRA |
Jul 7 2007, 10:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ma ima par gadnih na zurkama ali tad odes do wc da popravis sminku ili napolje iskuliras jer one idu vezano!1
|
Anchi |
Jul 7 2007, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Pa da... Pre da popravish shminku... Za to ti treba dosta vremena Ja odem u mek pa pola sata stojim pred onim ogledalima u wc-u, a tek na zurci...
This post has been edited by Anchi: Jul 7 2007, 10:58 PM |
pyost |
Jul 7 2007, 11:05 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
FFS, naravno da ne
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Jul 7 2007, 11:11 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pffft.. Vi se zezate, right?
|
tijana |
Jul 7 2007, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Pa ne bash.... :lol2:
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Anchi |
Jul 7 2007, 11:24 PM
|
QUOTE Pffft.. Vi se zezate, right? Shta? Hmm.. Ne... |
Neonkitza |
Jul 7 2007, 11:49 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ok....plasite me ;p
|
milija |
Jul 8 2007, 12:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
QUOTE(SANDRA @ Jul 7 2007, 10:30 PM) Mrzim one najgore tekstove ali je ritam cesto dobar i na bilo kojoj zurci posle 12 su obavezno narodnjaci tako da znam nazalost dosta pesama i neke mi se svide a neke volim kad sam bas vesela ili pijana! Zar se ti napijas Hehe ja nigde eli0ta da uhvatim, ali cim se vidimo pasce -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
SANDRA |
Jul 8 2007, 12:16 AM
|
Sta ces? Ja volim Makijavelija sa onim da li je bolje da te svi vole ili da te se bojE!
|
milija |
Jul 8 2007, 12:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Samo sto Makijaveli kaze da je bolje da te se svi boje...
-------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
SANDRA |
Jul 8 2007, 07:50 AM
|
Naravno da je bolje da te se boje.... xaxaxaxa
|
Iva |
Jul 8 2007, 08:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(SANDRA) E vracam se ja iz grada i cujem da ceo moj komsiluk gleda Zvezde Granda! .gif Da li se to gleda i kod vas u kraju i vase misljenje o tome!!!!!!!! Da, gleda se, zbog onog Svilara koji je iz moje skole. Mene nije interesovalo i zato jos nisam ni jednom gledala a ni nemam nameru, ali ako ovo bude saznao moj profesor muzickog, smesi mi se jedinica.. lik nas tera da saljemo sms glasove ili kako tovec funkcionishe QUOTE(milija) Zar se ti napijas Votka i dzin, to je sada in! jk -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eli0t |
Jul 8 2007, 01:06 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
|
^_NiN0_^ |
Jul 17 2007, 08:17 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja sam gledao Zvezde Granda. :| Pa sta ... gledao sam, ali to ne znaci da sam uizvao, niti da mi je glupo, niti da volim i mrzim
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Aug 3 2007, 02:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
OK, ljudi, sad sam dosla sa mora, gde sam bila na visem kursu narodnjacke edukacije... Ubedljivo najbolji textovi pesama su mi bili:
"Ajkulo sa ljudskim likom, sveticu ti se s uzitkom..." "Brushalter Nocas tezak kao malter..." Blah... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SANDRA |
Aug 3 2007, 03:12 PM
|
" Napravi mi sina
pod svetlima kazina..." edukacija na Zlatiboru... |
^_NiN0_^ |
Aug 3 2007, 04:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Aug 3 2007, 05:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
koji si ti kralj
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|