Votka I Dzin To Je Sada In
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Votka I Dzin To Je Sada In
paydoman |
May 7 2007, 12:00 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Yu-gi @ May 5 2007, 06:39 PM) Mene bas briga ako nekome smeta grand. Izvini sta ti slusas??? Kao da u muzici koju ti slusas ne postoje glupi tekstovi? aj sad me pazzljiwo saslushaj: 1.IZ GRANDA NISU IZASHLE 3 PESME KOJE 1. text ima smisla 2. muzika nije ukradena 3. pewach zna da pewa 2.IZ INOSTRANSTWA NISU DOSHLE 3 PESME KOJE 1. text nema smisla 2. muzka je ukradena 3. pevach ne zna da pewa 3. slushaj muzku, ne oplakiwanje -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
maxydelanoche |
May 7 2007, 02:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(paydoman @ May 7 2007, 01:00 AM) aj sad me pazzljiwo saslushaj: 1.IZ GRANDA NISU IZASHLE 3 PESME KOJE 1. text ima smisla 2. muzika nije ukradena 3. pewach zna da pewa 2.IZ INOSTRANSTWA NISU DOSHLE 3 PESME KOJE 1. text nema smisla 2. muzka je ukradena 3. pevach ne zna da pewa 3. slushaj muzku, ne oplakiwanje Za Grand se slazem, a za inostranstvo ne. Sta, kao fora niko od inostranih izvodjaca ne preradjuje stare hitove? Ae pali... A ti Yu-gi, nemoj da smanjujes opstost (ili kako se vec kaze ) kada ukazujes na nesto. Ja ne gledam Grand, povraca mi se kada slucajno vidim neki kadar, dok menjam kanale na TVu. Neke pesme koje se verovatno vrte na Grandu slusam, istina. Ali Grand parada i ostalo :smajlikojipovraca: -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
May 7 2007, 07:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Znaci ovako..
Kao sto rece maxy, nije istina ovo za inostrane pesme. A za Grand ne znam, ne mogu da tvrdim jer ne gledam.. Ali oni koji gledaju (pretpostavljam da ih ima), je l' video neko onog lika iz Subotice? Dule.. kazu da peva lepo i da ne peva narodnjake vec zabavnjake. Ja stvarno ne znam jer me mrzi da uopste ukljucujem tv.. al' neki profesori su glasali vise puta i tako.. ne znam ni skroz zasto ovo pisem, pravim reklamu nasoj gimnaziji (hoce neko da se prebaci? ) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
May 7 2007, 08:45 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Slazem se i sa Ivom i sa maxy! Naravno da nije svaka "inostrana" pesma cool i super.
Sto se tice gorepomenutih Zvezda Granda, i ja cu sledece godine, tako da pocnite da skupljate kredit, zna se ko pobedjuje Jos pored svega moracu da stavim neke gole fotke, prvo mesto zagarantovano ... e da, da ne zaboravim da moram napomenuti da mi je Ceca idol -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
May 7 2007, 09:45 AM
|
Onda imas bas mnogo tema za razgovor s Nenadom, je l'?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Pera Detlic |
May 7 2007, 02:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ljudi pa gde je tu Brams?
neko je rekao: 2.IZ INOSTRANSTWA NISU DOSHLE 3 PESME KOJE 1. text nema smisla 2. muzka je ukradena 3. pevach ne zna da pewa Samo cu staviti tekst od Avril Lavigne "I don't like your girlfriend she is like whatever I could be your girlfriend..." tu ja menjam kanal. -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Hannibal Lecter |
May 7 2007, 03:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Hm, Grand Show, Grand Parada i Zvezde Granda predstavljaju stvari koje kad vidim prebacujem. Narochito zbog KICHA! Da li je moguce da je neko bio toliko inteligentan da da ENI I MARKU, dvojema retardiranih bolida da vode Zvezde Granda. Njihov mozak je kao pauchina narochito Markov. Njima bi bilo pametnije da stave kesu na glavu da ne plashe decu. :ninja: A shto se tiche muzike, mozhe biti i gore (dovoljno je reci crnogorski prestavnik za Eurosong ili JK). Iz inostranstva dolazi definitivno bolja muzika. Yu-gi sorry!
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
May 7 2007, 04:18 PM
|
Jednom je jedna moja (pametna ) drugarica rekla:"Ja vise volim strane pesme od nasih. Zato sto su kod nas sve tipa 'ubij me majko' i slicno, a strane imaju bolje textove... Ustvari, kad bolje razmislim, ja uglavnom ne razumem textove stranih pesama pa mi je svejedno"
E, ozb, Britney je bolja od Seke Aleksic samo po tome sto ima dovoljno para da plati stilistu da je oblaci. Mada ni te stiliste bas nisu... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
May 7 2007, 05:32 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
Avril Lavigne je za ameriku otprilike ko za nas grand ili panic at the disco ili britney...itd...sve je to isto pop...
|
Iva |
May 7 2007, 06:25 PM
|
Stavljate Avril u isti kosh sa Britney
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
May 7 2007, 08:00 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa tu je negde...nije nista bolja
|
maxydelanoche |
May 7 2007, 08:01 PM
|
Ofarbala se u plavo, sama je kriva za to
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
May 7 2007, 08:05 PM
|
ma ne samo to..ali tako je
|
Iva |
May 7 2007, 08:11 PM
|
Aj ne ..., ima dobrih pesama ... a sto se ofarbala u plavo - kao da je bitno
|
maxydelanoche |
May 7 2007, 08:16 PM
|
Hey! Plavo! How the **** nije bitno?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Pera Detlic |
May 8 2007, 12:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Noddy @ May 7 2007, 03:58 PM) Hm, Grand Show, Grand Parada i Zvezde Granda predstavljaju stvari koje kad vidim prebacujem. Narochito zbog KICHA! Da li je moguce da je neko bio toliko inteligentan da da ENI I MARKU, dvojema retardiranih bolida da vode Zvezde Granda. Njihov mozak je kao pauchina narochito Markov. Njima bi bilo pametnije da stave kesu na glavu da ne plashe decu. :ninja: A shto se tiche muzike, mozhe biti i gore (dovoljno je reci crnogorski prestavnik za Eurosong ili JK). Iz inostranstva dolazi definitivno bolja muzika. Yu-gi sorry! Mislis da iz inostranstva ne dolazi kich? To je sve sam kich, retka je autenticna muzika, a te nema u masovnoj kulturi, ili je ima u tragovima ali necu da smaram sa time. Nije da ja mislim da Indira Radic nije kicherica A sto se tice ovih bolida sta je tu je, a sto te to briga ako neces da gledas zvezde granda? Iz inostranstva dolazi bolja muzika ako nisi ljubitelj turbo-dzihada, ali ako volis narodnjake onda jebga, to je ipak stvar ukusa This post has been edited by Pera Detlic: May 8 2007, 12:11 AM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Iva |
May 8 2007, 06:54 AM
|
Heh.. ja sad mogu da kazem da ne valja rasudjivati na osnovu necije boje kose, ali onda cete reci da se salite (mozda)...
Kao sto rece Pera Detlic, "to je ipak stvar ukusa". Ja mislim da je za Srbiju (muuuuuuuuuuuuuuuuch) bolji Exit nego Grand, neko ce mozda reci drukcije, tako je to. A mene iskreno zabole da li ce Avril imati plavu kosu ili ne, ja smatram da ima dobrih pesama i to je to.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Gaara |
May 8 2007, 01:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Ja samo mogu da kazem da pevaci/ce
poput Cece,Seke,Viki,Ace Pejovica... ne dopustaju lose pesme na svojim albumima... a sto se tice Zvezda Granda Tanja Savic i Slavica Cuhteras su imale 2 od 3 najbolja albuma u 2005... A ima dosta pevaca koji imaju po 1,2 hita pa od njih samo te pesme slusam sto ne znaci da su oni dobri pevaci... Sto se tice stranih izvodjaca ima milion glupaka koji ni docekaju da ih neko iz drugih zemalja cuje... |
maxydelanoche |
May 8 2007, 02:37 PM
|
QUOTE(Yu-gi @ May 8 2007, 02:09 PM) Sto se tice stranih izvodjaca ima milion glupaka koji ni docekaju da ih neko iz drugih zemalja cuje... OMG, a ove nase domace glupake slusa neko u inostranstvu? Po cemu su ti inostrani glupaci gluplji od nasih glupaka -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Gaara |
May 8 2007, 03:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Poenta je da svuda postoje glupaci,
a pesme koje ste vi naveli u ovom topicu su od glupaka (uglavnom).... This post has been edited by Yu-gi: May 8 2007, 04:40 PM |