Svirka: 05.05. *living Room,skc* Ljute Papricice, RHCP vece+promocija autorskog materijala
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Svirka: 05.05. *living Room,skc* Ljute Papricice, RHCP vece+promocija autorskog materijala
Bole909 |
Apr 16 2007, 11:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 449 |
U subotu , 5.maja bend "Ljute Papricice" u Living Room-u u SKCu.Prostor je stvarno odlican.Koncert ce se sastojati iz dva vazna dela : RHCP tribute vece (kao zagrevanje za predstojeci koncert u junu) i jos vaznije promocija autorskog materijala koji ce se naci na prvom albumu koji treba da se snima uskoro.Svirka ce trajati preko 2.5 sata i pripremamo nekoliko iznenadjenja Dodjite da se lepo provedemo , mozemo da garantujemo ludu atmosferu.Pocetak je najverovatnije u 21h a ulaz ne preko 150din , te dve informacije ce biti precizirane uskoro.Dodjite i podrzite nas , ovo nam je prva svirka u ovom sjajnom klubu koji ima sjajno ozvucenje
www.ljute-paprichice.com www.myspace.com/ljutepaprichice |
Neonkitza |
Apr 16 2007, 11:34 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jej najverovatnije cu doci
|
Bole909 |
Apr 24 2007, 12:32 AM
|
Vidimo se tamo neonkice |
paydoman |
Apr 29 2007, 08:25 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
sad sam chuo na westima :lol2: rhpc otkazuje dolazak hahahahah noobz eto wam rhpc, ali sutra.....malo
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Eli0t |
Apr 29 2007, 08:44 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Wtf?
|
pyost |
Apr 29 2007, 08:46 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ma pusti ga, ko zna na cemu je
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Apr 30 2007, 08:34 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
bas to prica se da ce jos karata da puste u prodaju a ne da otkazu
i ova poslednja 4 posta nemaju veze sa temom -.- |
paydoman |
Apr 30 2007, 12:23 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ko ne weruje widece neka wam bude...
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Eli0t |
Apr 30 2007, 02:21 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE prica se da ce jos karata da puste u prodaju a ne da otkazu Da, samo steta sto su sve vec rezervisane QUOTE For the Red Hot Chili Peppers concert in Indjija 65.000 tickets were sold, and it is almost certain now that another 35.000 tickets will be released for sale, said Mr. Goran Jesic Mayor of Indjija. The problem is that the extra set of 35.000 tickets that will be released are already booked, and we are waiting now for the closing of the negotiations between the concert organizers and RHCP, so that the tickets can be released on sale... |
Bole909 |
Apr 30 2007, 10:03 PM
|
Ma ne brinite se bice sve cool za rhcp , ovaj jun ce nam ostati u secanju zauvek!!!
Jos malo pa nasa svirka , sviracemo preko 20+ rhcp obrada i preko 10 autorskih , pocetak je oko 21h cas , razglasite okolo ako budete u prilici jer nam je mnogo vazna ova svirka ...Veeliki pozdrav pa se vidimo tamo !! |
Neonkitza |
Apr 30 2007, 10:08 PM
|
videcemo ^^
|
tijana |
Apr 30 2007, 10:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Eli0t @ Apr 30 2007, 03:21 PM) nisu sve rezervisane mogu da se nadju karte ja sam nasla -------------------- Happiness comes from inside.....
|
^_NiN0_^ |
Apr 30 2007, 10:18 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Videcu da i ja dodjem
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Apr 30 2007, 10:22 PM
|
QUOTE Videcu da i ja dodjem Ajde ne lazi QUOTE nisu sve rezervisane mogu da se nadju karte ja sam nasla Pa mogu, al kod tapkarosa.. |
tijana |
Apr 30 2007, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Eli0t @ Apr 30 2007, 11:22 PM) Pa da ali ti je ista cena.Ja sam se sa ovim kod kog sam ja uzela karte dog da bude ista cena.Prvo mi je rekao 3800. -------------------- Happiness comes from inside.....
|