Skolovanje Van Zemlje, u k***c sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Skolovanje Van Zemlje, u k***c sve
Pera Detlic |
May 10 2007, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(tijana @ May 10 2007, 11:03 PM) Prisan sam sa Pavlovom mamom i ona mi je to ispricala Salim se Nemam pojma Pavle mi valjda pricao, naravno to kad je bio klinac This post has been edited by Pera Detlic: May 10 2007, 11:17 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Drum`n`Bass |
|
Group: Članovi Joined: 10-May 07 Member No.: 507 |
Tijana upravu si 100% , navrati da ispijemo i ovu drugu casu !!! A vi ostali nemoj bombu da vadim..... :PPP
|
Kipar |
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(tijana @ May 10 2007, 10:45 PM) Boli me uvo i za tebe i Iliju. Prvo on ako je toliko pametan sto onda to ne pokazuje.Ajde reci mi...Pa pogadja te jer ne smes nikome da se suprotstavis kad ga vredjaju u skolskom dvoristu..a ajde da vidim da ce da me banuje. A drugo da ti se izvinim necu jer nema razloga da ti se izvinjavam a i ilija ti nije blizak brat.tako da molim te cuti.Jeste talentovan za crtanje ali svoju pamet ne pokazuje uposte.Ja sam svoje na ovoj temi zavrsila. e tijana aj mi procitaj shta pishe ovo boldovano ja ne vidim.... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
May 10 2007, 11:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Drum`n`Bass @ May 10 2007, 11:05 PM) Tijana upravu si 100% , navrati da ispijemo i ovu drugu casu !!! A vi ostali nemoj bombu da vadim..... :PPP mojne da je lozish vratice se -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
May 10 2007, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Kipar @ May 11 2007, 12:05 AM) ......................otisla sam -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Grashak |
May 10 2007, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Turgon @ May 10 2007, 10:09 PM) jao a ti si mi neki mnogo veliki genije pa tvoje mogucnosti prevazilaze Srbiju...daj bre dodji sebi bre budalo o boze, ovaj mali mrksha preso iz matematicke osnovne u matematicku gimnaziju i mnogo pustio racku... malog miska... admirala.. kitju... kiticu... pishicu.. (ili koja god druga verzija imena muskog polnog organa koja nece biti zamenjena sa ***** , z a koju stvarno mislim da je nepotrebna, svi mi znamo sta se iza toga krije.. ) da ne ispadne da sam mislila klitoris da je pustio... nego... moram da vam priznam svima.. dobro ste me nasmejali, preko quote-ovanja, na kokoske i pasulj, preko svega ostalog... i da, ja dodajem svoje ime na spisak posle perinog i pyost-ovog... nego, ajde jos malo se vi svi svadjajte, a ja odoh po kokice.. da i comment na kiprov prethodni post... ono trosicu dok imam, a onda cu da se strpim i da zaradim i bla bla sta si vec pricao... hahaha komedija... previse slusas pesme, ulazis u lose tripove.. ti i zaradjivanje novca.. to tek ne ide... al, mkay. neko voli da sedi u hajatu, neko voli da "klosari" ispred dragstora.. normalni ljudi idu u operu, na koncerte klasicne muzike (tipa brams...) neeeegooo.... jel postoji neki nacin da ja dobijem sve gluposti koje su ovde izrecene, odstamapane i sa autogramima? e smorko, smorko, nista ti ne kapiras.. to je bilo takticki.. vidis sve je to zavera.. zapravo, jevreji vladaju svetom, i oni da mi ne bi provalili sta se zbiva, su namestili kako su oni zrtve, jer su trebali da pobede, a nisu! i sad se mi svi saosecamo sa njima jadnima.. a zapravo ..... -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kipar |
May 10 2007, 11:10 PM
|
e GrasahaK , GrashaK ( pocecu ovako te zovem , malo i zeleno prilici ti) ti imash taj bag da me zajebavash , ne mene samo dodushe , idi slusaj gazda paju i ne meshaj se ovo je ozbiljna rabota
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
May 10 2007, 11:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Kipar @ May 10 2007, 11:10 PM) zar ne bi onda golub bio grasak? -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
May 10 2007, 11:12 PM
|
ne kontash u kontekstu koji ja gledam a mislim da moze i to
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
smorko_gusic |
May 10 2007, 11:13 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
A sta ce ti molim te, sve ove gluposti, mislim ima i toliko glupljih stvari, nije ovo bas za uramljivanje...
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Grashak |
May 10 2007, 11:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(tijana @ May 10 2007, 11:07 PM) a konatam kontam! ovo je dramska kulminacija! i sad ce da upadne igor i pocne da recituje "to be or not to be, that is the question" ko spanska serija, imamo lose glumce, jos losije dijaloge, pateticnost, bice i suza, a verovatno i krvi... pero, bese tebe ja brkam sa golubom? jel bi to impliciralo da si i ti mali zeleni? -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Pera Detlic |
May 10 2007, 11:16 PM
|
jbote upravu si, moram da prekinem da zajebavam goluba
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
smorko_gusic |
May 10 2007, 11:16 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Bre za vreme koje mi treba da iskucam jednu poruku (uz povremeno citanje cheap-velvet(a) ovde osvanu 3-4 nove, i to uglavnom samo od trecaka.
Bre zagusicemo mladjim kolegama forum. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
pyost |
May 10 2007, 11:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
I onda je cokolada zavila foliju u mrmota
Ak' vec ne moze civilizavano da se diskutuje o skolovanju u inostranstvu... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |