Pitanja Za Adm I Mod
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Pitanja Za Adm I Mod
Gaara |
Apr 29 2007, 07:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
1.Zasto brisete tudje postove iako nisu uvredjivog sadrzaja???
2.Zasto prepravljate tudje postove??? 3.Zasto pola tema zakljucavate??? P.S.Taman kad neko krene da pise nesto pametno vi odma uradite nesto od 1,2,3 |
pyost |
Apr 29 2007, 07:53 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
1. Ako imaju veze sa temom, sanse da cemo neki post obrisati jako su male. Sta vise, ako je neki post offtopic, i to mozemo da tolerisemo. Ali kada jedan takav post dovede do totalno trece diskusije, normalno da cemo uraditi jedan mass delete.
2. Zato sto je osoba ciji je post prepravljen to i zasluzila. Ista situcija kao i pod 1 - ako je post u potpunosti normalan, nema razloga da bude prepravljen. 3. Zato sto su odsluzile svoju svrhu ili prerasle u nesto sto nije trebalo. A sto se tice P.S-a, daj primer. Da li je ona diskusija o temi "Liga Sampiona" bila pametna? Nije -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Gaara |
Apr 29 2007, 08:04 PM
|
Sta je falilo onoj diskusiji,bila je zanimljiva,a nismo mi krivi sto je ona likusa
toliko debela? Nikoga nismo uvredili... Mislim da bi trebalo da diskusije teku spontano pa i ako skrenu sa teme nema veze... tako cete sigurno imati vise posetilaca... |
pyost |
Apr 29 2007, 08:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Yu-gi @ Apr 29 2007, 09:04 PM) QUOTE(Yu-gi @ Apr 29 2007, 09:04 PM) A zar ne bi bilo mnogo lakse da je ta slika postavljena u "Smesne slike", pa biste mogli do mile volje da se smejete i diskutujete... -------------------- Baby, it's a violent world.
paydoman |
Apr 29 2007, 08:31 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
pazi shta pishesh... u nekim postowima si nas ismejawao.. a mi to nismo duzzni da trpimo... shmrc, shmrc nemoj da nas wredjash, ni nas ni druge i bice lepo....
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Eli0t |
Apr 29 2007, 08:36 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Btw, mozda bi zeleo da procitas pravila..
|
^_NiN0_^ |
Apr 29 2007, 11:59 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Sta se bunis? Koliko puta si vredjao sve nas ... toliko puta smo i brisali ! Ako neko ima licnih razloga da brise tvoje poruke, ne znam ... snadji se
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
jeele |
Apr 30 2007, 09:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
sve moze i na formalniji/civilizovaniji/neutralniji/diplomatski(ji)/lepsi nacin da se iskaze...i da ostavlja isti utisak...
ako ne mozes, onda po mom misljenju nemas pravo da se zalis ako brisemo itd. ... ovako odrzavamo ''vitalnost'' foruma... koliko god vama primamljivo izgledala anarhija... :roll: -------------------- |
RZA |
Apr 30 2007, 10:33 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ppl.. yu-gi je retard.. idem s njim u odeljenje 3 godine i 2 godine sedim ispred njega.. nece prestati.. ovo vas samo zajebava da pocnete da *khm* .. ..sorry yu-gi, but i had to.. .. preziveces bez foruma, znam da si ovisnik i sve.. al iovako imas samo dial up sa konekcijom 20 kbps koja ti puca na svakih 10 sekudni.. ne treba ti to.. bojle idi uci geometriju, svejedno je radis svaki dan u skoli na svako odmoru.... .
This post has been edited by Spužva: Apr 30 2007, 10:42 AM -------------------- cold
|
paydoman |
Apr 30 2007, 12:28 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
yu-gi smeshi ti se ban-ic
This post has been edited by paydoman: Apr 30 2007, 12:29 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Gaara |
Apr 30 2007, 02:53 PM
|
Hristina i ovako te mrzim.Ne podnosim te vec od 8 razreda,zato sto si slepica.Mozete obrisati ovaj post i ovako me bas briga i ovako cu ti sve to reci u facu u cetvrtak.Banujte me ako vec morate,nema veze imam ja mnogo drugih zanimacija na netu
This post has been edited by Yu-gi: Apr 30 2007, 02:59 PM |
Eli0t |
Apr 30 2007, 03:04 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Lol necemo te banovati... The enemy of my enemy is my friend
|
RZA |
Apr 30 2007, 03:16 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Yu-gi @ Apr 30 2007, 03:53 PM) Hristina i ovako te mrzim.Ne podnosim te vec od 8 razreda,zato sto si slepica.Mozete obrisati ovaj post i ovako me bas briga i ovako cu ti sve to reci u facu u cetvrtak.Banujte me ako vec morate,nema veze imam ja mnogo drugih zanimacija na netu hahah.. volim i ja tebe.. i to sto si napisao nece te sprecavati da se zajebavas sa mnom ili da me molestujes na casu.. ^^.. lala.. reci mi sve.. i don't care.. ^^.. ee.. da.. a ono sto si mi pricao u osmom i u prvom da sam carica i sve, da se zajebavam i to sto si me jurio po skoli da ti pricam *mojemisli* i sto si se trpao u wc da gledas mene i neonkitzu.. ma daaaa.. mrzis ti mene od 8og.. -------------------- cold
|
Gaara |
Apr 30 2007, 03:24 PM
|
Samo da znas rekla je da se mnogo puta ulogovala kao administrator pa je
nesto muljala po forumu, verovatno je i u zagonetkama toliko stigla zato sto je varala. Zalim Hristina imas prevelik jezik, a kada ti mozes da budes tolika izdajica i skot mogu i ja. |
Iva |
Apr 30 2007, 03:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Haha ovo je kindergartenish.. ...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Apr 30 2007, 03:37 PM
|
QUOTE(Yu-gi @ Apr 30 2007, 04:24 PM) Samo da znas rekla je da se mnogo puta ulogovala kao administrator pa je nesto muljala po forumu, verovatno je i u zagonetkama toliko stigla zato sto je varala. prove it.. :lol2: da.. dovesces noddy-ja.. jedino njega mozes da nagovoris da to kaze.. you have no other friends.. mislis da nisu proverili da li sam se logovala kao admin? ^^ i mogu da budem veca kucka od tebe.. try me.. -------------------- cold
|
pyost |
Apr 30 2007, 03:45 PM
|
Pa nije Spuzva bila banovana bez razloga
-------------------- Baby, it's a violent world.
Gaara |
Apr 30 2007, 03:48 PM
|
Mozda i mozes da budes velika kucka,ali vise me uopste ne zanimas.
P.S.Samo da znas ja za svoje prijatelje ne smatram one koji se sa mnom dopisuju preko msn... Sta ti uopste znas ko su moji prijatelji... A sada si verovatno htela u svom smarackom stilu da komentarises kako sam glup i da nemam msn |
RZA |
Apr 30 2007, 03:49 PM
|
QUOTE Pa nije Spuzva bila banovana bez razloga laugh.gif istina.. yu-gi.. zastareo ti fazon.. .. ae smisli nesto novo da bude zanimljivo.. sta sam sad sjebala? anyway, ovo postaje interesantno.. QUOTE Mozda i mozes da budes velika kucka,ali vise me uopste ne zanimas. P.S.Samo da znas ja za svoje prijatelje ne smatram one koji se sa mnom dopisuju preko msn... hmm.. da.. ali oni s kojima se redovno dopisujem i poznajem ih.. btw, izlazim sa ljudima iz skole.. kad si ti poslednji put izasao?.. s kim?.. s lazom? jesi izasao iz kuce za raspust? QUOTE Sta ti uopste znas ko su moji prijatelji... upravo to.. niko i ne zna ko su tvoji prijatelji. QUOTE A sada si verovatno htela u svom smarackom stilu da komentarises kako sam glup i da nemam msn ne. This post has been edited by Spužva: Apr 30 2007, 03:57 PM -------------------- cold
|
Gaara |
Apr 30 2007, 03:54 PM
|
Ja uopste ne zelim da budem zanimljiv
ja se jednostavno tako izrazavam... Da sutra sa Jovanom,Ognjenom,Jelenom i jovaninim drugaricama idem u zabran. A ti mi nisi niko i nista da bi ti se poveravao i da komentarisem o svom zivotu... This post has been edited by Yu-gi: Apr 30 2007, 03:58 PM |