Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
Neonkitza |
May 13 2007, 12:16 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
spuzva..ovo je night of the living forum
|
Kipar |
May 13 2007, 12:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
bate ovo je glup nema shmeka u ovakvom prozivanju... eh da je ovde ona shto me mrzi....
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
May 13 2007, 12:21 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nisi ti video prava prozivanja..eh..to su bili dani ;\
|
RZA |
May 13 2007, 12:22 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
nikad nece biti tako vise... not until.. a de.... sad ste smorili.. kipar najvise.. sta hejtujes sad kad je bilo zanimljivo.. -------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 13 2007, 12:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Kipar: pa ti prozivaj sa smekom... Bas da vidim tvoju definiciju takvih prozivki
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
May 13 2007, 12:23 AM
|
@spuzva znam undead forum je ponovo crkao ;( jadan....sace da crkne...jos malo...
|
RZA |
May 13 2007, 12:26 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
o boze..
vec je pola 2.. :\ kad pre? drago nam nase osoblje verovatno spava.. zato je zivahno.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
May 13 2007, 12:27 AM
|
ma da...spuzva..kakav je to potpis? ^^ oces da se kladimo da do sutra nece vise biti ovih postotva?
ae odoh ja polako.. |
maxydelanoche |
May 13 2007, 12:27 AM
|
Auuu kad sutra dodje neko kad pobrise postove... Auuu... Tacno ce da sasece za dvesta - trista postova
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
May 13 2007, 12:29 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ May 13 2007, 01:27 AM) ma da...spuzva..kakav je to potpis? ^^ oces da se kladimo da do sutra nece vise biti ovih postotva? ae odoh ja polako.. e to je taj potpis sto je bio obrisan.. ^^ al sad je dozvoljen.. ranije je bio link.. jedan.. lep link.. pitala sam, o postovanog nam naseg admina pyosta.. i reko je da moze.. ae nemoj ides.. ne jos.. live! QUOTE Auuu kad sutra dodje neko kad pobrise postove... Auuu... Tacno ce da sasece za dvesta - trista postova .gif pa nece.. zar nije receno da ovde moze sve da se pise? -------------------- cold
|
Kipar |
May 13 2007, 12:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(maxydelanoche @ May 13 2007, 12:22 AM) ???? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
May 13 2007, 12:32 AM
|
QUOTE(Kipar @ May 13 2007, 01:29 AM) FFS, cak ni mozgu Jelene Karleuse ne bi bilo tesko da skonta sta sam htela da kazem... Ja znam da ovako, u RL, nerazgovetno pricam, ali ovo sada je previse... :lol2: Odoh da gledam neki film, smor, ae neka me neko proziva da mi probudi inspiraciju za sutra ujutru (pri tom zapamtite (pogotovo neki) da nemam veliko dupe, pa ta opcija otpada ) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
May 13 2007, 12:33 AM
|
/me pipka maxyno dupe....ima ima...spuzva ae pipni i ti ;p
|
RZA |
May 13 2007, 12:34 AM
|
mm.. tvrdo..
but i like bouncy.. onaj predeo oko cmarnih misica je tvrdji nego inace.. al dobro.. moze prodje.. This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 12:34 AM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 13 2007, 12:34 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ May 13 2007, 01:33 AM) BUG BUG BUG :lol2: :smajlikojipovraca: :smajlikojipovraca: :smajlikojipovraca: :smajlikojipovraca: :smajlikojipovraca: -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
May 13 2007, 12:35 AM
|
/me pipka misice....
ma spuzva...a da gurnemo nasa dva prsta i vidimo sta ce da se desi? |
RZA |
May 13 2007, 12:35 AM
|
@maxy:cek tebi je to gadno? :S
zomg! jel tebi dobro, dete? /neonko, ona ocigledno nije videla nas sve u mass akciji This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 12:36 AM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 13 2007, 12:36 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ May 13 2007, 01:35 AM) OK, DOSTA!!! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
|
QUOTE(Neonkitza @ May 13 2007, 01:35 AM) moze.. evo moja dva.. a ti stavi 3.. tvoji su mali prsti al palac, kazi prst i srednji prst.. -------------------- cold
|
maxydelanoche |
|
Mislim da necu nista jesti jedno nedelju dana!!!
FFS, NEKADA nisam bila gadljiva... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.