Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
RZA |
May 14 2007, 10:17 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
@paydoman:
se ti to meni smejes?.. ti meni smes da se smejes? pokazacu ti ja .. skinucu gace.. i.. i.. i.. pokazacu ti.. imam nesto sto ti nemas .. na na na na na Napomena od: paydoman :lol2: :lol2: strashno je ako imash neshto u gacama shto ja nemam.. STRASHNO!!! chernobil e e e e e pyoste jel vam neko daje donacije? This post has been edited by paydoman: May 21 2007, 12:15 PM -------------------- cold
|
pyost |
May 14 2007, 10:23 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ofc
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Pera Detlic |
May 14 2007, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Spužva @ May 14 2007, 10:00 PM) Ovaj najbolji, najlepsi, najpametniji, najduhovitiji... i pre svega najrealniji i najskromniji Cekaj malo, pa to sam ja This post has been edited by Pera Detlic: May 14 2007, 10:29 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
May 14 2007, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Hoce li neko meni (noob-u ) da objasni sta je dork?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
May 14 2007, 10:57 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
haha..
jao kako si iskulirala neonkitzu danas.. heheh.. nije bilo lepo.. QUOTE Ovaj najbolji, najlepsi, najpametniji, najduhovitiji... i pre svega najrealniji i najskromniji smile.gif thinking.gif Cekaj malo, pa to sam ja tongue.gif umm.. ako si ti onda onaj koji mislim da si.. vidi se da ti nije lako.. p.s. pi pi.. p.p.s joke.. p.p.p.s fun! This post has been edited by Spužva: May 14 2007, 11:00 PM -------------------- cold
|
Pera Detlic |
May 14 2007, 11:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
I nije pravo da ti kazem
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Pera Detlic |
May 14 2007, 11:11 PM
|
|
RZA |
May 14 2007, 11:15 PM
|
uuuuu.. kinky..
this is becoming boriiiing... -------------------- cold
|
Pera Detlic |
May 14 2007, 11:19 PM
|
boriiiiiing je vec 6 stranica unazad
|
RZA |
May 14 2007, 11:23 PM
|
ne bas 6.. al..
yeah.. -------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 14 2007, 11:26 PM
|
E, Spuzva, ali ja Neonkicu u zivotu nisam videla pre
Sorry... Ali je bilo prilicno neuvidjavno da mi kaze cao tek tako... Posle sam pitala Sandru (moju drugaricu do koje sam i isla danas) ko je to pa mi se sve razbistrilo, a i tebe sam prepoznala -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
May 14 2007, 11:52 PM
|
so?
kao, nije ti bilo sumnjivo kad smo dosle da puzzleru poklonimo double fisting? hmmz.. -------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 15 2007, 12:04 AM
|
QUOTE(Spužva @ May 15 2007, 12:52 AM) Sta god da je double fisting... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
May 15 2007, 12:27 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja sam se cak lepo i predstavila...kmek ;( spuzvaaaaaaaaaa TAJKO!!!!!!!!!!!!
|
Iva |
May 15 2007, 07:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
maxy, u dont wanna know what is double fisting (or fisting at all)... its kinda gross
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
May 15 2007, 08:02 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
iva nemoj da lazes ...prelepo je ;p
|
maxydelanoche |
May 15 2007, 02:02 PM
|
Google => define: double fisting
http://en.wikipedia.org/wiki/Fisting Upravu si Iva, ovo nisam ni morala da znam This post has been edited by maxydelanoche: May 15 2007, 02:03 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
May 15 2007, 04:33 PM
|
Haha lazem....... jeste da, malo sutra.
Da li si ti to mene prozvala? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
the_night_baby |
May 15 2007, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-April 07 Member No.: 498 |
E stvarno je zamarajuca ova tema kad niko nece da proziva...E stvarno...A da usput ne bitno je koja sam godina..A kipre ja tebe stvarno mrzim i to sto ti mislis da te peckam mozes macku o rep..A iskreno ako mislite da ja to njemu pricam da bi on mene zgotivio preko toga ili nesto drugo ne. Grdno se vara ko je to rekao. Posto ja ovako ne komuniciram sa njim posto ga mrzim i da pravim se da ne postoji. Tako da ja licemerna nisam. A sad vi mislite sta hocete.
|
Iva |
May 15 2007, 09:03 PM
|
Smorilo je ovo vise ciglu... ne vidim sta je interesantno u tome da nekoga izvredjas, klevetas ili sta god, debilno je ... pogotovo ako se radi anonimno. Nije fora da nekome govoris kako ga mrzis a on ni ne zna ko si.. ako ga toliko mrzis pridji mu u rl i reci mu u facu....
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|