Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
pyost |
Aug 6 2007, 12:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Aug 6 2007, 12:20 PM) Naravno da ne Ali smeker... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Aug 6 2007, 12:16 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
omg...prsli ste frajeri su ***** kktnxbb
|
FootyStOrM |
Aug 6 2007, 01:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
e **** ** sad...
nekom frajer znaci ovo, nekom smeker ono, nekom nije bitno... u sustini ovde se ne zna ko sta hoce da kaze.. sta je ''kktnxbb''??? pricajte (pisite) malo jasnije... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
Kipar |
Aug 6 2007, 01:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
e po mome smeker je onaj koji moze da sheta ribe na ovaj ili onaj nacin. A ribe su one koje izgledaju dobro , ako bi racunali samo extra ribe broj bi drasticno opao.
e da kada sam rekao treca godina , mislio sam na generaciju 89 -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
FootyStOrM |
Aug 6 2007, 01:31 PM
|
89? a ja mislio 1989?
mislim, razumeo sam bar toliko, ali nije to poenta. po meni frajer je neko ko extra izgleda, ali moze se ispostaviti da je glup ko bukva...(da ne zna ni da bekne) a smeker ne mora super da izgleda, ali muva sta hoce... sad kojih vise ima (ili nema) u mg, ja ne znam pojma... This post has been edited by FootyStOrM: Aug 6 2007, 01:32 PM -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ritualista |
Aug 6 2007, 02:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Da vas ne lazem, pravih frajera nema, a ni riba. Neki vole debele, neki anoreksiju, a neki crnkinje sa zelenom kosom. A sta zene zele... dobro, prozivamo se... zene zele go *****, ali nece priznati ni za zivu galvu.
-------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
FootyStOrM |
Aug 6 2007, 02:44 PM
|
bravo ritualisto!
svaka ti dala! (iako ti se to sigurno nece desiti u mg) -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Kipar |
Aug 6 2007, 04:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
od biraca nema *****a... ali i biraci trebaju da imaju granice. Ima sasvim pristojnih a i jedna extra riba u MG ( reci koliko je ova recenica tragikomicna ) a ko kaze da nema ni jedan smeker ne poznaje generaciju 89
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SANDRA |
Aug 6 2007, 09:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Pa kod vas ok momke, frajere, shmekere kako god mogu da izbrojim na prste sto je ok sasvim- bar imam nesto da izbrojim!
|
tijana |
Aug 6 2007, 11:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Mislim da si Kipar ali aposlutno preterao..Posto koliko ja vidim u nashoj generaciji ima mozda ukupno 10 frajera i shmekera zajedno. I to jedva.. Ima vishe shmekera i frajera u filoloskoj gde vishe devojaka ima od decaka.
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
FootyStOrM |
Aug 6 2007, 11:54 PM
|
e sad si ga za filolosku zesce lupila....
ali ziva si ostala, to je bitno -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
tijana |
Aug 6 2007, 11:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Nisam uopste lupila. Znam dosta likova odande i normalni su...A cekaj ti si iz Mg-a pa mislis da ima vise smekera kod nas..?
PA mogao bi bar da se predstavis a ne da se skrivas iza nicka..Svi koji su cesce na forumu su ostavili podatke na forumu -------------------- Happiness comes from inside.....
|
FootyStOrM |
Aug 7 2007, 12:03 AM
|
ja nisam cesce vec samo par dana, a ne skrivam se...
(a tvoje podatke nigde ne vidim, nemam ideju ko si) pa ko je rekao da nisu normalni? ti pricas o frajerima-smekerima ili o ''normalnim'' likovima? F-S nema mnogo ni tamo ni vamo ali u mg ima sigurno vise. Z -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
tijana |
Aug 7 2007, 12:09 AM
|
PA moji su podaci bili a vecina ih zna ko sam tj oni sa kojima pricam..A ti nisi stavio podatke..Meni bar ime pishe tako da znaju kako se zovem..Ti nisi ni to ostavio..Pa par dana si tu..Ali nisi pre tu bio..Tako da to cesce sam mislila na one ljude koji su tu vec dosta dugo na forumu..A pricam i o normalnima i o frajerima-smekerima...I u Tesli ih ima vishe nego u Mg-u..To mozete vi da pricate kako vas ima vishe ali pitaj bilo koju on nas devojaka sa foruma koji su iz Mg-a i videces sta ce ti reci.
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
FootyStOrM |
Aug 7 2007, 12:13 AM
|
pa kako da ih nema vise u tesli????
pa njih ima 2000!! pa da ih je 20-ina to je opet 100! sto se tice filoloske, bio sam tamo dosta puta i sigurno ih ima manje... i ja sebe uopste ne ubrajam u tu grupu, tako da nema NAS... E -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
tijana |
Aug 7 2007, 12:16 AM
|
Cekaj sta se ti gubis..? Sta Nas?
Pa opet ima ih vishe nego u Mg-u.Pa bila sam i ja u filoloskoj i to sto ti tako gledas na to to je tvoja stvar Posto nije isto kad musko ocenjuje ko je frajer i smeker i kad zensko ocenjuje..I sto ne priznas ko si..? Nego konstantno izbegavas to pitanje..Niko i ne zna da li si iz Mg-a... This post has been edited by tijana: Aug 7 2007, 12:17 AM -------------------- Happiness comes from inside.....
|
FootyStOrM |
Aug 7 2007, 12:23 AM
|
rekla si ''..kako VAS ima vise..'', pa sam te ispravio!
u redu, ja ne ocenjujem. uopste nije bila rec o tome da li ih ima vise u tesli ili filoloskoj. naravno da ih ima vise u tesli! da su svi u mg ''frajeri i smekeri'' opet bi ih bilo manje! lako je provaliti da li sam iz mg....a to ko sam mozda se i to moze lako provaliti...zavisi... M -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
tijana |
Aug 7 2007, 12:28 AM
|
QUOTE(FootyStOrM @ Aug 7 2007, 01:23 AM) rekla si ''..kako VAS ima vise..'', pa sam te ispravio! u redu, ja ne ocenjujem. uopste nije bila rec o tome da li ih ima vise u tesli ili filoloskoj. naravno da ih ima vise u tesli! da su svi u mg ''frajeri i smekeri'' opet bi ih bilo manje! lako je provaliti da li sam iz mg....a to ko sam mozda se i to moze lako provaliti...zavisi... M Ocigledno me ne razumes..ali nvm..Po tvojim postovima moze da se zakljuci da si ti mislis da si smeker i da se uklapas u tu grupu. Pa sam ja stavila da vi decaci mozete da pricate kako vas smekera ima vise u Mg-u nego u filoloskoj....I sta ti znaci to Z,E,M? wtf? -------------------- Happiness comes from inside.....
|
FootyStOrM |
Aug 7 2007, 12:36 AM
|
poenta je da se ja ne ubrajam u smekere...
sa to ''z,e,m'' sam hteo nekako da to pomognem da provalis nesto ali ne vredi... jti si iz mg? ako su ti pisali podaci nista te ne kosta da mi kazes nesto o sebi? sta god ti kazes meni o sebi, ja kazem to tebi o sebi,too. moze? ili te ne zanima,pa ides da spavas? -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
tijana |
Aug 7 2007, 12:38 AM
|
QUOTE(FootyStOrM @ Aug 7 2007, 01:36 AM) poenta je da se ja ne ubrajam u smekere... sa to ''z,e,m'' sam hteo nekako da to pomognem da provalis nesto ali ne vredi... jti si iz mg? ako su ti pisali podaci nista te ne kosta da mi kazes nesto o sebi? sta god ti kazes meni o sebi, ja kazem to tebi o sebi,too. moze? ili te ne zanima,pa ides da spavas? Pa logicno je da sam iz Mg-a..sto bi ti mogao da sam skontas..A ja mislim da znam o cemu se radi sa tim ZEM ali nisam sigurna skroz posto mi se ne uklapa..Ali ova tema ne sluzi da ja pricam nesto o sebi kao sto vidis...Mene zanima ko si ti ali ti ocigledno nista neces da kazes..Pa ako si u Mg-u sigurno znas ko sam ako si moja smena tj ako si sad 2.god ili 4.god. -------------------- Happiness comes from inside.....
|