Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
Kipar |
Aug 7 2007, 06:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
slovenatz
zashto se mesash? nemoj molim te , ae iskuliraj. Ako ja imam neshto sa njim , nemam nishta sa tobom prema tome , suzdrzi se komentarisanja cele rasprave. Pyoste ti si najgori moderator i najvece ***** od moderatora koje sam ja video u zivotu sram te bilo. Pravi ljudi znaju da kazu izvini kada treba a ti si jako mali covek cim necesh da se izvinish. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Aug 7 2007, 06:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pyost je 100% budista ako te do sad nije banovo.
-------------------- |
pyost |
Aug 7 2007, 06:43 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ateista, zapravo.
A kako ne vidim zasto bih se izvinio, nemam nameru to da uradim. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Ritualista |
Aug 7 2007, 06:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Slovenština, moram priznati da si donekle ipak u pravu, mada je pitanje i dalje otvoreno za diskusiju.
-------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Ritualista |
Aug 7 2007, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
QUOTE(pyost @ Aug 7 2007, 06:43 PM) To! Nemaj milosti! Ne pričaj sa njim, zabodi ga! Zabodi ga! -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Slovenatz |
Aug 7 2007, 06:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(pyost @ Aug 7 2007, 06:43 PM) Kako ti nije jasno , mislim posle svega onoga sto si mu rekao, kako mozes da mu se ne izvines -------------------- |
Kipar |
Aug 7 2007, 07:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
pyost je napisao da na ovom delu foruma ne vaze pravila shto se tice pljuvanja po drugima. Ako me ne banuje nije budala nego drzi svoju rec. I zamolio sam te da se suzdrzish komentara , shto se meshash sada? Zar nemash neshto drugo da radish?
sram te bilo pyoste ako necesh da se izvinish , sram te bilo -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Eli0t |
Aug 7 2007, 07:54 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE pyost je napisao da na ovom delu foruma ne vaze pravila shto se tice pljuvanja po drugima. Ako me ne banuje nije budala nego drzi svoju rec. Posle je dodato: QUOTE Sve uvrede upucene osoblju foruma bice obrisane |
^_NiN0_^ |
Aug 7 2007, 08:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Aug 7 2007, 05:47 PM) nisam prost , priprost rekao bih , nisam ni glup. Gledaj kada ti mene banujesh , to znaci da nisi mogao da me trpish , to znaci da sam ja pobedio. Ja se ne svadjam ni sa kim osim sa tobom. Prestacu ako mi se lepo izvinish. nisi prost do nekih granica , a za glup ne znam. I on da ti se izvini??? Zbog cega? QUOTE(Kipar @ Aug 7 2007, 05:53 PM) ljudi svadjanje je zdravo , oslobadjate se stresa. *** velika vecina vas me ne poznaje ja se stalno svadjam sa drugarima pa ih opet imam gomilu. Drushtvo iz mga ja drzim zajedno , iako sam drkosh svi me gotive a i drushtvo iz osnovne me takodje jako ceni. Vi pretpostavljam mi necete verovati , malo neverovatno ali istinito. Meni nije osnova da prozivam drugare , ja se sa njima svadjam ali pyost mi nije drugar tako da uopshte me ne grize savest da mu kazem shta mislim. Ni vas ne bi trebalo , pucajte na mene ako hocete slobodno ne ljutim se , sam stvaram sliku o sebi da dodam ovo , necu da me banujesh Zdravo je, znam da se tako leci visak energije da ne kazem kompleksi. Projekcija, da li si cuo za to ... ? QUOTE(FootyStOrM @ Aug 7 2007, 06:17 PM) ne fali meni apsolutno nista niti ja mislim da sam ''neko''. postovi su mi sasvim jasni. jedino sto sam nesto napisao, pa sam se setio neceg i editovao.. a to koga zajebavam, ne zajebavam vise nikog, vec sa se malo salio s tobom. u onom postu je poenta samo u tome da li si ti jedina tijana u smeni, posto kazes da tebe svako ko je sad 2. i 4. godina mora da zna. zato pitam...to je to... a vi sto se svadjate, nemate razloga. dobro, nema mesta za pirateriju, pa sta? piraterije imas gde hoces, a svi mogu sve da nadju ako zele... ipak je on admin.. dzabe stvarate lose misljenje jedni o drugima. mada su najjaci komentari sa strane. slovenatz i ritualista... pa ne znam bas za to... QUOTE(Kipar @ Aug 7 2007, 07:08 PM) slovenatz zashto se mesash? nemoj molim te , ae iskuliraj. Ako ja imam neshto sa njim , nemam nishta sa tobom prema tome , suzdrzi se komentarisanja cele rasprave. Pyoste ti si najgori moderator i najvece ***** od moderatora koje sam ja video u zivotu sram te bilo. Pravi ljudi znaju da kazu izvini kada treba a ti si jako mali covek cim necesh da se izvinish. mesam se sada i ja ... ja sam mod , pyost admin. QUOTE(Kipar @ Aug 7 2007, 08:50 PM) pyost je napisao da na ovom delu foruma ne vaze pravila shto se tice pljuvanja po drugima. Ako me ne banuje nije budala nego drzi svoju rec. I zamolio sam te da se suzdrzish komentara , shto se meshash sada? Zar nemash neshto drugo da radish? sram te bilo pyoste ako necesh da se izvinish , sram te bilo blablabla ... blablabla Zaklucak: I Bog je dao 10 zapovesti, koje "ne moras" da postujes, ali to je po tebe gore -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Aug 7 2007, 08:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE QUOTE pyost je napisao da na ovom delu foruma ne vaze pravila shto se tice pljuvanja po drugima. Ako me ne banuje nije budala nego drzi svoju rec. Posle je dodato: QUOTE Sve uvrede upucene osoblju foruma bice obrisane Vidis, to sam totalno zaboravio Odlicno, sada cu ja lepo da budem los admin i brisem sve sto se sukobljava sa gore pomenutim pravilom -------------------- Baby, it's a violent world.
Eli0t |
Aug 7 2007, 08:09 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
LOL a ja se cudio sto ne brises nista
|
pyost |
Aug 7 2007, 08:13 PM
|
Sta cu kad sam dobra dusa
-------------------- Baby, it's a violent world.
Anchi |
Aug 7 2007, 08:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
E Kipre aj ti lechi svoje komplekse negde drugo i ne smaraj vishe, a Pyosta ostavi na miru, ne znam shta ti je zgreshio. I svaka mu chast jer te trpi umesto da te banuje jer bi bilo gde drugo vec leteo odavde. I shta ima da ti se izvinjava? Posle ovoga samo ti njemu mozhesh.
Pyostu kao adminu nishta ne fali, extra je. QUOTE nisam prost , priprost rekao bih , nisam ni glup. Pa pogreshio si. Narocito za ovaj drugi deo. QUOTE iako sam drkosh svi me gotive Auuuuu al smo skromni!!!!! |
Kipar |
Aug 7 2007, 09:15 PM
|
ljudi
koji je vama qurac uzeo sam da se svadjam sa pjostom shto mi je izbrisao rep , ubrzo sam poceo da ga zajebavam i da trazim izvinjenje koje mi ne duguje samo da bih ga drkao. Medjutim jedini se on nije primio na sve. Uzeo sam da se sprdam sa njim , ali sprdao sam se sa svima osim sa njim . Pogledajte koliko ste vi optereceni. Inace Anchi ono je zasista tako , pitaj slobodno bilo koga iz cetvrtog C Josh jednom , ljudi sprdnja , sram vas bilo kada ste se ovako izlozili. Sram vas bilo. A da pokazem da uopshte nemam komplexe i da nisam u tom fazonu u kom me vi vidite , prozivacu samo jednu osobu na dan. Shalim se. pjoste evo umesto bana ti meni reci da li da palim. I nemoj da ti bude zao (ne mislim da ce ti biti zao ako kazesh da , nego akko kazesh ne) kazesh da zapalim necesh me videti vishe na forumu ali pazi idemo u istu skolu , mozda si pametniji i stalozeniji a da li si jaci to je drugo pitanje... SHALA -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SANDRA |
Aug 7 2007, 10:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
@Kipar: recnik ti je za 10! Ne znam kako drustvo gotivi takve nabedjene nepismene( bez kdaljih komentara) likove... takvo nezrelo i odvratno ponasanje ne prilici jednom momku od 18 godina...
@Pyost: drzis kurs za chelichenje zivaca svaka ti chast! @everybody: odoh ja na Goliju cujemo se za sedam dana! |
pyost |
Aug 7 2007, 10:06 PM
|
QUOTE(Kipar @ Aug 7 2007, 10:15 PM) pjoste evo umesto bana ti meni reci da li da palim. I nemoj da ti bude zao (ne mislim da ce ti biti zao ako kazesh da , nego akko kazesh ne) kazesh da zapalim necesh me videti vishe na forumu ali pazi idemo u istu skolu , mozda si pametniji i stalozeniji a da li si jaci to je drugo pitanje... SHALA Ja sam totalno ravnodusan, radi sta hoces -------------------- Baby, it's a violent world.
VEX |
Aug 7 2007, 10:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Posyeno kipre mnogo kenjas bre (al sta ces kad si takav)
|
Anchi |
Aug 7 2007, 10:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(Kipar @ Aug 7 2007, 10:15 PM) ljudi koji je vama qurac uzeo sam da se svadjam sa pjostom shto mi je izbrisao rep , ubrzo sam poceo da ga zajebavam i da trazim izvinjenje koje mi ne duguje samo da bih ga drkao. Medjutim jedini se on nije primio na sve. Uzeo sam da se sprdam sa njim , ali sprdao sam se sa svima osim sa njim . Pogledajte koliko ste vi optereceni. Inace Anchi ono je zasista tako , pitaj slobodno bilo koga iz cetvrtog C Josh jednom , ljudi sprdnja , sram vas bilo kada ste se ovako izlozili. Sram vas bilo. A da pokazem da uopshte nemam komplexe i da nisam u tom fazonu u kom me vi vidite , prozivacu samo jednu osobu na dan. Shalim se. pjoste evo umesto bana ti meni reci da li da palim. I nemoj da ti bude zao (ne mislim da ce ti biti zao ako kazesh da , nego akko kazesh ne) kazesh da zapalim necesh me videti vishe na forumu ali pazi idemo u istu skolu , mozda si pametniji i stalozeniji a da li si jaci to je drugo pitanje... SHALA bla bla bla... Sram bilo koga? Shta smarash s tim? Jao bre aj ne lupaj gluposti vishe. Stvarno si smorio sve koliko mozhesh da vidish.... Mozhda te tvoji i gotive jer su navikli vec 3 godine sa tobom. Zapitaj se shta je sa ostalima. |
maxydelanoche |
Aug 7 2007, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pyoste, divim ti se. Da sam na tvom mestu deset puta do sada bih banovala Kipra...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eli0t |
Aug 7 2007, 10:34 PM
|
QUOTE Pyoste, divim ti se. Da sam na tvom mestu deset puta do sada bih banovala Kipra... To smo rekli jedno 10ak puta.. Ajde sada back to topic |