Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
Djole |
Mar 7 2008, 12:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Dimicka je fiktivna stvar, posto takva osoba ne postoji zapravo.
Ona predstavlja sve ono za sta se borimo, gde god ima potlacenih mi cemo biti tu za ravnopravnost. Prva misija je deljenje minusa na casovima istorije, svi moraju imati po minus da se ne osete lose sto su diskriminisani. In DFC we trust. Svaka slucajnost sa stvarnim osoboma je sasvim slucajna. Da. Zaista. Nema apsolutno nikakve dimicke u okolini. -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Mar 7 2008, 12:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Mudro zboris djole, ti mozes da budes savetnik za verska pitanja.
-------------------- |
Djole |
Mar 7 2008, 12:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Takav sam ja, sav za religiju.
Kao savetnik za verska pitanja dobijam dozvolu da vrsim diskriminaciju onih koje vrse diskriminaciju, odnosno nevernika? -------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Mar 7 2008, 12:31 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a ja delim one lepe bobice svima koji se uclane?
|
Pera Detlic |
Mar 7 2008, 12:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Jel mogu ja da budem blagajnik?
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Djole |
Mar 7 2008, 12:34 AM
|
sav novac ide verskim leaderima ofc
-------------------- no future for you
|
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 12:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 7 2008, 01:31 AM) To me podseti da treba da popijem tableticu veceras ^^ Pa i nema Dimicke ovde -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Mar 7 2008, 10:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
e moja omiljena tema is back in buisnise
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Mar 7 2008, 11:03 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jao superiskaaa do your thing!
|
Gaara |
Mar 7 2008, 12:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Jel mogu da budem pomocno osoblje u DFC?Pleaseee
This post has been edited by Yu-gi: Mar 7 2008, 01:07 PM |
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 01:29 PM
|
Usluzne delatnosti ce ti bolje stajati
Mogu ja odnose sa javnoscu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kajl is a Jew |
Mar 7 2008, 02:57 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Da li u DFC idu na takmicenja iz svih predmeta? Posto neka tamo u nekoj tamo zemlji na nekoj tamo planeti ide i inicijali su joj AD
This post has been edited by BBECT KOACT Doctor: Mar 7 2008, 02:58 PM -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Kajl is a Jew |
Mar 7 2008, 03:12 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Postanite moderator ili administator mg-foruma
uslovi 1)blejite po ceo dan na kompu 2)ogromni streberi 3)zaludjenici za losu muziku 4)pristalica LDP-a 5)morate da ste prsli ili ce te uskoro da prsnete 6)verujete u sve sto Dimickin FC veruje odnosno da ste njhov clan -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
pyost |
Mar 7 2008, 03:16 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 7 2008, 03:12 PM) Nemoj da siris dezinformacije Oni koji slusaju narodnjake nece biti primljeni... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
little-kathy |
Mar 7 2008, 03:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 7 2008, 03:12 PM) Postanite moderator ili administator mg-foruma uslovi 1)blejite po ceo dan na kompu 2)ogromni streberi 3)zaludjenici za losu muziku 4)pristalica LDP-a 5)morate da ste prsli ili ce te uskoro da prsnete 6)verujete u sve sto Dimickin FC veruje odnosno da ste njhov clan ala ti ne volish administratore...... -------------------- ja sam dete srece :P
|
paydoman |
Mar 7 2008, 04:01 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 7 2008, 03:12 PM) Postanite moderator ili administator mg-foruma uslovi 1)blejite po ceo dan na kompu 2)ogromni streberi 3)zaludjenici za losu muziku 4)pristalica LDP-a 5)morate da ste prsli ili ce te uskoro da prsnete 6)verujete u sve sto Dimickin FC veruje odnosno da ste njhov clan jedan bambi za tebe! -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
little-kathy |
Mar 7 2008, 04:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
e a koja je fora s tim DFC?
-------------------- ja sam dete srece :P
|
maxydelanoche |
Mar 7 2008, 06:43 PM
|
Kako neee znaaas. Da izrazimo svoje postovanje i obozavanje izvesnoj osobi.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
estranged |
Mar 7 2008, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
Lol pa moracu i ja da se uclanim....Izvesna osoba je moj idol...
Naravno da ide na sva takmicenja, pa nece valjda da deskriminise neki predmet tako sto ce da ne ode na takmicenja iz njega....? Imam u lenju koja odg ovim uslovima...Volite sve, zelite svima sve naj naj....tipa ocete da se kandidujete za sveca...tako nesto... Moracu da je obavestim za ovo... Mislim da bi trebalo da se klub obozavatelja zove drugacije...Nekako na ovaj nacin deskriminisete sve koji nisu pomenuti u nazivu -------------------- Born to be wild
|
RZA |
Mar 7 2008, 07:17 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
luka, mislim da te neko zeli. ^^
al onako zaista. zestoko. mnogo. jako. u guz.^^ ja bih to iskoristila. -------------------- cold
|