Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
Kajl is a Jew |
Mar 18 2008, 04:54 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 18 2008, 04:51 PM) Tranvestit sam, pa šta? Recite dragička Jes da imam k*r*c ali zabole me pi!cka U brus guram čarape, to se meni sviđa Nosim štiklu, minić, kosa mi je riđa Od trpanja u čmar nema veće droge Na svakih mesec dana brijem dupe a i noge ZNAM This post has been edited by BBECT KOACT Doctor: Mar 18 2008, 04:54 PM -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 04:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Pogotovo da im sekirchetom unishtavam zglobove. Mnogo se lozim na to!
Gore glavu, moronu, kratka mi je sekira -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 04:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 18 2008, 07:24 PM) Nisu ti poklanjali dovoljno ljubavi ili te je strika potajno vodio na pecanje...ZAR NE? Chitao sam o tebi u novinama. Kazu da patish. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 18 2008, 04:58 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 18 2008, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 18 2008, 05:41 PM) Mislim da te zovu cika mlekce jer ti nonstop svrsavaju po faci pa stalno vidis belo glupi tranvestitu do ovog trenutka uopste nisam uvidjala ovu asocijaciju... Weee, ima bolesnijih od mene Yaaaay, napokon malo pravih prozivki go on, go on. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kajl is a Jew |
Mar 18 2008, 04:58 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 18 2008, 04:55 PM) Ja nemam strica,a imam dovoljno ljubavi od tvoje keve,jes da je ruzna ,ali joj stavim kesu na glavu -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 04:59 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 18 2008, 07:28 PM) do ovog trenutka uopste nisam uvidjala ovu asocijaciju... Weee, ima bolesnijih od mene Yaaaay, napokon malo pravih prozivki go on, go on. Maxy, mojne da ti pozovem Kiku i Neonkitzu -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 05:01 PM
|
QUOTE(BBECT KOACT Doctor @ Mar 18 2008, 07:28 PM) Jel' to sve shto mozesh da smislish? Divim se tvojoj mashti APLAUZ ! Znash kako, nema potrebe drzati u sebi to - let it go with th flow Ako te je khm...zlostavljao Striko podeli to s nama, rado cemo ti reci da od*****h -------------------- |
Kajl is a Jew |
Mar 18 2008, 05:06 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 18 2008, 05:01 PM) Jel' to sve shto mozesh da smislish? Divim se tvojoj mashti APLAUZ ! Znash kako, nema potrebe drzati u sebi to - let it go with th flow Ako te je khm...zlostavljao Striko podeli to s nama, rado cemo ti reci da od*****h Nemam ja takva iskustva,psto su tebe odgojile dve keve koje slucajno imaju kur!cice ne bih da te vise uznemiravam, verovatno im trenutno pusis This post has been edited by BBECT KOACT Doctor: Mar 18 2008, 05:06 PM -------------------- WEST COAST motherfu!cker
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 05:11 PM
|
Ne kapiram kako neko moze da lupeta ovoliko gluposti, a da pritom zvuche tako banalno da nemam rechi.
U pocetku sam te shvatio ozbiljno, ali vidi se da si debil koji po deseti put dolazi na forum i ima ogroman pick na mene. Jbg, moracu da odbijem tvoju ponudu, ne lozim se na debile Samo na devojke kovrdzave kose khm...da ne idem u offtopic Ti si moronchina samo takva. Trebalo bi da imash mnogo vishe potencijala za prozivanje a ti tu samo neshto lupetash i prozivash na osnovu keve. Toliko o tvojoj mashti i tvojim mentalnim sposobnostima - kada nauchish da prozivash, javi se. Ja sada moram u grad -------------------- |
Kajl is a Jew |
Mar 18 2008, 05:14 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 18 2008, 05:11 PM) Da pusis nekome astrologu ***** da bi te naucio neke nove tajne astrologije,koja je veoma kompleksna nauka i koja je po tebi najkoplikovanija pa ti treba dosta pusenja da je shvatis, zamisli koliko bi bilo zajebano kada bi gledao u karte -------------------- WEST COAST motherfu!cker
maxydelanoche |
Mar 18 2008, 05:17 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 18 2008, 05:59 PM) Ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne aaaaaaaaaaaaa samo to ne jos se dobro secam kada su se okomile na mene. Negde na pocetku ove teme. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 05:22 PM
|
I kno, citao sam. BTW - shalio sam se. Inache, ko je ovaj lik? Nisam ga ranije vidjao na forumu? Osecam da je to bio dogovor par likova s foruma 9kojima je postalo dosadno) da ubace nekog ko ce promeniti svoju IP adresu i zatim se truditi da bulazni ostavljajuci svoje bale unaokolo...
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 18 2008, 05:31 PM
|
BBECT KOACT Doctor se skoro registrovao cini mi se mali ima kapaciteta bwe, Kiprov naslednik u za*ebavanju clanova foruma, ako mene pitas
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 05:32 PM
|
Prvo sam razmislio, a onda se osmehnuo...aaa
joj, nasmejala si me ali moram sada da palim, zaista -------------------- |
Kuzman |
Mar 18 2008, 05:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Mlekce, ajde DODJI! (ko razume shvatice).
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 18 2008, 06:29 PM
|
Da, sada si ti mnogo pametan zato shto i to napisao. Jao, klecaju mi kolena od tvojih nebuloza retarde neupuceni
-------------------- |
Pera Detlic |
Mar 18 2008, 07:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Jeste li znali da Ceska i Slovacka nisu u potpunosti priznate drzave. Velika svetska vojna i ekonomska sila, Lihtenstajn ih nije priznala kao nezavisne republike
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Mar 18 2008, 07:06 PM
|
Toooooo kao sto je Crna Gora 1904. ili 1905. bila u ratu sa Japanom
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Pera Detlic |
Mar 18 2008, 07:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
E, ali oni su se pomirili, a ovi su jos u svadji
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Mar 18 2008, 07:23 PM
|
Ama kakvi pomirili Japan verovatno ni pojma nema da je bio u ratu sa tako mocnom silom
Cepala sam se kad nam je za ovo pricao Glavnik -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.