Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
c1k4_ml3kc3 |
Mar 31 2008, 04:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Eagle. Pazi, sam si kriv shto si nashao da ulazish u koshtac sa mnom. Mogao si najopushtenije da gledash svoja posla i da mi ne drzish popovanje. To shto o meni i mojim kompleksima pishesh mozesh turiti tamo gde Sunce ne sija. JBT ne kapirash da je glupo pisati o ljudima koje ne poznajesh i to putem interneta. Da ti se pravdam za temu niti zelim niti hocu, ocito ne umesh da saberesh dva i dva.
O PUNK-u ne trpim kada neko krene da kaki, pogotovo neko ko taj pravac "prouchava" YEBOTE PROUCHAVASH PUNK ! ALOOO hahahahaha. Da mi je sad tu drugarica valjala bi se na podu. Poseti Forum Devete i reci im da je Punk "umro" E, a shto se tiche prozivanja, ne bi ti umeo da prozivash i da zelish, a i da nekim cudom greshim - ponovo me bole yaya za to shto ces ti napisati Ako ces da gubish vreme, samo izvoli. Ja idem da vezbam sviranje gitare. PUNK zivish! Nije ti to zaba za seciranje! :rofl - Iva: Hvala ti : This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 31 2008, 04:40 PM -------------------- |
Radinac |
Mar 31 2008, 06:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
QUOTE(Iva @ Mar 31 2008, 03:10 PM) Believe it or not, ja ga ne smatram za budalu . Kako da tumačimo tvoj "wink"? -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
maxydelanoche |
Mar 31 2008, 06:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(cika mlekce @ tema AstrolAgija) K'o da sam posmatrao neshto shto nema mozak. Mislim da je neko prolazio pored ogledala skoro -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Mar 31 2008, 06:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Mar 31 2008, 08:35 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 31 2008, 04:37 PM) E O PUNK-u ne trpim kada neko krene da kaki, pogotovo neko ko taj pravac "prouchava" YEBOTE PROUCHAVASH PUNK ! ALOOO hahahahaha A sta je toliko smesno u proucavanju panka. To je nesto sasvim normalno, i moguce, bar za intelektualce. I Eagle me je prijatno odusevio, ako je zaista proucavao pank. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Pera Detlic |
Mar 31 2008, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ne Mirko, nisi razumeo, pank se zivi
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 31 2008, 08:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Da, Marko. Punk se mora doziveti. Punk je muzichki pravac, a ne yebena lektira. Uostalom, shta koji q zna neko neshto o Punk-u ovde? Moze samo da navodi shta su punkeri radili ili da lupeta onim shto je ucio/la iz knjige.
A sad, smeshno je to shto taj covek proucava PUNK! Jel' neko ko je punker i nosi chirokanu prucava Punk ili ide okolo i razbija kante? Uostalom evo primera koji je dao peach pop punk benda Green Day: Pitali su ga "Shta je Punk?" On je otrchao do najblize kante za smece i shutnuo ju je. Rekao je "To je Punk" Novinar koji je bio prijatno iznenadjen je s osmehom na licu otrchao do iste kante i, takodje, shutne je! Vraca se pevachu i pita "Jel' to Punk?" Pevach odg : "Ne, to je sada trendi". This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 31 2008, 08:48 PM -------------------- |
smorko_gusic |
Mar 31 2008, 09:01 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Hmmm, mislim da postoji razlog zasto nisam naveo svoje pravo ime ovde, tako da koristite nadimak.
Nekako sticem utisak da ti mlekce pank dozivljavas kao razbijanje kanti, ali pank je ipak vise od toga i uvek bio usko povezan sa anarhijom, i uopste politickim idejama. I panka onakvog kakav je bio pre 30ak godina vise nema. Sada u muzici imamo pank-rok, a subkultura se utopila u opstu. Tako da saznati o originalnom panku sada mozemo samo iz prica (mada exit obecava makar deo tog osecaja). -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
pyost |
Mar 31 2008, 09:02 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Recicu samo post-punk revival FTW!
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
smorko_gusic |
Mar 31 2008, 09:06 PM
|
a ni post pank nije sto je bio u 80im, ove nove stvari nekako nemaju tu emociju (cast izuzetcima)
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Eagle1914 |
Mar 31 2008, 09:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Немам сад пуно времена, вратићу се некад да наставим о овоме. Ја слушам Греен Деј и Офспринг. Знам све песме офспринга напамет. (Све сем неких са игнишна и првог албума)
Али то НИЈЕ Панк, јбт.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 31 2008, 09:09 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ Mar 31 2008, 11:31 PM) Hmmm, mislim da postoji razlog zasto nisam naveo svoje pravo ime ovde, tako da koristite nadimak. Nekako sticem utisak da ti mlekce pank dozivljavas kao razbijanje kanti, ali pank je ipak vise od toga i uvek bio usko povezan sa anarhijom, i uopste politickim idejama. I panka onakvog kakav je bio pre 30ak godina vise nema. Sada u muzici imamo pank-rok, a subkultura se utopila u opstu. Tako da saznati o originalnom panku sada mozemo samo iz prica (mada exit obecava makar deo tog osecaja). Istina je da vishe nema Punk-a kao shto je nekad "bio", Uostalom tu su bendovi tipa GBH, Sex Pistols ect Ali ne uvidjash da je onaj lik rekao da je PUNK MRTAV i josh je nashao da govori kako ima obilato znanje o PUNK-u, a ovamo je naveo kako slusha narodnu muziku. Izmedju ostalog ko god smatra da se PUNK ne dozivljava neka slobodno pozove neke nashe bendove tipa "Ujed besne Shisharke" ili "Pozdravi Kevu"... Neka odslusha Social Distortion ili pak 59 Times the Pain. Da dodam, nemoj o meni da stvarash nekakav utisak zato shto ja o tebi nemam apsolutno nikakav. Ja se ne trudim da nekoga omalozavam niti se trudim da nekome ispirem mozak, da se razumemo. Ako hocesh normalno da pishemo nemoj vishe da mi govorish da "serem" ili da sam debil ili josh neke gluposti - em shto je smeshno em shto je ruzno, a to vazi i za ostale. Ja nisam ovde da bih prodavao vazduh ili vrapce. Bottom line - Ne pishem nishta vishe. Ne vredi. POenta je bila da PUNK ne mozesh samo slushati vec ga morash i doziveti kako bi uopshte i pisao neshto na kontu istog. Koja ti je korist od toga shto poznajesh neshto kada nisi "U tome"? Koja je korist od toga ukoliko neko ima znanje o tome da zavari kapiju, a nikada nije pokushao vec poznaje samo teorijski pristup? Necemo da se lazemo, PUNK nije umro niti sam ja tako "jednostavan kako pishem". BEz utisaka, molicu lepo - ovo je forum. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 31 2008, 09:25 PM -------------------- |
smorko_gusic |
Mar 31 2008, 10:05 PM
|
Svime sto napises na forumu ti ostavljas utisk na one koji to procitaju.
Tako da ili pazi sta pises, ili budi spreman da ce ljudi steci los (pogresan?) utisak. I ja ovde nigde o tebi nista nisam rekao, komentarisem samo tvoje stavove. I nigde na ovom forumu NIKOME nisam rekao da je debil ili da sere! Zanima me sta po tebi, danas znaci biti "u panku"? -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Pera Detlic |
Mar 31 2008, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Nisi ga isprozivao??? Pa onda si otisao u off
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 31 2008, 10:09 PM
|
Ja nisam PUNKer, to pitaj mojih tridesetak prijatelja i poznanika haha
Drago mi je da tako mislish, a shto se tiche utisaka boli me da ne kazem shta, ko god bude neshto pisao o meni moze da ocekuje zid. Uostalom, necu da proshirujem temu nebitnim tokom. Radije sada razmishljam o ulici "Draze Pavlovica 8" moram malo da vidim shta se tamo radi sutra. LN BTW - ja vas dvojci ovde mesham, s tim shto mi ovaj shto ima charobnog smajlija deluje pametnije mwahaha..shalim se. Obojca smarate. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 31 2008, 10:10 PM -------------------- |
Pera Detlic |
Mar 31 2008, 10:10 PM
|
Smorko Gusic je trandza
|
RZA |
Mar 31 2008, 10:13 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pridji mu.
-------------------- cold
|
smorko_gusic |
Mar 31 2008, 10:15 PM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Mar 31 2008, 10:10 PM) Imam da ti kazem samo jedno. A to su dve reci: Poduvas mi karu! -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Pera Detlic |
Mar 31 2008, 10:56 PM
|
A zna se da trandze imaju karu, daklem sam potvrdjujes
|
maxydelanoche |
Apr 1 2008, 10:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Errr... koja logika
prozivanje nije zanimljivo kad nema Kipra ili Badze... ovo nije na tom nivou Dosadno mi je popila sam sve tabletice nema ih vise... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |