Vaš SMS Glas Pomaže Mladim Talentima, Klub 27
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vaš SMS Glas Pomaže Mladim Talentima, Klub 27
Iva |
May 30 2007, 07:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Za IP pretpostavljam ali za mobilni sumnjam..
Anyway onda mozes da potplatis nekoga da klikce i klikce 24/7 (tipa ako budem prvi/a dobijas 20% ) Btw zar se samo na Grandu glasa 100x? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
NeverMore21 |
May 30 2007, 08:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Kioslav @ May 30 2007, 08:16 AM) Xey xey, pa nije fora to milionsko glasanje... Sigurno ce shvatiti to negativno. Inace samo da se javim da ako ocete da glasate za mene posaljite poruku sa tekstom C1 na 3342 ili dajte glas preko interneta na www.b92.net/klub27/ Hm, ajde, ajde, dobices i ti od mene par stotina klikova ! -------------------- |
Neonkitza |
May 30 2007, 09:23 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma nema sanse da racunaju klik sa iste ip adrese O_O
|
NeverMore21 |
May 30 2007, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Neonkitza @ May 30 2007, 09:23 AM) Ja rekoh da mi se menja IP svaki put kad restartujem modem (isto kao na dial-up)! Al izgleda da mi ne vide stvarnu adresu ! Bash je extra imati tri nicka na Ogame i feedovati se resursima ! -------------------- |
maxydelanoche |
May 30 2007, 10:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ah... Da, veoma je jasno sta je pisac (Eli0t) hteo da kaze
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1_27 Clanak na Wikipediji o Klubu 27 -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
May 31 2007, 01:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
pukli ste.. i nemojte da sirite dezinformacije lol
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
May 31 2007, 12:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Ej bre necu da umrem Marija uozbilji se, zar ti ja licim Dzimi Hendriksa (Hey Joe )
Hvala svima na podrsci -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
paydoman |
May 31 2007, 03:51 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
glasao u ime zavoda podrzavam buduceg chlana
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Pera Detlic |
May 31 2007, 07:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Evo i ja sam glasao (zemunska fora, ko razume shvatice)
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Grashak |
May 31 2007, 07:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Pera Detlic @ May 31 2007, 07:34 PM) ja shvatam al ne razumem neeeego bre, sta se glasa.. jel nesto pametno? il ce svejedno biti glasova ispod tezge sta god mi ucinili? -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Pera Detlic |
May 31 2007, 07:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Pa rekao sam ko razume shvatice, a ne ko shvati razumece
Ma ne moras da glasas ovaj glasao vec 1000 puta -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
NeverMore21 |
May 31 2007, 09:14 PM
|
QUOTE(Pera Detlic @ May 31 2007, 07:46 PM) Pa rekao sam ko razume shvatice, a ne ko shvati razumece Ma ne moras da glasas ovaj glasao vec 1000 puta Ko je taj ludak! -------------------- |
Grashak |
May 31 2007, 10:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(NeverMore21 @ May 31 2007, 09:14 PM) buahahaha ajde da mu napravimo sacekusu, znam gde zivi! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
NeverMore21 |
May 31 2007, 10:26 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 31 2007, 10:14 PM) Ko je bre taj ! Mora da je neki opasan lik, nikakvog traga iza sebe nije ostavio ! Ako je sa NBG, sacekace on nas :ninja: , opasan je to kraj ! -------------------- |
Pera Detlic |
May 31 2007, 10:30 PM
|
Jesam opasan, ali nisam ja taj
|
Grashak |
May 31 2007, 10:33 PM
|
QUOTE(NeverMore21 @ May 31 2007, 10:26 PM) Ko je bre taj ! Mora da je neki opasan lik, nikakvog traga iza sebe nije ostavio ! Ako je sa NBG, sacekace on nas :ninja: , opasan je to kraj ! zomg da, jos ako je iz bloka 21, tamo je onaj opaki navijacki klub kenjaj..... ima da se ukenjamo! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
NeverMore21 |
May 31 2007, 10:37 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 31 2007, 10:33 PM) QQ, omb, pa ja u taj 21. ne smem ni da udjem! Tamo su ti najopasniji likovi! -------------------- |
Pera Detlic |
May 31 2007, 10:54 PM
|
E, a u bloku 8a(da, zove se kao Bin Laden) su pishaj bojs, upisas se od smeha kad ih vidis
|
smorko_gusic |
May 31 2007, 10:59 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
ti imas predispozicije da budes clan te ekipe...
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Pera Detlic |
May 31 2007, 11:06 PM
|
Ja sam osnivac, naravno po uzoru na kenjaj
|