Vaš SMS Glas Pomaže Mladim Talentima, Klub 27
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vaš SMS Glas Pomaže Mladim Talentima, Klub 27
^_NiN0_^ |
Jun 1 2007, 02:15 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Glasao Milija, castis ako pobedis ... plavas nam svima net
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
milija |
Jun 1 2007, 03:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
I'm prso man onda
Da vidite kakav su retardiran plakat napravili likovi iz moje skole Pomozite .... da osvoji 2000e Boze ubicu se, dodje mi da odustanem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
^_NiN0_^ |
Jun 1 2007, 04:25 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Vidi ovo pa povracaj !
XDXDXDLMAO ROFL Neki nemaju savest P.S. Sorry zbog attacha This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jun 1 2007, 11:25 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
paydoman |
Jun 7 2007, 11:54 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
nada poslednja umire
kako se iznerviro kad je video na 4umu da smo svi glasali za Miliju -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
milija |
Jun 7 2007, 03:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Hvala ljudi ja vas sve zovem na 500l piva ako pobedim ehehe
Nego ima jos malo vremena do zavrsetka glasanja, jos glasova nije na odmet Moram animirati ljude -------------------- Izadji i bori se
jeele |
Jun 7 2007, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja ne mogu da otvaram nista od linkova...
ko su jos 4 kandidata? -------------------- |
tijana |
Jun 7 2007, 07:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
KO je Ivan JAkovljevic?
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
pyost |
Jun 7 2007, 07:11 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Kio IIe
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Jun 7 2007, 07:13 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Gde nestade onaj link za glasanje?
|
milija |
Jun 7 2007, 07:36 PM
|
-------------------- Izadji i bori se
Iva |
Jun 7 2007, 08:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Izvini, ali malo si kontradiktoran, cas se bunis na "100 glasova" cas "jos glasova nije na odmet".. .
Btw zasto bih glasala za Kia ako mogu za Miliju? . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Jun 7 2007, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pitala Calukovicka juce u skoli jel' ce to drug iz odeljenja da nam osvoji 2000E... A ja:"Zavisi od toga da li na sajtu B92 paze na razlicitost IP adrese pri glasanju, posto sam ja par puta glasala za druga koji je isto u finalu!" Malo me cudno gledala, al' 'ajde... Glasala sam jednom i za 'svog druga iz odeljenja'. Mada...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
milija |
Jun 8 2007, 06:52 AM
|
Paaaaaaaa recimo da sam se zaduzio za ovo, tj da ce me u skoli prebiti k'o macku ako ne dobijem ovaj novac jer su svi potrosili kredit glasajuci za mene hehehe
-------------------- Izadji i bori se
Iva |
Jun 8 2007, 10:07 AM
|
hm..
Sinoc sam glasala od kuce i evo sad a kad treba da mi pise "hvala sto ste glasali" samo blank.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Jun 11 2007, 06:53 PM
|
Za sami kraj posto se polako glasanje zavrsava:
Svima koji su glasali (bez obzira da li je to bilo za mene ili neke od ostalih finalista) zelim da zahvalim. Da ne ispada da lazem, zahvaljujem svima koji su glasali za mene Ne znam sta da kazem osim... Hvala Ako pobedim... (ako se to desi ) onda cemo se dogovoriti oko daljeg cascavanja hehe mada malo verovatno... Ma hvala vam svima jos jednom sto ste glasali!!! Napomena od: paydoman kad dobijesh nagradu reci mi da ti dam broj mog rachuna This post has been edited by paydoman: Jun 12 2007, 06:45 PM -------------------- Izadji i bori se
Iva |
Jun 11 2007, 08:32 PM
|
Nemoj sad malo verovatno..
Neki dan sam poslala sms a ono servis nije aktivan .. 'ajde good luck.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
NeverMore21 |
Jun 11 2007, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Meni i dalje ne prepoznaju IP !
-------------------- |
tijana |
Jun 11 2007, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
paydoman |
Jun 12 2007, 06:43 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja sam glaso 3201 put.. uh.. smorio sam se.. mnogo su gloopo naprawili sajt..
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
milija |
Jun 15 2007, 02:13 PM
|
Narode zelim da vam se zahvalim svima!
Dobio sam mail a i zvali su, tako da sam pobedio! Svima vama od srca hvala!!! Ne znam shta josh da pishem jer se derem po kuci... -------------------- Izadji i bori se