Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
Anchi |
Jun 30 2007, 11:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hehe extra je slika
QUOTE pored nashe nam drage, najlepshe i najbolje profesorke, Mirjane Savic Obradovic ^^ Ajde bre shta fali vashoj razrednoj, shta se zalite, meni je ona bash extra... |
RZA |
Jun 30 2007, 11:54 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
@Kipar:
dunno.. profesor veronauke mozda.. @Anchi: Ko se zali??! ja samo iskazujem moju ljubav i paznju prema razrednoj.. This post has been edited by Spužva: Jun 30 2007, 11:55 PM -------------------- cold
|
Kipar |
Jun 30 2007, 11:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Spužva @ Jun 30 2007, 11:54 PM) xa xa xa xa kako je glupa -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Jul 1 2007, 12:01 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
xaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxa Yu-gi idi ubi se....nemam komentara..A spuzva extra si ispala...A Yu-gi obozava engleskinju...Nemojte da ste takvi..Mislim stvarno..Mi svi volimo nju puno. :lol2:
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Kipar |
Jul 1 2007, 12:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
jugi nemoj da se cimash , znam kako je kada ruzno ispadnesh na slici , idi na gugl i ukucaj moje ime ima da izadje neka SH slika... samo prezime se pishe sa SH
This post has been edited by Kipar: Jul 1 2007, 12:06 AM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
RZA |
Jul 1 2007, 12:07 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Jul 1 2007, 12:59 AM) hhahha a ne seri da si se istripovao da ne znam ko je na slici? ohmg.. moron.. -------------------- cold
|
Pera Detlic |
Jul 1 2007, 12:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Jao koja je ona likusa. Zvala mi kevu u skolu prakticno ni zbog cega
Malo sam se zaje*avao, ali opet, bezveze This post has been edited by Pera Detlic: Jul 1 2007, 12:11 AM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Gaara |
Jul 1 2007, 12:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
|
RZA |
Jul 1 2007, 12:11 AM
|
ali mi je zato volimo i poshtujemo iz sveg srca
na razrednu mislim This post has been edited by Spužva: Jul 1 2007, 12:11 AM -------------------- cold
|
tijana |
Jul 1 2007, 12:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Meni je dala 1 zato sto mi keva nije dosla u skolu..TAko je volim zbog toga.Naprosto zelim da je gledam ceo raspust. :lol2: :lol2:
Ah Yu-gi ipak ako si dzentlmen ti bi trebao prvi da se ubijes. A zvacu je da vidim sta radi i da dodje kod mene na kaficu.. :lol2: This post has been edited by tijana: Jul 1 2007, 12:15 AM -------------------- Happiness comes from inside.....
|
RZA |
Jul 1 2007, 12:13 AM
|
pa posto je toliko volis, mogla si da se potrudis pa da se vidite u avgustu.. a ovako.. vidi se da nisi to toliko jako zelela
-------------------- cold
|
jeele |
Jul 1 2007, 08:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
spuzva super si na slici!
zasto Id => IId nije okacilo nijednu njihovu sliku?? -------------------- |
Neonkitza |
Jul 1 2007, 10:53 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
spuzva?si to ti!? O_O omg.. ;P
|
Puzzler |
Jul 1 2007, 11:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(jeele @ Jul 1 2007, 08:34 AM) Zato što su suviše "pametni" da dolaze na forum. Ozbiljno... A i bar se ne blamiraju kao mi ostali, koji smo okačili. This post has been edited by Puzzler: Jul 1 2007, 11:14 AM -------------------- |
Neonkitza |
Jul 1 2007, 11:15 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
okacili su od prosle godine...okacice i od ove...
|
RZA |
Jul 1 2007, 11:23 AM
|
ti pricas o 2d a on o 1d
1d nije okacilo slike ^^ -------------------- cold
|
Neonkitza |
Jul 1 2007, 01:05 PM
|
pa niko od Id ne dolazi redovno...
|
Valkyrie |
Jul 2 2007, 11:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Jul 2 2007, 01:18 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Milice, ko vam je sada razredni ?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Valkyrie |
Jul 3 2007, 10:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Cvetković, fizičar. Ako ne znaš ko je - čovek koji nam je držao vežbe ove godine.
Ugasili smo. On je strog i kao profesor i kao razredni. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |