Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
jeele |
Jul 3 2007, 11:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
nema najlepseg decka mg-a na slici?
ili ja ne vidim kako zraci? ozbiljno, paydomane je l' te ima? ili si ti onaj skroz pozadi? priblizno k sredini sa nase leve strane? -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jul 3 2007, 12:24 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Valkyrie @ Jul 3 2007, 11:53 AM) Cvetković, fizičar. Ako ne znaš ko je - čovek koji nam je držao vežbe ove godine. Ugasili smo. On je strog i kao profesor i kao razredni. Nije valjda onaj stariji Cvetkovic ??? Ju pa vi ste ga ugaslili ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Valkyrie |
Jul 3 2007, 05:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Znam...
Tu je celo 2c. Pa i najlepši među nama. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
SANDRA |
Jul 4 2007, 08:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ovako slike nisam skenirala pa nema slikea Id =>IId a ne znam koliko moji drugari na forumu zele da vide tu sliku! Mogu da okacim sliku devojcica za par dana jedino to! To je ionako i lepsi i pametniji deo odeljenja!!!!
|
Iva |
Jul 4 2007, 08:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hajde okaci stavi i onu sliku celog odeljenja..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SANDRA |
Jul 4 2007, 09:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ne mogu sad tek za 7 dana slike su mi ostale u selu! Shmrc...
|
Anchi |
Jul 4 2007, 08:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hehe ja ne bih da kacim sliku nasheg odeljenja... Shta znam, posle ce da me smaraju ovi shto im se ne svidja kako su ispali A i ne svidja mi se bash kako sam ispala na slici gde smo svi... bilo neko jako sunce...
|
SANDRA |
Jul 4 2007, 08:36 PM
|
Lepo si ispala, mada je Sunce bilo prejako...
Inace vase odeljenje je po meni najlepse u nasoj generaciji mada svuda postoje iziuzeci Ali generalno ste slatki bas! |
Pera Detlic |
Jul 4 2007, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Anchi @ Jul 4 2007, 08:20 PM) Hehe ja ne bih da kacim sliku nasheg odeljenja... Shta znam, posle ce da me smaraju ovi shto im se ne svidja kako su ispali A i ne svidja mi se bash kako sam ispala na slici gde smo svi... bilo neko jako sunce... Pa zar nije poenta da se kace slike na kojima su ljudi lose ispali. Ipak je poenta da se nasmejemo -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
SANDRA |
Jul 4 2007, 10:36 PM
|
Pa pogledaj se u ogledalo!!!
salim se nije poenta |
tijana |
Jul 4 2007, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Sandra postavi slike tvog odeljenja....kad smo svi mi
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Anchi |
Jul 4 2007, 10:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Lepo si ispala, mada je Sunce bilo prejako... hvala ma mozhda ih okacim posle... kad su vec svi |
pyost |
Jul 4 2007, 10:52 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ma samo vi kacite slike....
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
SANDRA |
Jul 4 2007, 10:53 PM
|
|
Pera Detlic |
Jul 4 2007, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(SANDRA @ Jul 4 2007, 10:36 PM) Kad se pogledam u ogledalo uopste mi nije do smeha -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
tijana |
Jul 4 2007, 10:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Pera Detlic @ Jul 4 2007, 11:56 PM) Da zasto da se smejes kad vidis tako prelepu osobu u ogledalu??? :lol2: :lol2: -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
Jul 4 2007, 11:13 PM
|
Da, recimo da mi zato nije do smeha
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Anchi |
Jul 10 2007, 11:46 PM
|
Aj evo i nashe slike kad vec svi okaciste
[attachmentid=215] [attachmentid=216] [attachmentid=217] Ova prva, to se nismo ono formalno slikali nego smo mi poslednje nedelje. Ali se bolje vidi jer nije skenirana. This post has been edited by Anchi: Jul 10 2007, 11:48 PM |
Pera Detlic |
Jul 11 2007, 08:38 AM
|
HAHA koji je smeker gazi, pogotvo sa frizurom Sasa Djordjevic
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
tijana |
Jul 11 2007, 11:32 AM
|
KO je gazi?
-------------------- Happiness comes from inside.....
|