Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Odeljenja, da se malo nasmejemo
^_NiN0_^ |
Jun 17 2007, 06:57 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Jun 17 2007, 07:01 PM) bolje ste ispali od IIIc to nije teshko dodushe.... mi smo bas ruzni ... kod nas su se devojke odvojile! i pazi ovo devojke grle devojke , likovi grle likove a ja grlim *****! Hahahaah This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jun 17 2007, 06:58 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Jun 17 2007, 08:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
e modovi modovi... mnogo vi volite da se igrate.... sa zivotom
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Jun 17 2007, 08:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Mene je drug zagrlio ali se ofc ne vidi od kose Na drugoj slici smo se zagrlile nas par drugarica... Valjda... Ma nvm
Zapravo sam taj dan prespavala prve casove, obukla sta sam prvo nasla, odjurila u skoli i ofc nisam bila informisana da cemo se slikati... Inace bih obukla... Nesto drugo ali nisam puno ruzna ni tako @ser_fanky: looooooool This post has been edited by maxydelanoche: Jun 17 2007, 08:42 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Jun 18 2007, 07:53 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jao mi se sutra slikamo -.- noooozzz...sad moram i fino da se obucem..ali luka ce da se smeje...
|
jeele |
Jun 18 2007, 07:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
e dobro me podseti sada...
potpuno sam zaboravila... danas sam crkla triput' ... sutra su mi zagarantovana dva puta... -------------------- |
Iva |
Jun 18 2007, 08:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
mi smo se danas slikali
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Jun 18 2007, 08:58 PM
|
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Jun 18 2007, 09:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
A mozda jos nisu dobili slike
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Jun 18 2007, 10:11 PM
|
QUOTE(pyost @ Jun 18 2007, 10:27 PM) Pa mislila sam kad dobiju slike, ffs... Da li si ti svestan da se meni tresu ruke kada vidim smajli? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Jun 19 2007, 07:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Nismo... A i.. ajme meni... slika je... ... ali naravno da cu skenirati i poslati.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Valkyrie |
Jun 19 2007, 10:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Imam neke slike odeljenja... da li da kačim?
(Vukašine, Luka, Vuče...?) -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
paydoman |
Jun 19 2007, 10:42 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
omg ne! ne zbog mene.. nego zbog ostalih mushkaraca na forumu.. smanjuju im se shanse nemoj onu sliq na kojoj pucam od smeha.. samo ne nju
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Valkyrie |
Jun 19 2007, 10:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ok, onu drugu?
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
pyost |
Jun 19 2007, 11:05 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Obavezno kaci
jeele |
Jun 19 2007, 12:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
sta fali...
mi smo se danas slikali...valjda cemo brzo dobiti slike -------------------- |
Valkyrie |
Jun 19 2007, 12:30 PM
|
... ali svi su bolje ispali na drugoj osim Luke, je li btw. mene nema, ja sam sa druge strane objektiva -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
jeele |
Jun 19 2007, 01:08 PM
|
vama cetiri mora da je bas veselo...
provalila sam da glavnik cita, cita prezimena...i ako je zensko onda kaze i ime... This post has been edited by jeele: Jun 19 2007, 01:08 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Jun 19 2007, 02:44 PM
|
@Valkyrie:
Vi to imate svega 4 (slovima: cetiri, rimskim ciframa: IV) cure u odeljenju?! This post has been edited by maxydelanoche: Jun 19 2007, 02:45 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
calamity |
Jun 19 2007, 04:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
kod mene u odeljenju smo nas tri I to je jedna iz fizicarskog dela, tako da smo mahom dve...
|
pyost |
Jun 19 2007, 05:47 PM
|
Kod nas ima 6