Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
pyost |
Dec 21 2009, 11:54 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Radio Amusement - My Iron Lung
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maca |
Dec 22 2009, 12:01 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Plavi Orkestar - Ako su to samo bile lazi
|
dadkristy94 |
Dec 22 2009, 12:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Radiohead - Street Spirit ( Fade Out)
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
pyost |
Dec 22 2009, 12:37 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
John Frusciante - Lucky
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
dadkristy94 |
Dec 22 2009, 12:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Pa da, dosadan taj Radio Amusement
Franz Ferdinand - Auf Achse -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
Hannibal Lecter |
Dec 22 2009, 12:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
HGuns N' Roses - Estranged
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
SBS |
Dec 22 2009, 12:55 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
R.E.M. - The end of the world
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Hannibal Lecter |
Dec 22 2009, 01:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Leb i sol - Uči me majko, karaj me majko
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
SBS |
Dec 22 2009, 05:23 PM
|
Ramones – Judy Is a Punk
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Hannibal Lecter |
Dec 23 2009, 02:04 AM
|
RHCP - BTW
maxydelanoche |
Dec 23 2009, 03:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Godsmack - Whatever
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Dec 24 2009, 12:42 AM
|
Jefferson Airplane - White Rabbit
OGIxD |
Dec 24 2009, 11:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Jethro Tull - Hymn 43
|
Hannibal Lecter |
Dec 24 2009, 01:36 PM
|
AC/DC - For Those About To Rock
maxydelanoche |
Dec 24 2009, 04:23 PM
|
Zeljko Joksimovic - Moje najmoje
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Dec 25 2009, 12:38 PM
|
RULES
1. Put your MP3 player, iTunes, Windows Media Player, etc on shuffle. 2. For each question, press the next button to get your answer. 3. YOU MUST WRITE THAT SONG DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS. 4. Tag at least 10 friends. (Make me #11 so i can see your results.) 5. Everyone tagged has to do the same thing 6. Have fun! IF SOMEONE SAYS "ARE YOU OKAY" YOU SAY? KoЯn – Politics HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF? Atmosphere – Tears for the Sheep HOW DO YOU FEEL TODAY? Shef Sale – Raskrsce WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE? A Tirbe Called Quest-The Hop WHAT'S YOUR MOTTO? Ništa ali Logopedi - Crni je Gavran WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU? Roots Manuva - Styles Dub WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU? Black Sheep - The Choice is yours WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN? Ajs Nigrutim - Flip Mali WHAT IS 2 + 2? Mos Def - Rock n Roll WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND(S)* ? Beastie Boys - Time for livin WHAT IS YOUR LIFE STORY? Iron Maiden - Heaven Can Wait WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP? Rage Against the Machine - War Within a Breath WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE? ‚NOFX - Party Enema WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING? EKatarina Velika - Iznad grada WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST? Ekatarina Velika - Zemlja WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR? Erykah Badu - Master teacher -loool WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET? Metallica -Whatever I may Roam WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW? Saukates - Money or love WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS? Riblja Corba - Član mafije WHAT WILL YOU POST THIS AS? Lily Allen - Everything's Just Wonderful O bože inače kapiram da su ovo na facebooku svi lažirali, ja očigledno nisam -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Hannibal Lecter |
Dec 25 2009, 02:04 PM
|
Led Zeppelin - Stairway To Haven
maxydelanoche |
Dec 25 2009, 07:37 PM
|
QUOTE(SBS @ Dec 25 2009, 01:38 PM) lol 50 cent && Justin Timberlake - Ayo technology -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Hannibal Lecter |
Dec 25 2009, 09:39 PM
|
Robbie Williams - Feel
Turgon |
Dec 26 2009, 03:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Nirvana - Rape me
-------------------- |