Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
LoshMeeBre |
Jul 28 2010, 05:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
The Foreign Exchange - Daykeeper (Feat. Muhsinah)
-------------------- |
dadkristy94 |
Jul 28 2010, 05:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Klaxons - Golden Skans
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
rakula93 |
Jul 28 2010, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
Marchelo & Edo - Volim
-------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
Hannibal Lecter |
Jul 28 2010, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Pink Floyd - Run Like Hell
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
TatkoNaZmaja93 |
Jul 29 2010, 04:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
QUOTE(rakula93 @ Jul 28 2010, 11:12 PM) Mogla je i ova umesto Cenova, ima neophodan lirik Orthodox celts - Rocky road to Dublin -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
dadkristy94 |
Jul 29 2010, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Radiohead - Nice Dream
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
TatkoNaZmaja93 |
Jul 29 2010, 09:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
Anthrax - I am the law
-------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
Hannibal Lecter |
Jul 29 2010, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Röyksopp - The Girl And The Robot
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
rakula93 |
Jul 29 2010, 11:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
QUOTE(TatkoNaZmaja93 @ Jul 29 2010, 05:27 PM) da,da,da The Doors - Light my fire gledo veceras u bioskopu film, pa sam pod uticajem jos -------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
Hannibal Lecter |
Jul 30 2010, 12:06 AM
|
Röyksopp - Sparks
TatkoNaZmaja93 |
Jul 30 2010, 02:32 AM
|
QUOTE(rakula93 @ Jul 29 2010, 11:48 PM) To bih i ja hteo da gledam... Taman ima torent zanimaciju za veceras @t:neke polugole ribe na mtv-iju -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
TatkoNaZmaja93 |
Jul 30 2010, 02:36 AM
|
Sad mi malo nije jasno.Film bi trebalo da se zove Strange people?
-------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
LoshMeeBre |
Jul 30 2010, 07:48 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
A izasao je vec, kakav je film?
Frank Zappa - Black Napkins -------------------- |
rakula93 |
Jul 30 2010, 10:28 AM
|
QUOTE(TatkoNaZmaja93 @ Jul 30 2010, 03:36 AM) Film se zove: When you're strange, po stihu iz pesme People are strange QUOTE(LoshMeeBre @ Jul 30 2010, 08:48 AM) Meni se bas svidja, uradjen je bez onih dosadnih intervjua, vec je sastavljen samo iz snimaka i slika, i par dodatnih scena koje su snimljene, uz odgovarajucu naraciju. This post has been edited by rakula93: Jul 30 2010, 10:28 AM -------------------- Uuuu boli me kita,
Hannibal Lecter |
Jul 30 2010, 04:19 PM
|
Depeche Mode - Enjoy The Silence
pyost |
Jul 30 2010, 05:08 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
The Prodigy - Omen
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Jul 30 2010, 05:41 PM
|
Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues
pyost |
Jul 30 2010, 06:19 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
We Are Scientists - Bang Bang Rock & Roll
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Jul 31 2010, 09:00 AM
|
Heltah Skeltah - Dap Down
-------------------- |
little-kathy |
Aug 1 2010, 10:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
Nickelback - Far Away
-------------------- ja sam dete srece :P
|