Da Li EXIT Moze Ovo Da Postigne?, Glastonbury Festival
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Da Li EXIT Moze Ovo Da Postigne?, Glastonbury Festival
pyost |
Jun 9 2007, 07:11 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Doduse, nikada se na zna. I prosle godine su ljudi polemisali oko EXITa, pa su na kraju svi bilo odusevljeni. Mozda tako bude i ove godine.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
tijana |
Jun 9 2007, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
A u svakom slucaju folka kod nas ima i vise nego dovoljno tako da ne moramo jos da se blamiramo i da bude te **** muzike na Exitu...
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
VEX |
Jun 9 2007, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Kipre kod neceg si upravu.Metala i Mensona zabraniti.A Folkersku seljacku muziku cmebeckovati na tron.Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
|
Kipar |
Jun 9 2007, 07:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
shta se gubish....
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VEX |
Jun 9 2007, 07:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Al ja pod folk ne racunam turbo folk.
|
Puzzler |
Jun 9 2007, 07:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
*** na šta liči ovo sa hip-hopom, popljuva nas sve...
I ja mogu da počnem da vas ubedjujem da je Madonna "svjetska mega-carica", ali nikad nisam napadao tako što sam pljuvao tudje ukuse. Sve je OK! A inače, topic je EXIT This post has been edited by Puzzler: Jun 9 2007, 07:19 PM -------------------- |
VEX |
Jun 9 2007, 07:19 PM
|
Ma nevaljaju reperi to nije muzika
|
Pera Detlic |
Jun 9 2007, 07:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ne to nije muzika to je kultura :lol2: :lol2: :lol2:
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
pyost |
Jun 9 2007, 07:23 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Evo jos nesto vezano za Glastonbury festival.
"The 2007 festival will take place between June 22-24. As an extra precaution against touts, purchasers had to pre-register, including submission of a passport photo, during February, before tickets went on sale on Sunday 1 April at 9am at £145 each. Standard tickets sold out in about one hour and 45 minutes, with tickets for special coach and tipi deals selling out later." -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
tijana |
Jun 9 2007, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(VEX @ Jun 9 2007, 08:14 PM) Kipre kod neceg si upravu.Metala i Mensona zabraniti.A Folkersku seljacku muziku cmebeckovati na tron.Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Pa sta ako moze neko da slusa rep i hip-hop zasto ne bi onda i na Exitu moglo da bude i metal i rock..Ja ne znam sta se ti VEX zalis..Sta ti slusas majke ti?Ako ti toliko smeta i rock i metal..Tj ako znas koji je to zanr muzike..Vecina extra grupa su rock..Parni Valjak, Crvena Jabuka, Prljavo Kazaliste, Bjelo Dugme, Azra, Film, Atomsko Skoloniste, Babe, Djavoli, Denis&DEnis, Generacija 5, Ruz, Idoli, Tajci, Vampiri, U Skripcu, Riblja Corba, Aerodrom, Smak, Vatreni Poljubac, Plavi Orkestar...Cuo si verovatno neku pesmu od svih ovih grupa a imas nesto protiv te muzike.. QUOTE(VEX @ Jun 9 2007, 08:17 PM) It's the same ****..Prvo a sta ti podrazumevas pod folkom?To je najocajnija muzika koja postoji..Nijedan pevac ne pise sam sebi reci pesama a kamoli muziku..Sve uzimaju muziku od turaka i ostalih i preradjuju..Ako se to moze nazvati muzikom ubi me. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
VEX |
Jun 9 2007, 07:28 PM
|
Sta to uporedjujes sa EXITOM!
JA SLUSAM ROCK I FOLK |
tijana |
Jun 9 2007, 07:31 PM
|
QUOTE(VEX @ Jun 9 2007, 08:28 PM) Pa zato sto je to rock a ti neces da bude rock i metal na exitu..Nego hoces da mrtvi folk bude..i koristi edit dugme posto ne moras 1000 postova za redom da pises.. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
Jun 9 2007, 07:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
ili jednostavno napisi sve odjednom :idea:
E ljudi kakva vam je ovo debilna rasprava Exit je festival koji je osmisljen da se na njemu pusta to i to. I sta sad vi ovde pokusavare da uradite? Da ih ubedite da promene muziku na festivalu? Da ubedite jedni druge da je vase misljenje tacno? Pa imam jednu tuznu vest za vas. Not gonna happen -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
Jun 9 2007, 07:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Pera Detlic @ Jun 9 2007, 07:20 PM) vidi ga ovaj.. daj mojne da seresh da me zajebavash tu hip hop ima 4 elementa repovanje , brejk dens , grafite i DJing. Shta je ako nije kultura? Ti shto slushash samo ajsa i slicno nemah blage feze sa hh i nemoj da kenjash vishe -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Jun 9 2007, 07:39 PM
|
QUOTE(Kipar @ Jun 9 2007, 08:37 PM) vidi ga ovaj.. daj mojne da seresh da me zajebavash tu hip hop ima 4 elementa repovanje , brejk dens , grafite i DJing. Shta je ako nije kultura? Ti shto slushash samo ajsa i slicno nemah blage feze sa hh i nemoj da kenjash vishe HEj a sta je DJing? -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Kipar |
Jun 9 2007, 07:40 PM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Jun 9 2007, 07:35 PM) ili jednostavno napisi sve odjednom :idea: E ljudi kakva vam je ovo debilna rasprava Exit je festival koji je osmisljen da se na njemu pusta to i to. I sta sad vi ovde pokusavare da uradite? Da ih ubedite da promene muziku na festivalu? Da ubedite jedni druge da je vase misljenje tacno? Pa imam jednu tuznu vest za vas. Not gonna happen ti seresh... ja ih ubedjujem da seru i da je EXIT dobro organizovan jer ljudi su tu nekoliko godina i znaju shta rade. A shto su krenuli da kenjaju ne vezano za temu moram da ima objasnim da ne znaju nishta.. QUOTE(tijana @ Jun 9 2007, 07:39 PM) DJing podrazumeva pravljenje bitova , skrecovanje , mixovanje... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Jun 9 2007, 07:51 PM
|
Pera je zaljubljen pa ne zna sta pise....
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
Jun 9 2007, 07:57 PM
|
Ne, nije zbog toga, ja i inace pisem gluposti
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
tijana |
Jun 9 2007, 07:58 PM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Jun 9 2007, 08:57 PM) Hm znamo ali sad jos vise... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
^_NiN0_^ |
Jun 9 2007, 08:51 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
50 Cent nije rap vec komercijala! Ali iskreno moram reci, iako nisam postovalac repa, da je Eminem CAR(po zargonskom). Ozbiljno, covek rastura kako pise pesme.
Sto se tice EXITA, hip hopa i repa - EXIT nije rock festival, kao ni metal, tako da vec sledece godine mozemo ocekivati Cecu, Stoju i ostale "Zvezde Granda". Ali no, hocu samo da kazem da je EXIT muzicki festival, i da podrzavam rep ove godine, iako naglasavam nisam postovalac repa nikako -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |