5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Da Li EXIT Moze Ovo Da Postigne?, Glastonbury Festival

Puzzler
post Jun 9 2007, 09:01 PM
Post #41

Group: Članovi
Member No.: 74
Status: Van MGa
Škola/Razred: MG/IIb (proud of it)

QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jun 9 2007, 08:51 PM)
50 Cent nije rap vec komercijala! Ali iskreno moram reci, iako nisam postovalac repa, da je Eminem CAR(po zargonskom). Ozbiljno, covek rastura kako pise pesme.
Sto se tice EXITA, hip hopa i repa - EXIT nije rock festival, kao ni metal, tako da vec sledece godine mozemo ocekivati Cecu, Stoju i ostale "Zvezde Granda". Ali no, hocu samo da kazem da je EXIT muzicki festival, i da podrzavam rep ove godine, iako naglasavam nisam postovalac repa nikako
*

Lepo rečeno clap.gif :klanjase:

--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 9 2007, 09:18 PM
Post #42

Trandža

Member No.: 93
Status: Učenik MGa

Ja mislim da treba zabraniti svaku raspravu o organizaciji Exita, organizovan je kako je organizovan i to je to,
ma ne... ustvari treba zabraniti svako razmisljanje o organizaciji Exita, treba samo da kupimo karte i idemo...
ali kad smo vec tu najbolje da lepo zabranimo razmisljanje o bilo cemu, jer ako neko razmislja imace i neke misli koje mogu da poremete blagostanje koje postoji u "nasem selu". nono.gif
furious.gif
Zaista mrzim kad vidim da postoje ljudi koji su toliko ograniceni da bi nesto ustvari zabranili (a da to nije nesto sto povredjuje bilo ciju slobodu).
Dajte mi molim vas jedan dobar razlog zasto bi zabranili black metal/Merylin-a Manson-a ????
furious.gif

Sto se exita tice:
Mislim da mi je jasno zasto nema velh imena iz oblasti roka/alternative: ipak su organizatori exita imali onih pravnih problema na pocetku godine, a u regionu je organizovano puno drugih festivala koji su pokupili izvodjace...

This post has been edited by smorko_gusic: Jun 9 2007, 09:19 PM

--------------------
"Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir.
Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov,
a kad jednom bude star, biće opet ista stvar.
Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don,
biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir.
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
Kipar
post Jun 9 2007, 10:06 PM
Post #43

Member No.: 170
Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a

zato shto je retard i ima losh uticaj na mlade , i black metal i menson

--------------------
Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 9 2007, 10:25 PM
Post #44

Trandža

QUOTE("Kipar")

Sto ti kao neko ko se prilicno razume u tematiku mozes sa neizmernom sigurnoscu da potvrdis...

--------------------
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
Kipar
post Jun 9 2007, 11:29 PM
Post #45

shta black metal nije najgori shund? bogohuljenje za pocetak , video sam na 5-6 mesta u gradu pishe 'black metalic true satanic' , i bash sam pricao sa kostom o tome da bih se malo vishe upoznao i on se slozio sa mnom da je to najgori talme da je izopacen...

inace nisam prokomentarisao ono za slobodu... ljudi imaju previshe slobode to treba ograniciti...

--------------------
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 10 2007, 12:19 AM
Post #46

From: Zion
Member No.: 61

QUOTE(Kipar @ Jun 9 2007, 08:37 PM)
vidi ga ovaj.. daj mojne da seresh da me zajebavash tu hip hop ima 4 elementa repovanje , brejk dens , grafite i DJing. Shta je ako nije kultura? Ti shto slushash samo ajsa i slicno nemah blage feze sa hh i nemoj da kenjash vishe
*

Molim te... Ali kad te molim nemoj (ili mojne rolleyes.gif ) da me teras da ti ovde prepricavam istoriju rap-a i hiphop-a... I u cemu je tvoj problem uopste? Sta vise toliko pametujes o muzici... I prekini da psujes. Modovi naterajte ga da prestane da psuje :smajlikojiplace:... Smara bre da citam deset redova od toga tri ciste psovke i nepostovanje tudjeg misljenja... FFS... kso.gif

QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jun 9 2007, 09:51 PM)
50 Cent nije rap vec komercijala! Ali iskreno moram reci, iako nisam postovalac repa, da je Eminem CAR(po zargonskom). Ozbiljno, covek rastura kako pise pesme.
*

U know da se slazem 10000000000% biggrin.gif

QUOTE(Kipar @ Jun 9 2007, 11:06 PM)
*

Daj brate... Ovamo smaras kako treba da se pusta muzika koju ljudi slusaju. Ljudi slusaju i Mensona i taj black metal (sta god to podrazumevalo)... Prekini vise da nabacujes svoj muzicki ukus. Na festivalu tipa EXIT treba da se nadje vise razlictih muzickih pravaca. EOF ph34r.gif

I jos nesto, Kipar... Ne se*i vise... (pazi kad ja psujem rolleyes.gif ) Hoces da kazes da reperi imaju bolji uticaj na mlade od Mensona? Ako tako mislis, znaci da ti nemas pojma o muzici i muzicarima... dry.gif

I dosta vise rasprave o tome koja muzika je "bolja". Smarate! Svako ima svoj ukus i pravo na to da misli drugacije. Koji vam je djavo da se prepirete...

:ninja: "ljudi imaju previshe slobode to treba ograniciti..." ph34r.gif Hajl Kipar!

--------------------
Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena.

I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can.

www.viva-fizika.org
+Quote Post
Ana
post Jun 10 2007, 12:29 AM
Post #47

Member No.: 72

Hm, black metal? Ste sigurni da to postoji?

lol

--------------------
user posted image
+Quote Post
Kipar
post Jun 10 2007, 08:32 PM
Post #48

QUOTE(maxydelanoche @ Jun 10 2007, 12:19 AM)
Molim te... Ali kad te molim nemoj (ili mojne  rolleyes.gif ) da me teras da ti ovde prepricavam istoriju rap-a i hiphop-a... I u cemu je tvoj problem uopste? Sta vise toliko pametujes o muzici... I prekini da psujes. Modovi naterajte ga da prestane da psuje :smajlikojiplace:... Smara bre da citam deset redova od toga tri ciste psovke i nepostovanje tudjeg misljenja... FFS...  kso.gif
U know da se slazem 10000000000%  biggrin.gif
Daj brate... Ovamo smaras kako treba da se pusta muzika koju ljudi slusaju. Ljudi slusaju i Mensona i taj black metal (sta god to podrazumevalo)... Prekini vise da nabacujes svoj muzicki ukus. Na festivalu tipa EXIT treba da se nadje vise razlictih muzickih pravaca. EOF  ph34r.gif

I jos nesto, Kipar... Ne se*i vise... (pazi kad ja psujem  rolleyes.gif ) Hoces da kazes da reperi imaju bolji uticaj na mlade od Mensona? Ako tako mislis, znaci da ti nemas pojma o muzici i muzicarima...  dry.gif

I dosta vise rasprave o tome koja muzika je "bolja". Smarate! Svako ima svoj ukus i pravo na to da misli drugacije. Koji vam je djavo da se prepirete...

:ninja:  "ljudi imaju previshe slobode to treba ograniciti..."  ph34r.gif  Hajl Kipar!
*

kao prvo ti nemoj da citash ono shto ja napishem , ako te smara.

na exit festivalu treba da se pushta ono shto NAJVISHE ljudi slusha , ne shto se inace slushasha kontash? Ne treba da bude od svega po malo. Domaci hh se ne slusha toliko zato su ukinuli hh stage. Oni ce da bace pare na izvodjace koje ce malo ko da isprati a mogu recimo da dovedu mlade DJ za kojima vlada vishe interesovanja. Ne treba da ima sve vec samo ono shto donosi pare i shto je u ivicama zdravog razuma...

izvini rep koji ja slusham ima bolji uticaj od mensona sigurno , tip koji je izvadio sebi oko i zamenio se sa buldogovim ili tip kome je bubnjar pushio ***** na koncertu je bash za primer. A recimo marchelo i BS ljudi koji studiraju i bore se da promene neshto su idioti zar ne? To hocesh da kazesh?

Ukusi su razliciti , na primer moj je bolji

da neki ljudi imaju previshe slobode to stoji. pogledaj malo ima mnogo dobrih primera. Cuo sam neku pesmu gde se pljuje bog i obozava djavo , iako nisam neki preterani vernik smetalo mi je..

--------------------
+Quote Post
tijana
post Jun 10 2007, 08:41 PM
Post #49

Member No.: 479
Škola/Razred: 4e

Ali opet neko slusa mensona,neko black metal i itd..ALi opet sa neke strane neke rock pesme imaju bolji text nego reperi ili bilo sta drugo...PA ako cemo tako da je black metal sund onda je i hip-hop i rep kic...Pa ajde ako cemo po sociologovim merilima..Ako neko moze da smatra pesmu tj repersku pesmu gde se sve vrti kako je nekom neko yebao kevu onda stvarno ne znam sta da kazem..Dobro Kipar ti mrzim black metal i dosta ljudi to mrzi ali opet ne moras da sad svima da turas pod nos tvoju vrstu muzike..Svako slusa sta on voli..I to nije tema ovog topica..Tako da ne razumem poentu zasto se svadjate..Iskreno ja smatram da su textovi rock pesama i metal pesama bolji od reperskih i molim te nemoj sad da mi pametujes tu..Svako ima svoje misljenje i bzv je sad napadati nekog oko toga.A drugo to sto ti slusas rep ne mora da znaci da ga svi slusaju..Kad pogledas malo po Bg-u dosta ljudi slusa metal..Ako pogledas po trgu i svim ostalim mestima gde izlaze metalci..A jos pogledaj koliko ljudi dolazi kad neka rock ili metal grupa extra poznata dodje..Pa ti vidi..Da li to znaci da se metal ne slusa..Ajde koliko je ljudi bilo na metallici? Zatim koliko ce ih tek biti na Stonsima a i na RHCP i na jos gomilu drugih koncerata.. Pogotovo na Maidenima..Toliko ih nije bilo na 50centu...

This post has been edited by tijana: Jun 10 2007, 08:42 PM

--------------------
Happiness comes from inside.....
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 10 2007, 09:28 PM
Post #50

QUOTE(Kipar @ Jun 10 2007, 09:32 PM)
na exit festivalu treba da se pushta ono shto NAJVISHE ljudi slusha , ne shto se inace slushasha kontash?

Rofl. Vecina ljudi bi glasala za radikale (kad se ne bi demokrate udruzivale k'o...) pa jel' bi ti pustio Tomu Nikolica da rukovodi drzavom. Dalje, kao sto vec rekoh, folk se kod nas NAJVISE slusa, pa opet necemo da to bude na EXITu. A to sto se tebi ne svidja folk NEMA VEZE, jer NAJVISE ljudi slusa taj isti folk. Prema tome nemoj da se... khmnebihdapsujemkhm...

izvini rep koji ja slusham ima bolji uticaj od mensona sigurno

A jeeeste... Ja nisam govorila o repu koji ti slusas, jer ne znam sta tacno slusas. Ali molim te, gansteri koji vise po zatvorima i ubijaju se medjusobno, psuju i vredjaju koga stignu zaista jesu odlican primer mladim narastajima. A BS i Marcelo... Da, zaista treba deca da nam laju po ulicama... Sa druge strane, I just love stih "to nije devojka sa puderom, to je puder sa devojkom"... wub.gif

Ukusi su razliciti , na primer moj je bolji

Ono sto je najjace u celoj prici je da slusamo almost istu muziku, rofl...

Jos nesto... FFS, kako si ogranicen...

QUOTE(tijana @ Jun 10 2007, 09:41 PM)
Ajde koliko je ljudi bilo na metallici? Zatim koliko ce ih tek biti na Stonsima a i na RHCP i na jos gomilu drugih koncerata.. Pogotovo na Maidenima..Toliko ih nije bilo na 50centu...
*

:smajlikojiseklanja:

Once again, Kipar, nema sanse da ti ja, a ni jos puno ljudi, poveruje da je hip hop slusaniji od rocka... Bar ne bez egzaktnih statistickih podataka biggrin.gif

This post has been edited by maxydelanoche: Jun 10 2007, 09:37 PM

--------------------

www.viva-fizika.org
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 10 2007, 10:42 PM
Post #51

Trandža

QUOTE("Kipar the prosvletljitelj")
izvini rep koji ja slusham ima bolji uticaj od mensona sigurno , tip koji je izvadio sebi oko i zamenio se sa buldogovim ili tip kome je bubnjar pushio ***** na koncertu je bash za primer. A recimo marchelo i BS ljudi koji studiraju i bore se da promene neshto su idioti zar ne? To hocesh da kazesh?

E pa otvorio si mi oci!
Sad tek shvatam da vecina ljudi ustvari zivi u zabludi.
Pa Van Gog sigurno ne zasluzuje da se pominje u knjigama o slikarstvu, pa on je bolesnik koji je verovao da ga je bog poslao na Zemlju i odsekao je sebi uvo...
I naravno nebismo trebali da postujemo Salvadora Dalija zbog smesnih brkova, ni Milica od Macve zbog sesira i stapa.
Svi su oni drugaciji nego mi tako da jako lose uticu na nas.

a da i Treja Parkera i meta Stona treba spaliti,
pa oni tvrde da je bog mali prgavi reptil, i da je isus komercijala, i da treba da guramo hranu u dupe umesto u usta...

--------------------
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 11 2007, 12:54 AM
Post #52

QUOTE("Kipar the prosvletljitelj")

lol. Ne znam da li ste svi primetili pa da ponovim... To ovaj post iznad, kada smorko_gusic citira Kipra... biggrin.gif XD.gif

Dakle... E zaista, iznenadili biste se (neki od vas) kakvi su sve cudaci bili mnogi poznati slikari/umetnici/pevaci/naucnici...

Ima jedna prica o >>grobu<< Salvadora Dalija, ali je odvratno. XD.gif Neka isprica Milija ako procita u skorije vreme ovu temu biggrin.gif

E, smorko, za Treja Parkera i Meta Stona (ko god oni bili) bih vec razmislila o spaljivanju lol.

--------------------

www.viva-fizika.org
+Quote Post
RZA
post Jun 11 2007, 01:03 AM
Post #53

Njeno Ljubičanstvo

Member No.: 92
Status: Bivši učenik MGa

ne znas ko su trej parker i met stoun?
pravili south park..

--------------------
cold
+Quote Post
Neonkitza
post Jun 11 2007, 08:13 AM
Post #54

Spammerkitza

From: WoW Beta
Member No.: 80
Škola/Razred: Studentkinja ETF-a

QUOTE(smorko_gusic @ Jun 10 2007, 10:42 PM)
a da i Treja Parkera i meta Stona treba spaliti,
pa oni tvrde da je bog mali prgavi reptil, i da je isus komercijala, i da treba da guramo hranu u dupe umesto u usta...
*

totot...nije reptil vec je...nilski konj,lav,zmija u jednom XD.gif
a isus jeste komercijala..i ide da se bori sa deda mrazom u avganistan XD.gif

@kipar:nemoj da zivis u zabludi misleci da je tvoja muzika najbolja wink.gif
mislim..ja ne vidim poentu repa ali ok...zajak je kralj..50 cent mi ide na ***** ;p ostalo..bljah ;p
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 11:08 AM
Post #55

da vam objasni prosvetitelj neshto

deco naucite da citate , kao prvo ne slusham samo rep to slusham najvishe. Drugo ne kazem da je hip hop najbolji , rekao sam da je bolje od black metala i mensona. Nisam pominjao da je rep bolji od roka , panka , hausa i josh milion pravaca... Shto ste takvi bukvalisti?

Drugo vi stalno kenjate o nekom repu koji ja ne slusham. Americko gangsta rap me uopshte ne zanima. 50 i eminema sam naveo samo kao najpopularnije izvodjace sa te scene.

maxi.. tvoj komentar za tomu i radikale je cista glupost.. koja je to vecina kada su dobili izmedju 30 i 40 procenata glasova a na izbore je izashlo neshto oko 60 procenata ljudi. Paralela ti je izuzetno glupa.

shta ti znash o marchelu i sindikatu , znash da su neki reperi u najbolju ruku i moznda josh neshto shto si pokupila iz pesama.. ''deca da nam laju po ulicama '' shta ti ovo znaci keve ti?

pazi evo ti najbolji primer da se hop mnogo vishe slusha u svetu nego na primer rok. Imam bracu u kanadi , americi i novom zelandu , drugove u americi francuskoj , britaniji... E od njih 2ca slushaju rap. Uglavnom , shta se najvishe slusha u nekoj zemlji , gradu vidi se po tome shta se najvishe pushta po zurkama. Kod nas je najvihse house i folk zurki zar ne? U americi , kanadi se na zurkama slushaju RnB i Hop. U francuskoj RnB i neki tehno... Ima i rok zurki ali to nije popularano koliko ostalo..

Diskoteke ca da pushtaju ono shto ce da se slusha ma shta to bilo , da bi najvishe ljudi doshlo. Dakle danas u amerci hop i RnB su najpopularniji , u evropi su neki house i RnB. Rok je bio najpopularnij , ta ekspanzija je zavrshena.

A ono shto ja slusham to slusha manjina. I ne , ne slushamo skoro istu vrstu muzike. Slusham trance , minimal , neshto vrlo malo roka a od hopa slusham underground za koje vi niste culi.

da ono shto radi south park , to je dobro , oni se sprdaju po svemu i po sebi. Nije to isto kao ono shto sam cuo...

e da lokalnom smarcau tj mirku katanicu imam da porucim ovo

nemoj da kenjash o mom izboru muzike kada ti na plejeru mesecima furash piknik.

za sve koji znaju ko su oni , mirko kaze da su carevi a bogdan ih je jedno vreme veoma dobro imitirao... fuj...

--------------------
+Quote Post
RZA
post Jun 11 2007, 11:51 AM
Post #56

Njeno Ljubičanstvo

Member No.: 92

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 12:18 PM)
nemoj da kenjash o mom izboru muzike kada ti na plejeru mesecima furash piknik.
*

lololololololololoooool..
piknik - jedem svinje! happy.gif punk.gif

--------------------
cold
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 11 2007, 04:30 PM
Post #57

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 12:08 PM)
da vam objasni prosvetitelj neshto

deco naucite da citate

rolleyes.gif XD.gif

Drugo vi stalno kenjate o nekom repu koji ja ne slusham. Americko gangsta rap me uopshte ne zanima. 50 i eminema sam naveo samo kao najpopularnije izvodjace sa te scene.

Pa cekaj, ti kazes da su oni najpopularniji, da ih zato treba dovesti, da ih slusas, a ustvari ti ne slusas to, da se to pusta... Kontradiktorniji si od mojih prvih pokusaja dokazivanja nekih tautologija biggrin.gif

maxi.. tvoj komentar za tomu i radikale je cista glupost.. koja je to vecina kada su dobili izmedju 30 i 40 procenata glasova a na izbore je izashlo neshto oko 60 procenata ljudi. Paralela ti je izuzetno glupa.

Naprotiv, ista je. Hoces da kazes da rap i hip hop slusa bas vecina, vise od 50% ljudi? FFS...

shta ti znash o marchelu i sindikatu , znash da su neki reperi u najbolju ruku i moznda josh neshto shto si pokupila iz pesama..

Opa, sada znas sta ja znam... rolleyes.gif Reci mi, koliko goriva trosi to tvoje trece oko?

Imam bracu u kanadi , americi i novom zelandu , drugove u americi francuskoj , britaniji...

Ma ti si moj idol...

Diskoteke ca da pushtaju ono shto ce da se slusha ma shta to bilo , da bi najvishe ljudi doshlo.

Aha, bas kao i na festivalima. A tim sledom dogadjaja dolazimo do toga da i na festivalima treba da se pusta isto kao i u diskotekama. Da li se sa time slazemo? XD.gif Neee?

slusham underground za koje vi niste culi.

Opet ti znas sta je ko cuo...

Uopste ne shvatam sta ti, Kipar, pokusavas da dokazes ovde... I kome... Prvo kazes da je hip-hop najslusaniji, pri tome navodis 50 centa i Em-a, a zatim kazes da je tvoj ukus bolji (=> ti slusas hip-hop), da to treba da se pusta i na EXIT-u npr... I onda kazes da ti ne slusas taj the popularni rap, vec neki levi underground... What's the point? Daj nemoj da jos jedna zanimljiva tema propadne zbog glupih svadja i prepirki ni oko cega... :ninja: angel.gif

--------------------

www.viva-fizika.org
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 07:38 PM
Post #58

ja ne mogu da verujem koliko si ti glupa....

--------------------
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 07:46 PM
Post #59

ovde niko nishta ne cita ja pricam jednu stvar ti si iskenjash potpuno van tog konteksta.

da na festivalima treba da se pushta muzika kao i na zurkama , jer je festival jedna ogromna zurka.

ajde sada neka se javi ko je cuo za ove likove VTO , gazda paja , once , Z.L.O. , dragon... A da mu ja nisam spomenuo ili dao neshto od njih. Cisto sumnjam da neko zna.

ja kazem da treba dovesti ono shto je najpopularnije a ne ono shto ja slusham , jel smo razjasnili sad? Da zelim da vidim nekoga to bi bio BS i BC , ali to ne treba da bude tamo jer da je umesto njih 50 cent doshlo bi mngo vishe ljudi. Poenta je da ja ne govorim da na exitu treba da bude muzika koju ja slusham. To do sada niko nije shvatio , jer ste glupi ko tu*i

--------------------
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 11 2007, 07:47 PM
Post #60

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 08:38 PM)
ja ne mogu da verujem koliko si ti glupa....
*

kso.gif :ninja: :lol2:

--------------------

www.viva-fizika.org
+Quote Post

5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: