Iron Maiden - 14. Mart, Bg Sajam, Hala 1, A matter of life and death tour '06/'07.
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Iron Maiden - 14. Mart, Bg Sajam, Hala 1, A matter of life and death tour '06/'07.
Valkyrie |
Jan 27 2007, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Данас сам купила карте за целу породицу, са поносом их држим у руци и дивим се.
IRON MAIDEN - бенд за који су чули сви без обзира на године и музички укус, деценијама синоним за Heavy Metal, најбоље и највеће што је британски NWOBHM изродио. Не знам за вас, ко иде и кога занима уопште, овај концерт је нешто о чему се нисам усуђивала ни да сањам, нисам веровала да би могли да дођу опет. Први сет карата је сада у претпродаји - 2600 динара. Други сет ускоро креће - 3000 динара. Београдски сајам, Хала 1. Штета за место, тамо је звук увек јадан. Извући ће то "Мејдени" -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Puzzler |
Jan 28 2007, 12:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Bravo za "Mejdene"!
Nisam neki fan (nemoj me odmah verbalno ubiti), ali mislim da imaju dobrih pesama, bar ono što sam čuo... I lepo što su konačno velike zvezde počele da posećuju Srbiju! Još samo jedna nedostaje... -------------------- |
Iva |
Jan 28 2007, 11:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Bice prenos ovoga na tv?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 1 2007, 12:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Chemu poenta koncerta ukoliko ce biti prenos na TV-u?
Maideni - kada sam cuo gotovo da sam vrisnuo od srece ... Napokon dolaze! ukoliko budem video nekog fensera na ovom koncertu koji je do juche slushao Dzoganija i sl - ugazicu ga kao patku! This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Feb 1 2007, 12:52 AM -------------------- |
Iva |
Feb 1 2007, 10:42 AM
|
Izvini, ali sta imas protiv onih koji su ranije ili i sada slusaju ono sto ti ne volis? ofc nije da sam slusala ili slusam Dzoganija, ali c'mon... ne budimo tako primitivni.
Ako neko nije tvojeg misljenja to nije razlog da ga gazis kao patku... btw meni je draze gledati ovo na tvu, vise bih slusala nego gledala, tako da mogu i druge stvari da radim.. nisam bas toliki fan IM da imam zarku zelju da prisustvujem koncertu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 1 2007, 10:46 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Koncert ne moze da se poredi sa prenosom Ako je u pitanju neka grupa koju bas cenim, uvek bi radije otisao da ih cujem uzivo i da se gubim u masi obozavatelja
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Feb 1 2007, 11:13 AM
|
Ofc da ne moze, ali rekoh, nisam toliki ljubitelj njihov tako da mi je svejedno!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 1 2007, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Pa što onda post-uješ o njima? Mislim - nemam ništa protiv tebe ali pre ću se drogirati nego da gledam Iron Maiden putem TV-a - - - - to je nešto što samo FAN-ovi znaju...
Enivej - fenseri i pederchichi na kolac - dosta je bilo Cece i slicnih GRAND sranja u Srbiji This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Feb 1 2007, 09:13 PM -------------------- |
Iva |
Feb 2 2007, 08:11 AM
|
Ja lepo pitam ima li prenosa na tv-u a ti me tu napadas
Sto se tice fanova, pa ja nisam niciji fan bas u tolikoj meri da cu se pre drogirati nego gledati prenos na tvu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Feb 2 2007, 04:46 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Iva @ Feb 2 2007, 08:11 AM) Sto se tice fanova, pa ja nisam niciji fan bas u tolikoj meri da cu se pre drogirati nego gledati prenos na tvu ne laziii... znam da je spam.. ali morala sam.. -------------------- cold
|
Iva |
Feb 2 2007, 06:17 PM
|
Nemam bas neke simpatije ka drogiranju, a ti imas?
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 2 2007, 10:30 PM
|
Ovo me je podsetilo na ljude koji su išli na Alphavil, a znaju samo jedan hit - Big In Japan, a slična situacija i sa koncertom Eros-a Ramazzotti-a - Jedino smo moja sestra i ja pevali sve na italijanskom, a ostali su došli samo da pokažu koliko imaju narukvica, zlata, srebra i skupocene mobilne telefone...To su mogli i kod kuće da rade
Iron Maiden vazi za jedan od najvecih Heavy Metal bendova. Oni sviraju za svoju dushu i za ljude koji ih slushaju. Zasigurno nece, oni lichno, dati da im koncert bude putem TV-a(poput Cecinog koncerta) / osim ako nisu primorani nekom vishom silom na to! Gde je duh Iron Maidena ukoliko ih gledam putem TV-a? Zbog toga kazem - pre bih sebi neshto nazao uradio nego da ih gledam na TVu///Gotovo apsurd! (I nisam te napao, ako si tako razumela, tvoj prob) -------------------- |
Iva |
Feb 3 2007, 10:16 AM
|
u pitanju je sitnica, tako da...
Nije bio samo Cecin koncert na tv-u, koncerti mnogih poznatih licnosti se prenose... Mislim da preterujes, ali svejedno... Necu vise o ovome da se raspravljam, mislim stvarno je bzvz... (osim ako budem imala nekog dobrog razloga ) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 3 2007, 03:47 PM
|
Maideni se izdvajaju od mase
-------------------- |
paydoman |
Feb 8 2007, 10:43 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
2600 karta
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
pyost |
Feb 9 2007, 08:49 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To uopste nije mnogo..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
paydoman |
Feb 11 2007, 11:19 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
woleo bih i ja to da kazzem
otjesh da me ozzenish? -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
RZA |
Feb 11 2007, 11:33 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
znala sam oduvek da izmedju vas ima hemije..
-------------------- cold
|
paydoman |
Feb 11 2007, 11:39 PM
|
oces da ti stawim isti signature kao onaj moj jedan frejm... neshto kao tokio hotel anti-fan
This post has been edited by paydoman: Feb 11 2007, 11:39 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
RZA |
Feb 11 2007, 11:47 PM
|
ajde nesto kao stavi..
da vidimo sha ce bidne.. p.s. znamo mi da ti volis hemiju.. -------------------- cold
|