7 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Skolovanje Van Zemlje, u k***c sve

Kipar
post May 8 2007, 03:39 PM
Post #1

Group: Članovi
Member No.: 170
Status: Učenik MGa
Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a

Do bre dan sam bi zeshci protivnik ovoga. Ali shta da se radi. Kada su u vladi kreteni i idioti a na celu najveci od svih. Zao mi je shto nisam otishao ranije. Ko od vas planira da upisuje skole? Dajte mi neke linkove za univerzitete u evropi , privatne i drzavne ja sam odlucio da palim preko grane. Samo hocu da je predavanje na engleskom.

--------------------
Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Neonkitza
post May 8 2007, 03:49 PM
Post #2

Spammerkitza

From: WoW Beta
Member No.: 80
Status: Bivši učenik MGa
Škola/Razred: Studentkinja ETF-a

ne mogu ti pomoci...si gledao skupstinu juce? XD.gif
+Quote Post
Pera Detlic
post May 8 2007, 04:13 PM
Post #3

From: D plejs ver aj liv
Member No.: 442
Škola/Razred: MG/IVc

Mislim da je zbog toga i otvorio topic biggrin.gif
Ima ovaj na koji ja verovatno idem2. izbor ako ne uspem da upisem ovaj 1. izbor

--------------------
Pritisni Alt+F4 za IQ test

user posted image
+Quote Post
maxydelanoche
post May 8 2007, 06:32 PM
Post #4

From: Zion
Member No.: 61
Status: Van MGa

Zanimljivo...

OK, svi mi nesto spominju, sta je kog djavola to bilo tako strashno u skupstini??? Pricajte!

--------------------
Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena.

I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can.

www.viva-fizika.org
+Quote Post
Pera Detlic
post May 8 2007, 06:56 PM
Post #5

--------------------

user posted image
+Quote Post
Grashak
post May 8 2007, 06:57 PM
Post #6

From: drugi sprat, 4 vrata desno!111
Member No.: 42
Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE

skromno peradetlic nema sta... harvard te sigurno prima, sta se sekiras..?

hahahahahahahaha sta to moje oci vide... ovaj trenutak u istoriji se mora zabeleziti!!!!!!!!!!!!! molim vas zelim... ne znam sta zelim. al zelim da se zapamti trenutak kad je KIPAR rekao da ipak zeli u inostranstvo... a toliko si srao po meni :/

BOZO MAJSTORE!!!! BOZO MAJSTORE!!! ti si nas idol. ma koji novak djokovic ti si za njega BOG!

brate odlucila sam postati ***** ziljava najziljavija, odoh na hawaje sa djelicem kad bude bezo pred pobesnelom ruljom!

djelic -----> hug.gif <------ja

inace... sto se tice univerziteta.. pa moja preporuka ti je da gledas engleske univerzitete ako oces u evropi.. ili eventualno americke-evropske univerzitete.. (mislim imas dobrih univ. i u francuskoj, nemackoj, bla... al mislim da je bolje otici u englesku...) sto se tice US univ. u evropi, potrazi na www.collegeboard.com imas izbor da trazi college match, pa izaberi lokacija evropa... sto se tice ostalih.. well, je ne sais pas..

--------------------
You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
+Quote Post
Grashak
post May 8 2007, 07:02 PM
Post #7

QUOTE(Neonkitza @ May 8 2007, 03:49 PM)
ne mogu ti pomoci...si gledao skupstinu juce? XD.gif
*

!totalno offtopic! jaooooo, ocu ja toki hotel antyfan tu stvarcicu! RESPECT!

--------------------
+Quote Post
Pera Detlic
post May 8 2007, 07:03 PM
Post #8

nisam siguran da ce me primiti, nesto ne ide sad.gif
A kakve veze ima djelic? Mislim da je Voja u pitanju smile.gif

This post has been edited by Pera Detlic: May 8 2007, 07:04 PM

--------------------

user posted image
+Quote Post
Eli0t
post May 8 2007, 07:17 PM
Post #9

Voodoo People
Group Icon

Group: Administratori
Member No.: 1

+Quote Post
pyost
post May 8 2007, 07:31 PM
Post #10

Deus Ex Makina
Group Icon

From: Beograd
Member No.: 2
Škola/Razred: RAF

What he said ^-^

Ako neko bas hoce da ostane u Evropi, VB je najbolji izbor (Velika Britanija, ne Veliki Bart biggrin.gif). Ali, koliko god mi mrzeli USA, tu su MIT, Harvard, Jejl, Berkli, Stenford itd. Jednom recju, *drool*

--------------------
Baby, it's a violent world.

Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10]
+Quote Post
Grashak
post May 8 2007, 07:45 PM
Post #11

QUOTE(pyost @ May 8 2007, 07:31 PM)
What he said ^-^

Ako neko bas hoce da ostane u Evropi, VB je najbolji izbor (Velika Britanija, ne Veliki Bart biggrin.gif). Ali, koliko god mi mrzeli USA, tu su MIT, Harvard, Jejl, Berkli, Stenford itd. Jednom recju, *drool*
*

HEJ!!! zeboravio si moj omiljeni... CalTech!

sta je pero ne svidjaju im se tvoje marsirajuce ocene? ma bre kako ne znas..? boza the almighty bozidar djelic se negde oko 12 drao sam sebi bozo majstore i tako dalje jer su zakljucili da je on za ovih nekoliko godina dobio 11 miliona evra.. pa je onda poredio sebe sa djokovicem... ne znam sta se desavalo preko dana ja sam gledala tek uvece :/

--------------------
+Quote Post
pyost
post May 8 2007, 07:49 PM
Post #12

Deus Ex Makina
Group Icon

QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 08:45 PM)
HEJ!!! zeboravio si moj omiljeni... CalTech!

Izgleda prilicno primamljivo unsure.gif Ali sve te strane koledze/univerzitete je jako tesko upisati. Npr. MIT - svake godine se prijavi 2.500 stranaca, a primaju samo oko 100 sad.gif

--------------------

+Quote Post
Pera Detlic
post May 8 2007, 08:14 PM
Post #13

Ma svidjaju im se ocene, rekao sam im da sam iz Francuske, a tamo je najbolja ocena 1, a u francuskoj nemaju petice uopste, pa mi se i to potrefilo, tako da sam ja savrsen kandidat smile.gif

Ma ja sam to cuo na vestima, a to za Djokovica nisam cuo stvarno je kralj biggrin.gif

@ kipar uvek mozes i na Grcko-Albanski koledz

This post has been edited by Pera Detlic: May 8 2007, 08:15 PM

--------------------

user posted image
+Quote Post
Kipar
post May 8 2007, 08:18 PM
Post #14

QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 06:57 PM)
skromno peradetlic nema sta... harvard te sigurno prima, sta se sekiras..?

hahahahahahahaha sta to moje oci vide... ovaj trenutak u istoriji se mora zabeleziti!!!!!!!!!!!!! molim vas zelim... ne znam sta zelim. al zelim da se zapamti trenutak kad je KIPAR rekao da ipak zeli u inostranstvo... a toliko si srao po meni :/
BOZO MAJSTORE!!!! BOZO MAJSTORE!!! ti si nas idol. ma koji novak djokovic ti si za njega BOG!

brate odlucila sam postati ***** ziljava najziljavija, odoh na hawaje sa djelicem kad bude bezo pred pobesnelom ruljom!
djelic -----> hug.gif <------ja
inace... sto se tice univerziteta.. pa moja preporuka ti je da gledas engleske univerzitete ako oces u evropi.. ili eventualno americke-evropske univerzitete.. (mislim imas dobrih univ. i u francuskoj, nemackoj, bla... al mislim da je bolje otici u englesku...) sto se tice US univ. u evropi, potrazi na www.collegeboard.com imas izbor da trazi college match, pa izaberi lokacija evropa... sto se tice ostalih.. well, je ne sais pas..
*

ma ja sam kacu pljuvao zbog toga , a tebe sam pljuvao , da ne budem neshvacen , pljuvao sam to shto zelish u kaliforniju iz drugih razloga. I ne zelim u inostranstvo , nego sama znash kako je ovde... A mogu sebi da priushtim godinu dve van zemlje pa shto da ne...

QUOTE(Pera Detlic @ May 8 2007, 08:14 PM)
Ma svidjaju im se ocene, rekao sam im da sam iz Francuske, a tamo je najbolja ocena 1, a u francuskoj nemaju petice uopste, pa mi se i to potrefilo, tako da sam ja savrsen kandidat smile.gif

Ma ja sam to cuo na vestima, a to za Djokovica nisam cuo stvarno je kralj biggrin.gif

@ kipar uvek mozes i na Grcko-Albanski koledz
*

xa xa xa , samo ti zajebavaj , ja sam ozbiljan. Ocu da cimu negde u evropi. Medjutim meni je jezik problem jer koristim samo engleski uz srpski. Jel ima josh negde osim u GB da se vrshi nastava na engleskom?

--------------------
+Quote Post
pyost
post May 8 2007, 08:28 PM
Post #15

Deus Ex Makina
Group Icon

Meni nije jasno zasto nekome moze da smeta odlazak u inostrastvo (kao pojava, ne da ta osoba ide). Tu se redovno javljaju one price kako "napustas svoju zemlju" i "ides da radis kod neprijatelja" dry.gif Pa logicno je da osoba zeli da uspe u zivotu, a sa nasim fakultetima i uopste u Srbiji to je ipak nesto teze neko kada odes na svetski poznat univerzitet u Britaniji ili Americi. Sta vise, posle zavrsavanja tih univerziteta lako se nalazi posao sa platom za koju bi ovde morao da rmbacis nekoliko godina.

Ako mene pitate, svako kome su ukaze prilika treba da ode u inostranstvo i tamo studira. Jeste da su skolarine veoma visoke (MIT - oko $45.000), ali se, kada se uzme u obzir finansijska situacija prosecnog Srbina, novcana pomoc (da ne kazem stipendija) prilicno lako dobija. Zato, konkurisite za sve moguce stipendije, stedite pare, i onda pravac inozemstvo biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Kipar
post May 8 2007, 08:37 PM
Post #16

QUOTE(pyost @ May 8 2007, 08:28 PM)
Meni nije jasno zasto nekome moze da smeta odlazak u inostrastvo (kao pojava, ne da ta osoba ide). Tu se redovno javljaju one price kako "napustas svoju zemlju" i "ides da radis kod neprijatelja" dry.gif Pa logicno je da osoba zeli da uspe u zivotu, a sa nasim fakultetima i uopste u Srbiji to je ipak nesto teze neko kada odes na svetski poznat univerzitet u Britaniji ili Americi. Sta vise, posle zavrsavanja tih univerziteta lako se nalazi posao sa platom za koju bi ovde morao da rmbacis nekoliko godina.

Ako mene pitate, svako kome su ukaze prilika treba da ode u inostranstvo i tamo studira. Jeste da su skolarine veoma visoke (MIT - oko $45.000), ali se, kada se uzme u obzir finansijska situacija prosecnog Srbina, novcana pomoc (da ne kazem stipendija) prilicno lako dobija. Zato, konkurisite za sve moguce stipendije, stedite pare, i onda pravac inozemstvo biggrin.gif
*

uopshte nisam mislio tako. Tako moze da misli samo neko kome je to usadjeno , nema prijatelje ili mu je novac zvezda vodilja u zivotu. Ja sam josh ove godine mogao da odem , sada se kajem jer nam zemlja ide u ku**c. Ozbiljno razmishljam o odlasku iz zemlje samo zbog novonastale situacije. Ali kada vidish koliko budala ovde ima to je strashno.. Ne znam shta da kazem razocarao sam se u ljude..

--------------------
+Quote Post
Grashak
post May 8 2007, 08:56 PM
Post #17

QUOTE(Kipar @ May 8 2007, 08:37 PM)
uopshte nisam mislio tako. Tako moze da misli samo neko kome je to usadjeno , nema prijatelje ili mu je novac zvezda vodilja u zivotu. Ja sam josh ove godine mogao da odem , sada se kajem jer nam zemlja ide u ku**c. Ozbiljno razmishljam o odlasku iz zemlje samo zbog novonastale situacije. Ali kada vidish koliko budala ovde ima to je strashno.. Ne znam shta da kazem razocarao sam se u ljude..
*

paaaaa... ne, zaprqavo, tako moze da misli neko ko sagledava realno situaciju.. zao mi je sto si ti tek sad shvatio da nam je zemlja u kurcu, ja sam jedna od onih koji su to morali da shvate sa 5 godina... i da ti niko nikad nece dati nesto za sta se sam ne boris i ne trudis.. al ti si bg-ovsko dete, ti ne mozes da shvatis neke stvari, kao sto nisi mogao da shvatis za one likove iz kosova sto su protestvovali, zbog kojih si ti zakasnio na rucak...

iskreno do pre godinu dana ja sam bila strasno protiv toga da idem US, mozda u GB ali nikako u US, al onda sam stala pogledala i rekla sebi, ma koga ti zajebavas, ako tamo mozes sebi da pruzis zivot kakav zelis, ***a. ne zelim da ostanem ovde i budem isfrustrirana razni stvarima, jer mene strasno pogadja, koliko ljudi ovde, pametni ljudi, dozvoljavaju sebi da budu glupi, koliko je sve ovde sjebano.. a napolju, napolju me bas briga, napolju nije moja zemlja, nek bude glup ko hoce...

pyost, sto se tice MIT to je jos i puno.. na Caltech primaju 30 stranaca :/ a sve ukupno oko 200.. ali ne daj da te brojke obeshrabre. nije to sve bas ttako, i nije to sve bas tako tesko, ako imas dobre ocene, dobre preporuke od profesora, dobre rezultate na SAT, znas da pises eseje i da im se uslihtas na neprimetan nacin, stvarno to nije mnogo.. samo zahteva vreme.. ako te stvarno interesuje mislim da bi trebao da popricas vec sad preko leta sa elizabeth iz naseg council centra, dacu ti broj/adresu bla bla.. to je samo za US koledze...

PAVLE CITAJ STA SAM TI NAPISALA... Imas Americke koledze u evropi.. na njima se zamisli cuda uci na americkom wink.gif (mislim engleskom)! odes na sajt collegeboard... ustvari cekaj dacu ti jednostavno link posto znam da je to tesko za tebe..

idi na http://apps.collegeboard.com/search/index.jsp i u "To get started, pick a category:" izaberi location i klikni na outside the US i klikni na dnu strane u levom cosku see results.. izlistace ti sve americke koledze izvan amerike..

--------------------
+Quote Post
harry
post May 8 2007, 09:03 PM
Post #18

Member No.: 189
Ime i prezime: Bogdan Savić
Škola/Razred: matematicka gimnazije/Ie

Mislim da nije slucajno sto se ovaj topic otvara bas kada nas je ceo svet izvredjao zbog one blamaze u skupstini.Ustvari nije bas ceo ali jeste onaj svet kome mi tezimo. sad.gif sad.gif
Svi su izgleda pod utiskom kako i ne bi kad je prenos trajao cak do 5 ujutru
A onda u 5 iznenedjenje 'vojvoda' postao predsednik skupstine
Jadni smo mi sa tim vojvodom

Ali bice bolje.Bolje razmisljati o tome da ce kada vi budete birali fax ovde biti sve ok i da ce neko narmalan vladati cool.gif XD.gif
+Quote Post
pyost
post May 8 2007, 09:05 PM
Post #19

Deus Ex Makina
Group Icon

Ja sam vec gledao kakvi su zahtevi - najveci problem je sto, ako hocu odmah posle MGa u inostranstvo, ispite moram da polazem tokom raspusta posle 3. razreda. To podrazumeva ucenje unapred, plus obnavljanje gradiva, plus stres i sl. Sam ispit i nije toliko tezak ako se dobro spremis - koliko sam ja video, engleski je lak, kao i Matematika 1 na SATu. Predmet po izboru bi za mene bila fizika, a to je vec nesto teze, ali dobro, imam jos 1 razred biggrin.gif

ako te stvarno interesuje mislim da bi trebao da popricas vec sad preko leta sa elizabeth iz naseg council centra, dacu ti broj/adresu bla bla.. to je samo za US koledze...

Super, to bi mi stvarno koristilo wink.gif

--------------------

+Quote Post
Kipar
post May 8 2007, 09:08 PM
Post #20

QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 08:56 PM)
paaaaa... ne, zaprqavo, tako moze da misli neko ko sagledava realno situaciju.. zao mi je sto si ti tek sad shvatio da nam je zemlja u kurcu, ja sam jedna od onih koji su to morali da shvate sa 5 godina... i da ti niko nikad nece dati nesto za sta se sam ne boris i ne trudis.. al ti si bg-ovsko dete, ti ne mozes da shvatis neke stvari, kao sto nisi mogao da shvatis za one likove iz kosova sto su protestvovali, zbog kojih si ti zakasnio na rucak...

iskreno do pre godinu dana ja sam bila strasno protiv toga da idem US, mozda u GB ali nikako u US, al onda sam stala pogledala i rekla sebi, ma koga ti zajebavas, ako tamo mozes sebi da pruzis zivot kakav zelis, ***a. ne zelim da ostanem ovde i budem isfrustrirana razni stvarima, jer mene strasno pogadja, koliko ljudi ovde, pametni ljudi, dozvoljavaju sebi da budu glupi, koliko je sve ovde sjebano.. a napolju, napolju me bas briga, napolju nije moja zemlja, nek bude glup ko hoce...

pyost, sto se tice MIT to je jos i puno.. na Caltech primaju 30 stranaca :/ a sve ukupno oko 200.. ali ne daj da te brojke obeshrabre. nije to sve bas ttako, i nije to sve bas tako tesko, ako imas dobre ocene, dobre preporuke od profesora, dobre rezultate na SAT, znas da pises eseje i da im se uslihtas na neprimetan nacin, stvarno to nije mnogo.. samo zahteva vreme.. ako te stvarno interesuje mislim da bi trebao da popricas vec sad preko leta sa elizabeth iz naseg council centra, dacu ti broj/adresu bla bla.. to je samo za US koledze...
PAVLE CITAJ STA SAM TI NAPISALA... Imas Americke koledze u evropi.. na njima se zamisli cuda uci na americkom  wink.gif  (mislim engleskom)! odes na sajt collegeboard... ustvari cekaj dacu ti jednostavno link posto znam da je to tesko za tebe..

idi na http://apps.collegeboard.com/search/index.jsp  i u "To get started, pick a category:" izaberi location i klikni na outside the US i klikni na dnu strane u levom cosku see results.. izlistace ti sve americke koledze izvan amerike..
*

znao sam ja da je zemlja u kurcu ali sam optimista bio sve do sada , ako ostane ovako 4 godine ja sigurno palim. Ako neki nikolic bude glavni... Dovidjenja. A shto se tice protesta iza toga stojim. To nije bio protest ljudi sa kosova , to je bio politicki miting. Tamo je bilo vishe ljudi koji nisu izbeglice sa kosova. Tamo su bili uglavnom politicki fanatici. I bio sam protiv toga shto se protestuje ispred americke ambasade. Amerikanci gledaju svoj interes. Mi nemamo udela u njihovoj prici. Rusi gledaju svoj interes takodje. O nama niko ne brine. Mi moramo to pitanje da reshimo sa shiptarima i da izvucemo najvecu mogucu dobit iz toga. Inace sama si rekla da sami moramo da se borimo za svoje a ne da nam niko nikada nece dati nishta zar ne? Ja nemam nishta protiv ljudi sa kosova. Ali ovo kako je izvedeno to je bilo strashno. Ja sam tam prolazio. Tamo su ljudi slushali nacionalisticke pesme , vredjali sve nashe komshije , siptare , albance , hrvate.. Sa time se ne slazem. Nacionalizam mi ne ide u glavu.

Ja sam zakasnio na rucak. I drugi ljudi su kasnili. Shta je josh izashlo iz tog protesta. A da je dobra stvar reci mi.

--------------------
+Quote Post

7 Pages  1 2 3 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: