Obavestenje Za Buduce Trecake I Cetvrtake!, premestanje
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Obavestenje Za Buduce Trecake I Cetvrtake!, premestanje
SANDRA |
Jul 6 2007, 11:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Bravo! Ko je lud da ide poslepodne!!!!!!!!
Prepodne je zakon! |
smorko_gusic |
Jul 7 2007, 12:08 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE opk nek mi neko u par reci saopsi sta ste se nakenjali u prethodno koliko vec postova posto me mrzi da citam... Ma isto sto i na poslednjoj/prvoj/bilo kojoj strani uz to gde je tacno nova skola, kako se do tamlo ide i par hejterskih, nepromisljenih izjava (od strane tijane uglavnom) i Kiprove izjave da se plasi osmaka iz buduce skole... eto... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Neonkitza |
Jul 7 2007, 11:45 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ne bih ja mogla da idem 9 meseci prepodne -.- ipak...pola 7 ujutru je to ...
|
Kioslav |
Jul 8 2007, 12:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 5 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ivan Jakovljevic Škola/Razred: MG/3e |
Xaxa... Super
Taman cu da se pri pocetku godine selim i bicu na manje od kilometar (t.j. ici cu peske) do skole A inace vise volim poslepodnevnu smenu... Genijalno... This post has been edited by Kioslav: Jul 8 2007, 12:37 AM -------------------- |
smarac |
Jul 10 2007, 08:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-April 06 From: bg Member No.: 51 Ime i prezime: Filip Marjanovic Škola/Razred: XIII gimnazija, prirodni smer |
da pojasnim skola se nalazi na Cuburi, koja je deo Vracara, do nje se lako stize svim trolama iz smera grada i suprotnog smera, zatim autobusima 26,25,46,55 a oni koji dolaze sa novaka najbolja varjanta im je 83. posto je moj ortak iz srednje zavrsio ovu skolu pitao sam ga za ovo a on je pitao njegovu kevu koja sedi u skolskom savetu ili tako necem i sigurno idete stalno popodne zato sto osnovci ceo zivot idu prepodne (doduse pre su isli od 9 a sad zbog vas od 8) a kako sste vi gost morace te da se prilagodite,, inace ucionice su velike i prostrane, klupe nisu onakve vec su normalne, osmaci se mnogo sire i verovatno ce probati i na vama da se sire al posto ste vi stariji, i ako idete u mg , mozda ih i smirite... eto to su vam vesti,.,..
|
pyost |
Jul 10 2007, 11:55 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Jul 10 2007, 02:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Aaaaaa kako je to extra ocu ja stalno od 9 da idem!!!!!
E a ako vi idete stalno posle podne da li to znac da cemo mi stalno pre? Jer tesko ce rasporediti profesorima da mogu da stignu u istoj smeni... |
Eli0t |
Jul 10 2007, 02:02 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Xtra, 55 staje na 2 minuta od mene
|
Neonkitza |
Jul 10 2007, 05:08 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
anchi...ae razmisli malo...zasto se oni sele ako vec dve smene mogu da idu u isto vreme u skolu -.-
|
voja |
Jul 11 2007, 10:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
ma da se nose u tri pizzde matterine sa radovima,necu da se cimam u tu prciju,jebbem im bas matter...
-------------------- Eliot je peder :)
|
tijana |
Jul 11 2007, 11:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
MA daj nema sanse da svi budemo u istoj smeni...Ne mogu profesori da stignu da trce iz jedne skole u drugu..Mi cemo ici popodne a vi pre podne..I sta ne mozemo nista po tom pitanju da uradimo..Videcemo u septembru..
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Neonkitza |
Jul 11 2007, 11:53 AM
|
mi cemo ici u dve smene bre ste vi ludi ili sta?!
gledajte...vi idete iz skole zato sto se nece koristiti 2 sprat...samo 1...odnosno nema mesta za 200 djaka...mi idalje idemo u 2 smene |
tijana |
Jul 11 2007, 12:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
ddd izvini molim te ali to ali apsolutno ne mora nista da znaci posto opet to profesorima ne pomaze...Kako ne razumes..?Da vi idete u dve smene a oni da trce s jednog kraja grada na drugi...
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Neonkitza |
Jul 11 2007, 12:59 PM
|
da ima mesta za sve ostali bi u ovoj skoli kao i ranije isli bi 1 i 3,2 i 4....
ZASTO BI VAS INACE SLALI!? da ima dovoljno mesta za 200 djaka ne bi vas slali u pm |
Pera Detlic |
Jul 11 2007, 01:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Pa ne moraju profesori da imaju u istom danu casove kod jednih i kod drugih
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Neonkitza |
Jul 11 2007, 01:27 PM
|
pa bas to..napravice raspored koji njima odgovara...zato se i prave rasporedi...
|
mini morris |
Jul 20 2007, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 From: BG Member No.: 581 Status: Učenik MGa Škola/Razred: mg IVb |
Znaci ovde je jedino nikola reko nesto pametno...Svi bre samo ponavljate isto!!!
Treba peticija strajk i sve to, i necu da idem na jbnu cuburu, ako bude neka skola u centru, i to obavezno da se menjaju smene, mozda mozemo da se dogovorimo... Treba da se proveri dal ce se u mg ici samo u jednoj smeni, jer je moguce i to, a da majstori budu u drugoj... I sta bre vi nesto kao stitite male 7ake i 8ake, sta ja da im radim, nenormalno je u startu to upisivanje ranije, i mozda bi bili manje zbunjeni kad bi bili medju vrsnjacima! Uostalom, i ja sam se na skolu navikavo od prvog razreda-mogu i oni! Ja cu lepo da dodjem 1sept, i da sednem u svoju lepu roze klupu...pa cemo da vidimo...Mi smo bre tu najduze, i sad nam je najvaznije, definitivno imamo vise prava nego ostali-i sad kao mi se selimo... 7ake i 8ake bi mogli da ubace cak u isto vreme sa drugim odeljenjima u nekoj osnovnoj, plus oni imaju najmanje zajednickih profesora sa nama.. -------------------- How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark! |
Puzzler |
Jul 20 2007, 01:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
-------------------- |
mini morris |
Jul 20 2007, 01:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 From: BG Member No.: 581 Status: Učenik MGa Škola/Razred: mg IVb |
kako si ti polozio prijemni s tom pamecu...?!?
-------------------- How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark! |
Neonkitza |
Jul 20 2007, 03:37 PM
|
izvini,a ti mislis da mi sedimo u klupama na 2. spratu dok je iznad nas polu gotov sprat?skidanje hidroizolacije?sve se skida ***..moraju krov da skinu da postave pod...tako je nekako logicno...
|