Obavestenje Za Buduce Trecake I Cetvrtake!, premestanje
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Obavestenje Za Buduce Trecake I Cetvrtake!, premestanje
^_NiN0_^ |
Jul 20 2007, 04:34 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja prvi dan skole dolazim u MG , pa sta bude neka bude
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Gaara |
Jul 20 2007, 05:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 20 2007, 04:34 PM) Jedino sto moze da bude su 6 neopravdanih Ne znam sta se zalite,ja zivim u Obrenovcu i trebala bi mi 2 sata da dodjem do skole,sto bi znacilo da bih se budio u 5 sati!!! I verovatno cemo ici samo jednu smenu... |
Anchi |
Jul 24 2007, 05:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Da to bi bilo extra da mi idemo stalno pre podne
|
VEX |
Jul 24 2007, 07:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
A jer ce II i I biti u istoj smeni il ne?
|
Maja13 |
Jul 24 2007, 07:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 Member No.: 583 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marina Pavlović Škola/Razred: Ib |
Hoce li to uticati na sedmake?
|
Anchi |
Jul 24 2007, 09:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Pa ako se bude isshlo stalno pre podne onda ce verovatno svi koji ostaju u MG ici pre podne.. Valjda... Jer ako bi nastavili da idemo po smenama, one nedelje kad idemo posle podne, profesori ne bi mogli da stignu i kod nas i kod njih. Tesko da cesh za 5 min stici od MG do Vracara Tako da bi onda svi (7,8,1,2 razred) ishli pre podne... To je bar moja teorija.. Ko zna jel sam u pravu... Mada i to je malo nelogicno jer tesko da cemo svi stati u istu smenu.... Ko zna.. Videcemo 3. septembra
|
VEX |
Jul 24 2007, 10:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Ako bi nilo tako onda ne bi bilo razloga da ove III i IV teraju u drugu skolu.Zato sto u normalnim uslovima ima 3 razreda u smeni a ovako bi bilo cetri.Pa sam stvarno zunjen? Ali u svakom slucaju upoznacemo se svi
|
tijana |
Jul 25 2007, 12:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Cekaj nema logike tu...ako bi isli 1,27i8 razred opet bi trebao gornji sprat i pored toga jos i kabineti posto bi falile ucionice....Tako da je aspurdno terati 3 i 4 razred iz skole.Kad bi ovako bili u smeni 8,2,4 i 7,1,3..onda bi ok bilo....Ma videcemo u septembru sta ce biti...
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Neonkitza |
Jul 25 2007, 11:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
NAJZAD STE SHVATILI ***..to pricam vec 2 nedelje...vise ;p
oni moraju da skidaju krov i sve to sa gornjeg sprata...tako da nema logike da mi budemo na 2....mislim da nece nista biti na 2... |
RZA |
Jul 26 2007, 12:03 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
jel ima neko nesto zvanicno??
jel bio neko do skole? idem ja onda ovih dana da vidim sta ima.. -------------------- cold
|
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:41 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
uu...ko nam se to uzeleo skole
|
KajganaBoy |
Jul 26 2007, 03:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-August 06 From: Centar, Beograd, Srbija, Balkan, Evropa, planeta Zemlja... Member No.: 82 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Filip M. Ivkovic Škola/Razred: Nekad IVe, sad ETF |
QUOTE(smarac @ Jul 10 2007, 08:07 AM) Shto bi jedan nash profesor reko: naivno Prvo shto se lokacije tiche briga me i da je mokri sebesh, iscimo bih se(u ovom trenutku se smejem sam sebi ) A popodnevna smena bi ubila u pojam, ovako dodjesh u 8 u shkolu i spavash do prvog velikog odmora, a kad idesh popodne mozhesh samo da se smorish... U svakom sluchaju podrzhavam ideju da se protestuje ili shtagod(dogod se ne ide u shkolu) do pola oktobra Ajde pozdrav...... -------------------- |
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:17 PM
|
ma daaaa..ici u 8 u skolu svaki dan -.- ae ustajte vi svaki dan u pola 7....mislim,lepse je ici u 8,ali ja ne mogu...legnem u 7,spavam do 7 i opet mi se spava... -.-
|
Kipar |
Jul 28 2007, 03:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
e ma vi niste normalni , o cemu vi pricate , niko se ovde nishta ne pita , moze ovde da se h8tuje koliko hoce ali dobicete samo *****. Vi se zalite daleko vam cubura , pa i meni je i ne zalim se. Uglavnom kako je tako je ako se treba buniti to je samo zbog smena ni zbog cega drugog. Naravno ako nam odbiju mogli bi da se organizujemo da ne idemo u skolu , ali siguran sam da je to nemoguce jer moje odeljenje ne moze da se organizuje kamoli cela skola i uvek ce biti neka budala koja nece hteti da ide sa ostalima van skole. Inace na forumu je 10 osoba najvishe tako da ne ocekujem nishta od ovoga.
Inace vama nije palo na pamet da smo ja i ostatak mog odeljenja izlozili tijanu poslednjeg dana skole , a ona se primila na to? A? Ko je plasirao tu pricu? IIIc , ko je cuo za tu pricu? Niko vishe. Razmislite o tome. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Jul 28 2007, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Kipar @ Jul 28 2007, 04:31 PM) e ma vi niste normalni , o cemu vi pricate , niko se ovde nishta ne pita , moze ovde da se h8tuje koliko hoce ali dobicete samo *****. Vi se zalite daleko vam cubura , pa i meni je i ne zalim se. Uglavnom kako je tako je ako se treba buniti to je samo zbog smena ni zbog cega drugog. Naravno ako nam odbiju mogli bi da se organizujemo da ne idemo u skolu , ali siguran sam da je to nemoguce jer moje odeljenje ne moze da se organizuje kamoli cela skola i uvek ce biti neka budala koja nece hteti da ide sa ostalima van skole. Inace na forumu je 10 osoba najvishe tako da ne ocekujem nishta od ovoga. Inace vama nije palo na pamet da smo ja i ostatak mog odeljenja izlozili tijanu poslednjeg dana skole , a ona se primila na to? A? Ko je plasirao tu pricu? IIIc , ko je cuo za tu pricu? Niko vishe. Razmislite o tome. Pavle to jeste vi rekli ali to su i profesori pominjali tako da nemoj da jedes govna kao da si ti najpametniji i da si faca sto si kao mene nalozio..A i ja sam to cula pre nego sto ste vi rekli. Tako da sam sebe ponizavas sto dolazis i tako nesto pricas..Ako imas nesto protiv mene reci mi u lice..A ne da dolazis na forum i da ispadas kao faca da mene tako spustas kao ti si mene izlozio. I svi drugi sa kojima sam ja pricala pre nego sto sam od vas to cula su culi za to. Isto tako je znalo i 3a. Tako da ne lupaj gluposti. VIdecemo sta ce biti pa onda nadji nesto da pricas. A ne da dolazis na forum da pametujes. This post has been edited by tijana: Jul 29 2007, 12:13 PM -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
Jul 28 2007, 09:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Kako da se ne zalimo sto je skola na cuburi? Sad vise nema bureka kod Andjelka na velikom odmoru
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
plavusa(i dalje) |
Jul 29 2007, 07:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-June 07 From: bas ovde Member No.: 531 Status: Van MGa Škola/Razred: mg IVb |
i Irish Pub nam je bio blizu, i tamo idemo kad gubimo casove....sad vise toga nema
-------------------- ja sam plavusa, a koji je tvoj izgovor;)
|
ReA |
Jul 30 2007, 05:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-July 07 From: Zemun Member No.: 605 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Tara Škola/Razred: MG, 1 |
e sad, dodato je novo odeljenje zato shto je budala od doriana zvala ministarstvo i zalila se zato shto je bio sjeban jedan zadatak (nije imo reshenje) i zato shto kako on tvrdi zbog toga nije upisao MG, tako da je zbog te budale dodato celo jedno odeljenje, bilo je pitanje da li ce se graditi jedan sprat ili ukinuti jedno odeljenje 7. razreda, pa su se ipak odluchili za ovo prvo
i manje vishe svima je sr***, da li cete vi da idete u pm ili ce vam shkola postati gradilishte!!! -------------------- zasto svaki topic se svodi na to kako je matematicka retardirana??? ja ne kazem da nije retardirana, ali opet...
|
VEX |
Jul 31 2007, 12:01 AM
|
Jer to onaj debil sto ima keca iz vladanja mamu mu *****?Njega ce i onako valjda izbaciti kad tad
|
^_NiN0_^ |
Jul 31 2007, 12:20 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(VEX @ Jul 31 2007, 01:01 AM) Ko je taj? Imao keca iz vladanja? Pa sta trazi u MG-u ? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |