Gde Cete Na Raspust?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Cete Na Raspust?
SANDRA |
Jul 5 2007, 10:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Jeste! Na takmicenjima uvek bude dosta provala! I lepo je kad nas vode na kul mesta
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
aaaaaaa fuj Crna Gora...No comment....
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
SANDRA |
Jul 5 2007, 11:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Kad se nema vremena za vadjenje viza i kad se ne isplanira dobro, lepo je kod rodbine u Crnoj Gori!
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
fuj ni mrtva tamo ne bi otisla
|
Anchi |
Jul 5 2007, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ma ja ishla proshle godine sa drugaricama iz odeljenja u Budvu (kao razredna nas vodila, ona to svake godine organizuje)... Bilo nam eeeeeeextra... Shta ima veze shto je Crna Gora, nama je bilo bash fun
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:25 PM
|
Kad bi krenula da nabrajam sta fali pa ne bi mu bilo kraja..tj beskonacnan je spisak
|
SANDRA |
Jul 5 2007, 11:28 PM
|
Svuda je lepo ako si pozitivan i trazis vrline a ne mane!
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:30 PM
|
e pa Crna Gora nema nikakve vrline...Sve sam ****...
|
Anchi |
Jul 5 2007, 11:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Pa ok, nije savrsheno, mada mi se zezali tamo, bash bilo extra... Nije nam smetalo skoro nishta
|
SANDRA |
Jul 5 2007, 11:32 PM
|
Pa zavisi kad je fun onda je ok! Meni je i Sutomore sasvim ok, Boka ima problema sa vodom mada se i to da resiti! Ma mozes u Crnoj Gori lepo da se provedes!!!!
|
Anchi |
Jul 5 2007, 11:35 PM
|
Pa da, mozhesh naravno ako je super drushtvo i ako si ti pozitivan... Nije onda bash toliko ni bitno gde cesh da odesh
|
RZA |
Jul 5 2007, 11:36 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
znas, kad dodjes do tacke da u vodi vidis plutajuci iskorisceni ulozak, i kad su ti kanalizacioni odvodi iz hotela posred plaze (naravno idu u vodu), sto uzrokuje i plurajucca govna, sam sebi kazes da nikad vise neces ici u crnu goru..
-------------------- cold
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:39 PM
|
da ako si sa drustvom onda ok...Ali prvo mesto gde ides je cisto bacanje para za CG posto prvo dole nema vode..Zatim jadran je prljav..Nema nekih lepih plaza...Zatim moras konst da pazis na stvari da ti neko ne mazne..Zatim velika je verovatnoca da neces biti u hotelu koji uplatis..Zatim sve je troduplo skuplje nego bilo gde..I kad malo bolje sracunas ...Za te pare koje das dole odes bilo gde drugde i oko takvih sitnica koje sam navela gore ne moras da se cimas..A prvo cak i da si kod nekog dole u CG-u opet nemas vode..Dodjes kuci umoran i onda shvatis da ne mozes da se okupas..i onda se smoris jer ne mozes prljav u diskoteku..
|
Anchi |
Jul 5 2007, 11:39 PM
|
QUOTE znas, kad dodjes do tacke da u vodi vidis plutajuci iskorisceni ulozak, i kad su ti kanalizacioni odvodi iz hotela posred plaze (naravno idu u vodu), sto uzrokuje i plurajucca govna, sam sebi kazes da nikad vise neces ici u crnu goru.. Hehe e pa ja nishta slichno nisam videla A i mi smo proshle godine sve vreme imali vodu... I bilo nam je skroz ok... This post has been edited by Anchi: Jul 5 2007, 11:42 PM |
SANDRA |
Jul 5 2007, 11:40 PM
|
Isli ste na pogresno mesto sta da vam kazem! ja imam pozitivno iskustvo, a za druge ne znam! Mada je Grcka bolja a Bugarsku ne volim zbog vrba pored mora, bez palmi nista
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:42 PM
|
Prvo cela Cg je takva...Tako da to pogresno mesto je debilna konstatacija...VEcina mojih koji idu u Cg cimaju se oko stvari,para,pasosa da im neko ne mazne..PA sve te pare koje dam dole mogu za njih da odem u tunis na All inclusive i da uzivam...Mogu i stvari na plazi da ostavim nece niko da mazne.
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:42 PM
|
QUOTE(Spužva @ Jul 6 2007, 12:36 AM) znas, kad dodjes do tacke da u vodi vidis plutajuci iskorisceni ulozak, i kad su ti kanalizacioni odvodi iz hotela posred plaze (naravno idu u vodu), sto uzrokuje i plurajucca govna, sam sebi kazes da nikad vise neces ici u crnu goru.. Definitivno se slazem sa ovim..NE zelim da pored mene pluta nego *****...Mislim daj... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
SANDRA |
Jul 5 2007, 11:47 PM
|
Pa pored kuce privatna plaza, onda divlje plaze u Petrovcu...
Pa nije svuda tako, a za izlaske je gotiva ako imas ok drustvo!!!! |
Anchi |
Jul 5 2007, 11:49 PM
|
Aha za izlaske je eeeeeeextra
|
tijana |
Jul 5 2007, 11:51 PM
|
Ja nista nisam rekla za izlaske..Nego samo konstatujem kakva je Cg i kakva je organizacija tamo ako ides na letovanje...
|