Gde Cete Na Raspust?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Cete Na Raspust?
SANDRA |
Jul 6 2007, 12:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Pazi ja sve sredim brzo tako da nemam primedbe!
|
smorko_gusic |
Jul 7 2007, 12:22 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE e pa Crna Gora nema nikakve vrline...Sve sam ****... aaa uvreda!!! banujte je Ne mozes da sudis o CG samo na osnovu nekih odredjenih mesta (luke i mesta sa velikim hotelima mozda i jesu ******), u Crnoj Gori postoje lepse plaze nego u Grckoj, more je na dosta mesta cisto i nema nikakvih problema(osim sto se gasi struja kad je nevreme), mada nema ni pijece vode al pijece vode nemas nigde u Evropi. Ovo sto sam rekao vazi za mala mesta (kojih ima gomila duz jadranske Magistrale, i ja tamo letujem svake godine i nizasta ne bih menjao... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Valkyrie |
Jul 7 2007, 10:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ne možeš porediti Crnu Goru i Grčku... jedino što Crna Gora ima lepše od bilo kog drugog mesta na svetu je Durmitor,... za to glavu dajem.
A za primorje - prešla sam celu obalu i Grčke i Crne Gore. Bolja je Grčka duplo. Računajući CG zabiti. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
tijana |
Jul 7 2007, 01:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(smorko_gusic @ Jul 7 2007, 01:22 AM) aaa uvreda!!! banujte je Ne mozes da sudis o CG samo na osnovu nekih odredjenih mesta (luke i mesta sa velikim hotelima mozda i jesu ******), u Crnoj Gori postoje lepse plaze nego u Grckoj, more je na dosta mesta cisto i nema nikakvih problema(osim sto se gasi struja kad je nevreme), mada nema ni pijece vode al pijece vode nemas nigde u Evropi. Ovo sto sam rekao vazi za mala mesta (kojih ima gomila duz jadranske Magistrale, i ja tamo letujem svake godine i nizasta ne bih menjao... IZvini molim te..Jel sam tebe uvredila..Dddd nisam...Kao prvo ne moze mene admin da banuje sto sam rekla svoje misljenje..Tako da smorko oladi malo..A drugo ja ne sudim o Cg samo na osnovu nekih mesta o kojima ti pricas a opet necu da idem u CG u neku zabit koja tek nema vode i nema nicega..Pa bas mene briga sto ti tamo letujes..Ali ja ako idem na letovanje necu da letujem tamo gde nema zive dushe..To sto ti to volis to je tvoj problem...A da malo sutra su lepshe plaze nego u Grckoj..Pa evo gledaj malo...Tj razmisli..Gde vise stranaca ide..U Grcku ili u Cg..Srbi vise idu u CG ali svi stranci idu u Grcku zato sto im je tamo lepse..A drugo ako neko ima da daje 1800 evra za 10 dana u nekom super hotelu u Cg koji je jos polupansion onda ta osoba mora da je luda..Posto za te pare moze da ode 15 dana u Egipat,Tunis,Maroko i to jos All inclusive.....Pa malo razmisli sta je bolje -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Iva |
Jul 7 2007, 04:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Tijana, može admin da te banuje i bez razloga - Admin Power lol.
Nisam bila u Grčkoj nikada, a u Crnoj Gori jesam. Definitivno sam viđala bolja mesta, i to ne bi trebalo da se shvati kao uvreda. A sad, što Tijana ima takvo mišljenje o letovanju u CG ne znači da vređa tebe ili čak samu CG već iznosi činjenice - na osnovu njenog ličnog iskustva. Ona reče i da je Jadran prljav, a ja znam sasvim lepa mesta na hr primorju (jer sam tamo češće odlazila) i znam da tamo Jadran nije prljav, ali se ne osećam uvređeno zbog toga niti bih trebala . Uh, al' bullshltujem.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
tijana |
Jul 7 2007, 06:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
PA znam da moze ali mislim zasto bi me banovao samo zato sto mu je to smorko rekao...A nisam ja mislila na ceo Jadran nego na tu gde je CG..A opet pre bi otisla u Hrvatsku nego u Cg..Ali to je moje misljenje...TAmo je prelepo..I cista voda i sve...Da uzivam i da ne moram da se cimam da li cu imati vode i svega ostalog....
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Iva |
Jul 7 2007, 07:29 PM
|
Yeah, al' i tamo verovatno imas nekih shuntavih mesta.
Zavisi uopste sta ti je prioritet ako ides na more.. ja sam vec bila vise puta u Bretanji i tamo je voda mutna ali meni je sasvim ok. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SANDRA |
Jul 7 2007, 09:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
More je naravno najbolje mada i planina i banja imaju svojih prednosti jedino sto moras da se kupas u bazenu ali zato imas dosta lepih setalista a na moru ono jedno prodjes za 2 dana i stalno vidjas iste ljude ako ides u manje mesto! Mada sa dobrim drustvom je i u selu super ako imas blizu bazen i grad i diskoteku!
|
Iva |
Jul 8 2007, 07:59 AM
|
Kod mene je planina u prednosti u odnosu na more al' me niko ne razume..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Jul 8 2007, 11:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Hajdemo u planine jer tamo nema nikog zivog...
-------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Valkyrie |
Jul 8 2007, 12:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ja razumem, za planinu.
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Iva |
Jul 8 2007, 03:25 PM
|
Lepo..
Mislila sam ponajvise na ljude koje vidjam u rl, da ne razumeju. I bas jer "nema nikoga" tamo, one imaju neku svoju car.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Jul 8 2007, 04:22 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa i nije da nema nikoga... Zlatibor je svako leto prepun.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Jul 8 2007, 04:24 PM
|
Heheheh moj brat uvek govori "leti niko ne ide na planinu", uzalud mu ja dovodim svedoke
Sto se mene tice, moze i neka zabacena planina gde ima jedva koga, ali ne predugo.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Jul 8 2007, 04:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Na planini je leti mnogo lepo, jer su temperature jako prijatne.
milija |
Jul 8 2007, 07:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Jeste prijatno kada imas s kim da progovoris, sta mislite kako je meni do djavola?
-------------------- Izadji i bori se
Iva |
Jul 8 2007, 07:51 PM
|
Pa, povedi nekoga sa sobom...
Ili.. "everybody needs some time on their own", ako znas (znate) iz koje je to pesme -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SANDRA |
Jul 8 2007, 10:30 PM
|
Na Tari je divno sredis svoje misli! Milija znam da se covek smori ali ja bih uzivala na lepoj temperaturi i jos ako ima neki planinski ledeni potok pored koga mogu da lezim i osluskujem to je uzivanje! Uvece padne neka vatra i okupe se malobrojni ljudi i pricaju! Volim to mada volim i nocni zivot!
|
pyost |
Jul 8 2007, 10:40 PM
|
Ja volim da budem sâm
milija |
Jul 8 2007, 10:58 PM
|
QUOTE(SANDRA @ Jul 8 2007, 10:30 PM) Na Tari je divno sredis svoje misli! Milija znam da se covek smori ali ja bih uzivala na lepoj temperaturi i jos ako ima neki planinski ledeni potok pored koga mogu da lezim i osluskujem to je uzivanje! Uvece padne neka vatra i okupe se malobrojni ljudi i pricaju! Volim to mada volim i nocni zivot! Hm, ajde da ne citiram Njegosa posto volim tu jedan citat ali ne bitno. Da lezis u visokoj travi, oko tebe krpelji i ko zna koje otrovnice... Moze to kod mene samo ne u leto, jesen i prolece su pravo vreme za to. Pogotovu rana jesen na planini je najlepsa stvar koju covek moze da dozivi. Za vatru se nadam da ce ovog leta biti na nekom od jezera ili Fruskoj gori... -------------------- Izadji i bori se