Gde Cete Na Raspust?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Cete Na Raspust?
SANDRA |
Jul 8 2007, 11:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Pa meni ne bi bilo lose nikad na planini sa ljudima sa kojima imam da pricam!
|
Neonkitza |
Jul 9 2007, 02:23 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
na planini je leti hladno...i mnogo pada kisa -.-
|
Anchi |
Jul 9 2007, 02:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Pa jeste ponekad.... Kako kad. Proshle godine (cini mi se da je bilo proshle) je meni na Zlatiboru bilo bash extra vreme... Ponekad se malo pokvari, al deshava se... Cak mi je bilo bash vruce jedno vreme...
|
Neonkitza |
Jul 9 2007, 02:36 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja sam bila na divchibarama bila kisha...ogromna kisha..a pola sata do centra
onda...bila sam na tare pretprosle godine....isto kisa i hladno...niko nije bio spreman na to,pa smo se svi posmrzavali |
SANDRA |
Jul 9 2007, 02:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Pa sta da kazem nigde ne idem bez kisobrana i dzempera kad putujem! ume kisa da iznenadai ali ja volim da setam i po kisi! To sam navikla od malena, setam pa makar padalo ne znam sta!
|
milija |
Jul 9 2007, 02:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Ja volim kisu, a uvek i pevam dok kisnem ma koliko to cudno zvucalo, nekada po najvecim pljuskovima pevam navijacke pesme, nekada Sinatru
-------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
SANDRA |
Jul 9 2007, 02:51 PM
|
Necu sigurno da placem kad je kisa mada mi ponekad dodje ali to nije sada bitno! Volim onako kad je kisa da skakucem po baricama!
|
Iva |
Jul 9 2007, 08:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE na planini je leti hladno...i mnogo pada kisa -.- Pa? volim kisu i ja, poput jos nekih na forumu. Volim i nocne oluje.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SANDRA |
Jul 9 2007, 10:20 PM
|
Sve oko tebe puca a ti mozes da spavas onako najsladje! To je jako mocan osecaj! Volim nocen oluje!
|
Neonkitza |
Jul 9 2007, 10:22 PM
|
dobro..da vas vidim da pesacite 30 min po blatu da bi ste kupili bilo sta..sok,slatkisi,hrana...ne pomaze bas ni kisobran..vratis se mokrih gaca i isprane farbe -.-
|
SANDRA |
Jul 9 2007, 10:25 PM
|
Na kraju ti to ostane samo simpaticna uspomena kad si izgledao kao prase
Ne znam za farbu, ne farbam se |
Neonkitza |
Jul 9 2007, 10:27 PM
|
nije prijatno...nije...
|
SANDRA |
Jul 9 2007, 11:35 PM
|
Mada je najlepsa kisa meni bila u Novom Sadu! Sve je ravno i onda ides laganim koracima i uzivas!
|
Eli0t |
Jul 9 2007, 11:54 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Ja volim kisu, a uvek i pevam dok kisnem ma koliko to cudno zvucalo, nekada po najvecim pljuskovima pevam navijacke pesme, nekada Sinatru QUOTE Volim onako kad je kisa da skakucem po baricama! QUOTE volim kisu i ja, poput jos nekih na forumu. Volim i nocne oluje.. QUOTE Necu sigurno da placem kad je kisa mada mi ponekad dodje ali to nije sada bitno! Jao bre.. Da vidim sto biste voleli kisu i oluje da ste bili u Indjiji posle koncerta RHCPa.. I da ste pesacili 6km po onom pljusku, vetru, blatu.. U onoj rulji od 50k ljudi.. Tuga.. |
Iva |
Jul 10 2007, 08:41 AM
|
a ako cemo od primera do primera, to je kao kad neko kaze kako voli sunce pa nek' se jednom posteno ispece i udari ga u glavu i onda sta ce..
Nisam bila tamo ali mislim da bi mi bilo i ovo mnogo draze nego da me sunce przi pa onako skroz fuj.. QUOTE(SANDRA) Mada je najlepsa kisa meni bila u Novom Sadu! Sve je ravno i onda ides laganim koracima i uzivas! K'o u Subotici -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Jul 17 2007, 08:04 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Vratio sam se mora
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Puzzler |
Jul 17 2007, 08:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
-------------------- |
Iva |
Jul 17 2007, 08:36 AM
|
Kako je bilo?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SANDRA |
Jul 17 2007, 10:56 AM
|
Jao divno! Ja sam jos uvek u selu a za dan dva idem na Zlatibor!
|
trifke_pera |
Jul 17 2007, 11:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-July 07 From: Naboo Member No.: 554 Status: Van MGa Ime i prezime: Petar Trifunovic Škola/Razred: Gimnazija/IV7 |
Ja veceras idem na more...
-------------------- Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me. http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=23318 |