Gde Cete Na Raspust?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Cete Na Raspust?
Anchi |
Jul 21 2007, 06:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hehe extra! Ovde je nekih 40 stepeni
Hahaha Perovanovicku srela? |
jeele |
Jul 21 2007, 08:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
nisam nigde isla, nigde necu ni ici...mislim van zemlje ili neko turisticko mesto u zemlji...
steta...verovatno... elem...Ada je ove godine najgora...znaci...VRELA JE...u 8-9 UJUTRU!!!! prizivam kisu... -------------------- |
Anchi |
Jul 21 2007, 10:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hehe meni je lepse na bazenu jer mi je na Adi prljava voda mnogo
A i ova vrucina mi neshto ne smeta mnogo Vishe mi smeta shto tata ukljuci klimu i uzasno rashladi stan Evo i pozdravlja vas SANDRA i kazhe da sedi u Mondu na Zlatiboru, tako da je i njoj bash extra |
trifke_pera |
Jul 22 2007, 12:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-July 07 From: Naboo Member No.: 554 Status: Van MGa Ime i prezime: Petar Trifunovic Škola/Razred: Gimnazija/IV7 |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 17 2007, 05:10 PM) E cool! More je toplo, kao u banji, samo sto ima meduza . Naviknes se na njih! Ima mnooogo prodavnica, svasta mozes da kupis, jeste skupo, ali sta je tu je. I da , ponesite stare petodinarke da igrate stoni hokej i ostale aparate, kojih ima dosta! Jaa probao, radi i sa 5 din, umesto da dam 50centi Hvala za sve savete, poslasticarnica je odlicna, plus smo ustedeli gomilu para na stonom fudbalu. Steta sto smo sad istrosili sve dinare... I gde je puno meduza, ja jos uvek nisam ni jednu video... -------------------- Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me. http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=23318 |
^_NiN0_^ |
Jul 22 2007, 01:20 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(trifke_pera @ Jul 22 2007, 01:34 PM) Hvala za sve savete, poslasticarnica je odlicna, plus smo ustedeli gomilu para na stonom fudbalu. Steta sto smo sad istrosili sve dinare... I gde je puno meduza, ja jos uvek nisam ni jednu video... Znaci lepo se provodite! Nema puno meduza u "plicaku" - tj jedno 200-300m od obale,ali kod bova ih ima. Koliko je sat vremena u net cafeu? To nisam uspeo da saznam -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Jul 22 2007, 04:16 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ja cu u Madjarsku na par dana..blizu mi je..
|
trifke_pera |
Jul 22 2007, 06:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-July 07 From: Naboo Member No.: 554 Status: Van MGa Ime i prezime: Petar Trifunovic Škola/Razred: Gimnazija/IV7 |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 22 2007, 01:20 PM) Znaci lepo se provodite! Nema puno meduza u "plicaku" - tj jedno 200-300m od obale,ali kod bova ih ima. Koliko je sat vremena u net cafeu? To nisam uspeo da saznam Kako nisi? Koliko si ti vemena ovde provodio? Mislim da je 2 evra. -------------------- Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me. http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=23318 |
^_NiN0_^ |
Jul 22 2007, 07:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(trifke_pera @ Jul 22 2007, 07:44 PM) Mrzelo e da ulazim da pitam. A i hteo sam bar na moru da malo ostavim komp. Nego kakvo je vreme tamo ? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Jul 22 2007, 07:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 22 2007, 08:02 PM) Nije mi jasno zasto bi iko hteo da uradi ovako nesto -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Jul 22 2007, 07:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pogledaj maxy...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Jul 22 2007, 07:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(pyost @ Jul 22 2007, 07:06 PM) Slazem se, more je stvoreno za komp, jedino apsolutni mazohista izlazi izmedju 11 i 16. -------------------- |
SANDRA |
Jul 22 2007, 10:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Evo ja se javljam! U stanu sam kod rodjaka pa u kasne sate ili podne malo se pojavim na netu! Na moru bih bila na plazi a sutra odoh na bazen! Volela bih kada bi mi jos neko od vas dosao ovde! Ja se ludo provodim! Ovde je vruce ali ne kao kod vas! Mondo je ok mesto mada je muzika za mene ok kad sam otkacena i sa nekom ludom ekipom! Zlatibor je super ako se preko dana ne vrtite samo u centru vec i obidjete sve staze i malo se odaljite! Pozdravljam vas punoooo!!!!!
|
milija |
Jul 23 2007, 07:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
I dodjoh sa Letenke.
Bilo je extra na koob Ne pitajte sta smo sve radili i kako smo se provodili, ali na slikama ima shock detalja kada sada pogledam -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
_Witch_ |
Jul 23 2007, 12:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-July 07 From: Grimmauld Place Member No.: 559 Status: Van MGa Ime i prezime: Milica Radovanovic Škola/Razred: Gimnazija/ III3 |
Ljudi ja sam sad u Paraliji...znaci super je...sao sto je prevruce....
|
trifke_pera |
Jul 23 2007, 01:12 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 22 2007, 07:02 PM) Mrzelo e da ulazim da pitam. A i hteo sam bar na moru da malo ostavim komp. Nego kakvo je vreme tamo ? Zasto bi zeleo da ostavis komp? BEzdusni, bezdusni covece... Vreme je extra, vrucina, bas zato i provodimo vreme na netu od 14h do 16h... -------------------- Peace is a lie, there is only passion.
^_NiN0_^ |
Jul 23 2007, 02:10 PM
|
U kom ste smestaju ??? Jao i kod mene vrucina, ali vi bar imate moreeeeee
-------------------- Yo!hambin,
SANDRA |
Jul 23 2007, 03:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Meni je najmanje vruce ali to moze biti jer mi nedostaje pyost!!!
|
trifke_pera |
Jul 23 2007, 11:22 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 23 2007, 02:10 PM) Paraliabeach. Gde si ti bio? -------------------- Peace is a lie, there is only passion.
jeele |
Jul 24 2007, 07:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja se klimakterisem u stanu...
bela sam k'o niko... treba da idem u zagreb...pa u ljubljanu...pa u graz...nije turisticki nazalost... -------------------- |
_Witch_ |
Jul 24 2007, 01:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-July 07 From: Grimmauld Place Member No.: 559 Status: Van MGa Ime i prezime: Milica Radovanovic Škola/Razred: Gimnazija/ III3 |
Ujela me meduza danas....
|