DotA, Originalnog... bilo ko??
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
DotA, Originalnog... bilo ko??
Slovenatz |
Jun 11 2009, 09:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(voja @ Jun 11 2009, 10:00 PM) pa nisu bas slicni samo sto sad kad odes na garenu u bukvalno svakoj partiji imas debila koji uzme taurena i misli da moze da pobije ceo tim sa ultijem i prvom a kunka je u prvoj verziji kad se pojavio to u sustini i mogao... A inace koja to vatra pravi toliko dmg kod ovog drugog,nisam primetio nesto tako???...Andrej i ja danas kad smo igrali protiv njega on izbaca sve sto ima i opet ne moze lunu na pola da skine Ti si ono igrao sa eliotom kad smo vas ja i dabar dobili u 10 minuta, jel tako? Sad sam probao novog trolla, mnoogo je mocan. Samo je smor sto ulti ne dodaje ms, pa mogu svi zive da mu beze dok udari 5 puta @loshmee: I onu magiju sto se stvori drugi tauren koji ide okolo i smara. This post has been edited by Slovenatz: Jun 11 2009, 09:09 PM -------------------- |
LoshMeeBre |
Jun 11 2009, 09:36 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Slovenatz @ Jun 11 2009, 10:09 PM) Al kakve to veze ima sa proudmorom? Proudmor ima Torrent, Tide, X mark i brod.. Nista sto potseca na taurenov spirit image.. Inace ako se odigra kako valja, spirit moze da doda 150ak dmg-a i bas moze lepo da secka -------------------- |
Neonkitza |
Jun 11 2009, 11:32 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
sta sam ja cula za novu dotu od lika koji igra na ligi:
sranje,mnogo veliko sranje,*****u icefroga,ubicu icefroga i tako u krug... ja ne igram dotu ^^ barem ne vise..sem kad ne odem u atg... |
Slovenatz |
Jun 11 2009, 11:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Nije uopste losa, uskoro ce da je izbalansira kao i uvek.
-------------------- |
Neonkitza |
Jun 12 2009, 10:00 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa znam..al on ne zna sta ce da radi dok se ne izbalansira malko pizdi...
|
Slovenatz |
Jun 12 2009, 11:43 AM
|
Da igra stabilnu 6.59d?
-------------------- |
Neonkitza |
Jun 12 2009, 11:57 AM
|
ne znam kako je za dota ligu,pretpostavljam da ne moze cim pizdi toliko
|
Kipar |
Jun 12 2009, 12:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
skinuo sam neke patcheve za war3 ali
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 1:06 pm on 06/12/2009 Registry error loading key 'Warcraft III\InstallPath' The system cannot find the file specified. RESULT: Prepatch failed moze pomoc? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jun 12 2009, 12:53 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
hmmmm, aj probaj lepo da inastaliras full 1.23 patch
eo link http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/...T_122a_enUS.exe Ovo mi izgleda ili na konflikt sa krekovanom verzijom ili si skinuo 1.22to1.23 verziju pecha.. Sve u svemu, probaj prvo ovo, pa vici ako ne radi -------------------- |
Kipar |
Jun 12 2009, 01:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ja sam skinuo to.. i u tome je problem.
u medjuvremenu sam nasao neki tools za warcraft na netu skinuo sam ga, i on je pomogao i pacevi su odradili sta je trebalo ali sada ne mogu da pokrenem warcrafr uposte 'Warcraft II was unable to find War3.exe.' mi pise , kao da nema cda -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jun 12 2009, 02:31 PM
|
E Kipre, ne radi onaj chat..
Elem, pravo da ti kazem, nemam pojma.. Ja bih pokusao da skinem stari krek (za 1.21) i probam da ga iskopiram tamo, i pokrenem preko njega.. Ako ne radi to, onda nemam pojma.. Sigurno ce raditi, ako reinstaliras War, al znam da bi mene mrzelo -------------------- |
Kipar |
Jun 12 2009, 02:42 PM
|
ae mi daj link za crack
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jun 12 2009, 03:29 PM
|
the application failed to initalize prperly (oxc0150002)
odradio sam ono sto si rekao, nasao sam crack ali iskace mi ovo gore i kada kliknem ok pise froyen throne faield to run. Please make shure your frozen thoren is in your CD.... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jun 12 2009, 07:12 PM
|
help
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jun 12 2009, 10:59 PM
|
Nema ti pomoci
Reinstal To je nekih 15 minuta ;P Ne moras da ponovo skidas mape, samo instaliraj na istom mestu -------------------- |
Kipar |
Jun 12 2009, 11:04 PM
|
uspeo sam sam igrao sam prvu dotu veceras i sa ominightom ili kako vec sam imao 7-1 i gomilu asistencija.. Igrao sam protiv nekih budala izgleda..
|
LoshMeeBre |
Jun 12 2009, 11:11 PM
|
Prvu ikada? I imao si skor 7-1?
definitivno budale -------------------- |
Kipar |
Jun 12 2009, 11:15 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Jun 13 2009, 12:11 AM) daj bre.. ma kakvi prvu ikada.. Prvu preko garene.. Kalio sam se ja u MGu i u poslednje vreme na kompovima, koje sam uspevao da pobedim retko kad.. Uglavnom sa suport heroem sam napravio haos kada mi prodju ispiti rado cu i mgovcima objasniti dotu -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jun 12 2009, 11:20 PM
|
Otkud znam.. A jos mi je cudno sa omnijem, u svakom slucaju.. Nije da je on neki hunter, al dobro.. Ti vici, mozemo da opalimo neku
-------------------- |
Kipar |
Jun 12 2009, 11:21 PM
|
imam jos 2 ispita jedan sutra drugi za 4 dana.. posle cemo...
|