DotA, Originalnog... bilo ko??
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
DotA, Originalnog... bilo ko??
voja |
Jun 13 2009, 11:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(Slovenatz @ Jun 11 2009, 10:09 PM) Ti si ono igrao sa eliotom kad smo vas ja i dabar dobili u 10 minuta, jel tako? Sad sam probao novog trolla, mnoogo je mocan. Samo je smor sto ulti ne dodaje ms, pa mogu svi zive da mu beze dok udari 5 puta Jbt pitao si me dal sam to bio ja jedno 8-9 puta i svaki put ti kazem da jesam...a inace sto se tice trola isprobavao sam ga u single modu i sada njegova prva dodaje 30 ms kad se ukljuci(ako se ja nesto nisam gadno istripovao)...I da nervira me novi razor,ulti i treca su mu ****** neizbalansirani,igrao sam sa bristlom i skoro me ubio 1v1 u sumi a imao sam 3000HP vise od njega... -------------------- Eliot je peder :)
|
Cartmaniac |
Jun 13 2009, 11:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-May 09 Member No.: 1.169 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Radicevic Škola/Razred: Id |
Ako je prva ona da postane melee to je uvek bilo tako.
Novi Razor je ok, nije nesto preterano jak, Tauren je mnogo jak, odigrao 3-4 igre s njim juce, u svakoj dobio unstoppable+ |
paydoman |
Jun 19 2009, 12:38 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
meni je najjaci gondar.
napravim treads, mom, 2 bashera, s'n'y, butterfly i deso i beyond godlike sam svaku ili bar godlike gondar imba ftw EDIT: ne znam da li znate to je onaj bounty hunter, onaj sto ima prvu, drugu, ww i ult This post has been edited by paydoman: Jun 19 2009, 12:39 AM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
voja |
Jun 19 2009, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(paydoman @ Jun 19 2009, 01:38 AM) meni je najjaci gondar. napravim treads, mom, 2 bashera, s'n'y, butterfly i deso i beyond godlike sam svaku ili bar godlike gondar imba ftw EDIT: ne znam da li znate to je onaj bounty hunter, onaj sto ima prvu, drugu, ww i ult a naj imba je sa tri orba -------------------- Eliot je peder :)
|
Slovenatz |
Jun 19 2009, 04:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Cartmaniac @ Jun 13 2009, 12:30 PM) Ako je prva ona da postane melee to je uvek bilo tako. Novi Razor je ok, nije nesto preterano jak, Tauren je mnogo jak, odigrao 3-4 igre s njim juce, u svakoj dobio unstoppable+ Neki lik se potpisivao Cartmaniac u forumu juce, da nisi to mozda ti? A sto se tice gondara sa tri orba -------------------- |
Cartmaniac |
Jun 19 2009, 05:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-May 09 Member No.: 1.169 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Radicevic Škola/Razred: Id |
Da. BTW mislim da sam te video na gareni, jel ti imas account slovenac?
|
Slovenatz |
Jun 19 2009, 07:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ortaci ti nemaju pojma.. Onaj sto je bacao sa yurnerom ult na kripove, isao na vanguard i nije imao boots do 30og minuta... tuga.
-------------------- |
Cartmaniac |
Jun 19 2009, 08:46 PM
|
ma on je noob, mislim da znam na koga mislis. Ostatak njih je ok. ima jedan lik koji igra jos dobro kao ja
|
paydoman |
Jun 20 2009, 08:53 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ae 1v1! samo ne ap mnogo sam jak.. mogu da uzmem gondara, voida, trola ili spirita!
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Jun 20 2009, 10:00 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jun 20 2009, 09:53 PM) Igras na gareni? -arshom -------------------- |
Kipar |
Jun 21 2009, 12:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ocu ja na gareni jedan dan da vam pokazem neke stvari malo..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
paydoman |
Jun 21 2009, 04:49 AM
|
QUOTE(Slovenatz @ Jun 20 2009, 11:00 PM) moze.. a sta ces ako dobijem maginu? i napravim mu 3 vanguarda 2 bashera i treads.. al nvm.. ali ja ne mogu da hostujem dodaj te me - f1cf1r1c -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Jun 21 2009, 09:23 AM
|
Mogu ja 1v1 valjda. 5v5 ne mogu na gareni posto ona jede upload
-------------------- |
Kipar |
Jun 21 2009, 12:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Slovenatz @ Jun 21 2009, 10:23 AM) brate ja koji imam najslabiji paket za kablovsku, 128 download upload mi je jos sporiji mogu normalno da igram 5vs5 samo iskljuci msn i tako to.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Jun 21 2009, 12:53 PM
|
Ne moze na gareni valjda. Jede upload. Sa 192 na bnetu moze opusteno da se hostuje ( I sa 128 valjda ) ali na gareni laguje mnogo sa malim up.
-------------------- |
paydoman |
Jun 21 2009, 01:25 PM
|
ja tebe prihvatio slovenac, pa kad budes bio online da igramo..
|
Neonkitza |
Jun 21 2009, 03:25 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
kipar nije on pricao za igru...vec za hostovanje
valjda :S |
paydoman |
Jun 21 2009, 07:31 PM
|
ae neko sad da igramo, neko ko moze da hostuje.. ae aea eaeaeaae
|
Slovenatz |
Jun 22 2009, 12:57 AM
|
QUOTE(paydoman @ Jun 21 2009, 08:31 PM) Sutra. CIm se probudim -------------------- |
paydoman |
Jun 22 2009, 11:45 PM
|
neozbiljan si..
ima neko ozbiljniji? ima da uzmem morted i da joj napravim sange i yashu i basher i 2 burize -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|