DotA, Originalnog... bilo ko??
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
DotA, Originalnog... bilo ko??
Slovenatz |
Jun 22 2009, 11:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Igrao sam 10 partija danas ( ne preterujem, 10 ladder partija). Sutra mozda.
Basher i s&y sa mort?? -------------------- |
paydoman |
Jun 23 2009, 12:35 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
i 2 burize i mom da vise bashujes
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Jun 23 2009, 12:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
. . . right.
-------------------- |
voja |
Jun 23 2009, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
e ljudi,sve vise na gareni vidjam vipera,trax i cak i voida sa vangardom...e sad,jel sam jedini koji misli da je to poprilican waste?
a inace,luka,mislim da je mortred do jaja kad joj napravis bloodstone,force stuff i euls scepter...mozes i desolator i MoM cisto da imas dva orba -------------------- Eliot je peder :)
|
Slovenatz |
Jun 23 2009, 07:30 PM
|
U partiji kada ih neko hejtuje je skroz ok vangard. Cesto ce ici focus na vipera npr.
This post has been edited by Slovenatz: Jun 23 2009, 07:31 PM -------------------- |
voja |
Jun 23 2009, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(Slovenatz @ Jun 23 2009, 08:30 PM) i zar u tom slucaju nije bolji lothar?jeste skuplji od vangarda ali viper i trax su obicno sreda i nafarmuje se to brzo... -------------------- Eliot je peder :)
|
Slovenatz |
Jun 23 2009, 11:17 PM
|
Sa lotharom samo moze da pobegne ili juri, ne pomaze mu da primi dmg i izdrzi na strani. Isplati se vg ako mozes da vise isfarmujes zbog njega. Ako ti imas npr zevsa ili tinkera na strani mnogo ti znaci hp i hp regen.
-------------------- |
Cartmaniac |
Jun 24 2009, 09:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-May 09 Member No.: 1.169 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Radicevic Škola/Razred: Id |
ma da, ali bottle pokriva sve viperove probleme sa regenom, a kasnije u partiji damage block ne vredi nista (blokiras 20 damage kada mortred udari crit od 1000).
Ja mu pravim lothar pa mantu, nova manta kida a viper ima slow pa moze da ih drzi dok iluzije biju. |
Slovenatz |
Jun 24 2009, 09:37 AM
|
Nista ti ne znaci regen ako te odmah ubiju magijama, to pokusavam da kazem... Ako si ti na strani sa tinkerom, ti i on imate bocu. Tebe prva i druga spuste na 100hpa, ti iskoristis bocu, on iskoristi bocu i cim dobije cd druge ti si opet na 100 hpa.
-------------------- |
Cartmaniac |
Jun 24 2009, 10:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-May 09 Member No.: 1.169 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Radicevic Škola/Razred: Id |
za to je hood bolji 20 puta, + sto se stackuje sa onom pasivnom viperovom.
|
paydoman |
Jun 24 2009, 07:17 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
napravis 2 bashera i mom i ne moze da ti baci magiju!
@voja: bloodstone,force stuff i euls scepter? koji si ti noob.. ne verujem.. napravis basher i samo bash! i mom! EDIT: KAKAV TINKER? TINKER JE IZBAGOVAN, IMA PRVU, DRUGU, TRECU I ULTI.. ***** TINKERA, FIRST BAN TINKER! I RIKI FIRST BAN.. ON IMA ULTI! NE VERUJES KAKO JE JAK! This post has been edited by paydoman: Jun 24 2009, 07:20 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Jun 24 2009, 07:22 PM
|
2 bashera? Kad si zadnji put igrao dotu
-------------------- |
paydoman |
Jun 24 2009, 07:28 PM
|
pre petnaest mina
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Jun 24 2009, 07:48 PM
|
I napravio si dva bashera
-------------------- |
voja |
Jun 24 2009, 08:42 PM
|
QUOTE(paydoman @ Jun 24 2009, 08:17 PM) napravis 2 bashera i mom i ne moze da ti baci magiju! @voja: bloodstone,force stuff i euls scepter? koji si ti noob.. ne verujem.. napravis basher i samo bash! i mom! EDIT: KAKAV TINKER? TINKER JE IZBAGOVAN, IMA PRVU, DRUGU, TRECU I ULTI.. ***** TINKERA, FIRST BAN TINKER! I RIKI FIRST BAN.. ON IMA ULTI! NE VERUJES KAKO JE JAK! hahahahahahah,kralj si keve mi -------------------- Eliot je peder :)
|
voja |
Jun 24 2009, 08:45 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Jun 24 2009, 10:37 AM) Nista ti ne znaci regen ako te odmah ubiju magijama, to pokusavam da kazem... Ako si ti na strani sa tinkerom, ti i on imate bocu. Tebe prva i druga spuste na 100hpa, ti iskoristis bocu, on iskoristi bocu i cim dobije cd druge ti si opet na 100 hpa. viper sa 150 hp ubija full hp tinkera bez mane negde na pocetku partije ako odradis dobar orb walk. -------------------- Eliot je peder :)
|
LoshMeeBre |
Jun 24 2009, 09:00 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ne znam zasto ljudi vole da tako smaraju Luka stvarno si troll
Koliko ja znam luka igra DotA-u bar 3 godine i to dosta tako da zna da se 2 orba ne stekuju i da 2 bashera ne rade, al vi nastavite sa konstruktivnom raspravom Inace dota je za luzere, igrajte starcraft -------------------- |
paydoman |
Jun 24 2009, 11:44 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Jun 24 2009, 10:00 PM) Ne znam zasto ljudi vole da tako smaraju Luka stvarno si troll Koliko ja znam luka igra DotA-u bar 3 godine i to dosta tako da zna da se 2 orba ne stekuju i da 2 bashera ne rade, al vi nastavite sa konstruktivnom raspravom Inace dota je za luzere, igrajte starcraft e da sam ja sad mod ne bih ti dozvolio da toliko odes u offtopic viper>tinker chuck norris>viper void sa 2 bashera i mom i sange i yashom>>chuck norris znate da je void drzao chuck norrisa pod bashom.. 2 partije.. -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
voja |
Dec 28 2009, 12:12 PM
|
Kako vam se svidja 6.65?Ja jos nisam probao nove heroje ali onaj odvratni murlock mora biti nerfovan,ubije centa na lvl 3 bez problema
-------------------- Eliot je peder :)
|
Slovenatz |
Dec 28 2009, 07:10 PM
|
Murlocka nisam video ni u jednoj od 10 partija, onog drugog u svakoj... Krs je, nerfovali su blade mail
-------------------- |