11 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...

Iva
post Jul 25 2007, 02:10 PM
Post #41

Group: Članovi
Member No.: 71
Status: Van MGa

Hehehe pa razumem šta kažeš smile.gif inače, znaš li zašto je beduinima bolje da nose crne haljine umesto belih? (da, tako im je hladnije). Hajde, ima veze sa fizikom odgovor cheers.gif

--------------------
When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Maja13
post Jul 25 2007, 03:41 PM
Post #42

Member No.: 583
Status: Učenik MGa
Ime i prezime: Marina Pavlović
Škola/Razred: Ib

Ok. Nema drugarice i nema Maje-tracare, ode niz reku, fijjuuuu, oduva vetar!

Usput, hvala na savetima. Potrudicu se da ih sve kolko-tolko pohvatam.
+Quote Post
mini morris
post Jul 25 2007, 06:58 PM
Post #43

From: BG
Member No.: 581
Škola/Razred: mg IVb

QUOTE(VEX @ Jul 25 2007, 01:08 PM)
MINI mORISE Svaka ti cast cheers.gif  cheers.gif  cheers.gif Stvarno si sve dobro rekao.
*

jooooj...pa sad me neko razume...sad nemam o cemu da pisem... sad.gif

salim se vex, normalno da je sve do jaja tongue.gif cheers.gif

--------------------
How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark!
+Quote Post
^_NiN0_^
post Jul 25 2007, 07:44 PM
Post #44

Moderator
Group Icon

Group: Moderatori
Member No.: 4

QUOTE(mini morris @ Jul 24 2007, 05:50 PM)
uuuuuuuuuuuh...
pa...da....divni ste...za svoje godiste...

***za maju 13
sta sad mi treba da ti trazimo broj od drugarice, il da se smejemo sto ti jos nisi naucila da hodas na stiklama... samim komentarom o tome pokazujes kolko je tebi to vazno , i kao seres nesto...aj malo neki komentar o ljudima a da nisu stikle i visina (sa ili bez njih...)

***za kralja sto je poco temu
samo cu reci, stvarno si kralj...ako budem hteo jos nesto, zavrsicemo u temi-prozivke...a moze i maja isto, posto je i ona glupa

inace, po cemu su metalci kao ne fenseri? isti qrac, samo svi nose crno, i svi kao jeeee, moja omiljena grupa vise vristi...isto ko i ovi sto slusaju narodnjake... realno, u zadnjih dosta godina, ne mogu nikako da kazem da slusam jedan kao pravac u muzici, posto nijedan nije kao pravac dovoljno dobar, nego moras da ivlacis od pincetom  po pesmu il dve, i svuda uvek moze da se nadje ponesto dobro...to bar po meni znaci da imam neki ukus, kakav takav, i izbor, a ne ko neki "Jedini fenseri, koji mi ne smetaju, su oni koji imaju mozak i uglavnom slušaju techno ili house - svoji su." ?????? po cemu su kao oni svoji, a ovi ostali budale?

o5 za istu osobu, koja se mozda pronasla, a mozda i nije jer je glupa-
1.Gomila devojaka u Beogradu jedva čeka da stavi oooogromne alke na svoje uši, da nosi najmodernije cipele na ogromne štikle, da kupuje najnovije parfemčiće i ostale zavrzlamice - meni je to jednostavno ogavno i zaista je ružno kada vidim tako neku osobu.
***zovu se mindjuse, devojke(i majkl dzekson) nose stikle, da, dobrodosao u stvarnost, i neki ljudi vole da lepo mirisu...ako ti uzivas u svom znoju, budi siguran da drugi ne uzivaju

2.neki od vas će reći da su to predrasude - pa jesu, ali opravdane su. Kada god bih poveo konverzaciju sa nekom osobom, koja se oblačila fancy, ili bih naišao na ogromnu količinu sarkazma ili bih naišao na vetar u njenoj/njegovoj glavi.

***aj, mozda ja ne razumem pojam fensi, al inace-obicno nema puno veze oblacenje sa inteligencijom-cak, ako je neko nesto uklopio, znaci da je pametniji od metalca koji obuce pocepane farmerke i bilo sta crno...prosto zato sto je potrosio sekund razmisljajuci o tome...

3.Naravno, tu je i gomila devojaka koje se ugledaju na pevaljke Grand Šou-a - što je samo po sebi i te kako debilno - kako može da ti uzor bude neka žena koja je dala 2.000 E za ugradu silikona, koja peva kao da će posle nastupa da zakolje pile? Jedno je osećati se dobro zbog sebe, a druge je osećati se dobro zato što misliš da nečemu pripadaš...
***ne ugradjuju samo one silikone, ,meni je to inace glupo, ali definitivno pokazuje da je doticni neko zaradio 2000E, sto i nije tako lose...(cerovatno i vise, cim je tolko puko na svoj izgled)

4.To su sve kompleksi... Kod devojaka počinju tada kada se prvi put dočepaju barbike ili nekih drugih lutkica - dobro, barbike nekako i MOGU da prođu
***a sa cim treba da se igraju? i ti si se valjda igrao sa dzi-aj-dzojcima i pistoljima, i mislis da ti to nije povuklo nikakve komplekse...sacekaj sociologiju, pa ces to malo bolje da ukapiras...svi imamo komplekse, zavisi samo koje, i od barbika i bez njih, dobices neke
5.Iz moje lične perspektive - nikada neću poštovati devojku koja ne ume da poštuje sebe i oslobodi se od uticaja spoljašnjeg sveta.
***a to ces da zakljucis po tome sta je obukla...e, frojde, nismo te prepoznali...

***kuzman
za sminku ok, al ovo za moderno-ako neko ipak ima na sebi nesto sto jeste moderno-ne znaci da je to razlog sto je kupio-mozda mu se slucajno bas svidja...inace bi svi trebali da idemo u sljastecim suskavcima, il onim jos starijim sjajnim uskim zvoncarama...

i naravno, clanak iz "buntovnickog i pametnog" casopisa uz koji ce vam biti super-HUPER!?? koji inace uopste nije fensi? hm...

i tako...mozda biste trebali prosto da kazete da ne volite seljacine(ne sa sela, mislim na zargonsku upotrebu ove reci), muske i zenske, a ne fensere...koji se cesto poklapaju, al ovako je prosto bolje...
*

Slazem se sa tobom(u vecini), a ovo boldovano sam i ja napomenuo wink.gif

--------------------
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin
Yo-yo, yo-yo, yo
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambiiina
(Mala matura deca kokaina®
Velika matura deca Yo!hambina)
+Quote Post
Neonkitza
post Jul 25 2007, 11:44 PM
Post #45

Spammerkitza

From: WoW Beta
Member No.: 80
Status: Bivši učenik MGa
Škola/Razred: Studentkinja ETF-a

pa metalci koji vise na trgu i jesu takvi kakve vi spominjete smile.gif nije bas sve tako crno i belo...i ne kapiram zasto je tesko hodati sa stiklama...probala jednom....teze je sa platformama od 7 cma ;P
ili pantalonama koje imaju nesto manje od metar u precniku na dnu nogavica...
to sto se oblacite da bi ste se dopali drustvu ili uklopili u njega...isto vazi i za oblacenje...dete 8 razred,pocinje da vezba da nosi stikle zbog mature...daj ***...takvo ****** XD.gif
eto,ja volim da nosim crne majce na 30 stepeni...ne smeta mi..mnogo mi prijatnije u tome nego u nekoj uzanoj majci u kojoj se,btw,vise kuvam...i radije cu da nosim martinke na 30 stepeni nego da mi neko slomi nogu na koncertu tongue.gif nosenje martinki na 30 step. eto cisto da bi se videlo koliko si jak je...strasno :| al dobro...
@anchi:jao da!!i kupila sam mini roze suknjicu,i cipelice na stiklu..i majcu...koja je isto roze... XD.gif i imam roze nokte...i velike ALKE na usima XD.gif
+Quote Post
RZA
post Jul 26 2007, 12:25 AM
Post #46

Njeno Ljubičanstvo

Member No.: 92

QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 25 2007, 08:44 PM)
uuuuuuuuuuuh...
pa...da....divni ste...za svoje godiste...

***za maju 13
sta sad mi treba da ti trazimo broj od drugarice, il da se smejemo sto ti jos nisi naucila da hodas na stiklama... samim komentarom o tome pokazujes kolko je tebi to vazno , i kao seres nesto...aj malo neki komentar o ljudima a da nisu stikle i visina (sa ili bez njih...)

***za kralja sto je poco temu
samo cu reci, stvarno si kralj...ako budem hteo jos nesto, zavrsicemo u temi-prozivke...a moze i maja isto, posto je i ona glupa

inace, po cemu su metalci kao ne fenseri? isti qrac, samo svi nose crno, i svi kao jeeee, moja omiljena grupa vise vristi...isto ko i ovi sto slusaju narodnjake... realno, u zadnjih dosta godina, ne mogu nikako da kazem da slusam jedan kao pravac u muzici, posto nijedan nije kao pravac dovoljno dobar, nego moras da ivlacis od pincetom  po pesmu il dve, i svuda uvek moze da se nadje ponesto dobro...to bar po meni znaci da imam neki ukus, kakav takav, i izbor, a ne ko neki "Jedini fenseri, koji mi ne smetaju, su oni koji imaju mozak i uglavnom slušaju techno ili house - svoji su." ?????? po cemu su kao oni svoji, a ovi ostali budale?

o5 za istu osobu, koja se mozda pronasla, a mozda i nije jer je glupa-
1.Gomila devojaka u Beogradu jedva čeka da stavi oooogromne alke na svoje uši, da nosi najmodernije cipele na ogromne štikle, da kupuje najnovije parfemčiće i ostale zavrzlamice - meni je to jednostavno ogavno i zaista je ružno kada vidim tako neku osobu.
***zovu se mindjuse, devojke(i majkl dzekson) nose stikle, da, dobrodosao u stvarnost, i neki ljudi vole da lepo mirisu...ako ti uzivas u svom znoju, budi siguran da drugi ne uzivaju

2.neki od vas će reći da su to predrasude - pa jesu, ali opravdane su. Kada god bih poveo konverzaciju sa nekom osobom, koja se oblačila fancy, ili bih naišao na ogromnu količinu sarkazma ili bih naišao na vetar u njenoj/njegovoj glavi.

***aj, mozda ja ne razumem pojam fensi, al inace-obicno nema puno veze oblacenje sa inteligencijom-cak, ako je neko nesto uklopio, znaci da je pametniji od metalca koji obuce pocepane farmerke i bilo sta crno...prosto zato sto je potrosio sekund razmisljajuci o tome...

3.Naravno, tu je i gomila devojaka koje se ugledaju na pevaljke Grand Šou-a - što je samo po sebi i te kako debilno - kako može da ti uzor bude neka žena koja je dala 2.000 E za ugradu silikona, koja peva kao da će posle nastupa da zakolje pile? Jedno je osećati se dobro zbog sebe, a druge je osećati se dobro zato što misliš da nečemu pripadaš...
***ne ugradjuju samo one silikone, ,meni je to inace glupo, ali definitivno pokazuje da je doticni neko zaradio 2000E, sto i nije tako lose...(cerovatno i vise, cim je tolko puko na svoj izgled)

4.To su sve kompleksi... Kod devojaka počinju tada kada se prvi put dočepaju barbike ili nekih drugih lutkica - dobro, barbike nekako i MOGU da prođu
***a sa cim treba da se igraju? i ti si se valjda igrao sa dzi-aj-dzojcima i pistoljima, i mislis da ti to nije povuklo nikakve komplekse...sacekaj sociologiju, pa ces to malo bolje da ukapiras...svi imamo komplekse, zavisi samo koje, i od barbika i bez njih, dobices neke
5.Iz moje lične perspektive - nikada neću poštovati devojku koja ne ume da poštuje sebe i oslobodi se od uticaja spoljašnjeg sveta.
***a to ces da zakljucis po tome sta je obukla...e, frojde, nismo te prepoznali...

***kuzman
za sminku ok, al ovo za moderno-ako neko ipak ima na sebi nesto sto jeste moderno-ne znaci da je to razlog sto je kupio-mozda mu se slucajno bas svidja...inace bi svi trebali da idemo u sljastecim suskavcima, il onim jos starijim sjajnim uskim zvoncarama...

i naravno, clanak iz "buntovnickog i pametnog" casopisa uz koji ce vam biti super-HUPER!?? koji inace uopste nije fensi? hm...

i tako...mozda biste trebali prosto da kazete da ne volite seljacine(ne sa sela, mislim na zargonsku upotrebu ove reci), muske i zenske, a ne fensere...koji se cesto poklapaju, al ovako je prosto bolje...
*

uuu.. XD.gif
gle.. znam da je veliko zadovoljstvo napu****i nekoga kad nisi raspolozen
pogotovo male klinke sto se trude da se uklope medju starije i pokazu kvazi zrelost..
al daj.. cak sam ja to prevazisla.. *** XD.gif
mada, priznajem, prija ponekad.. al skontas da je i jadno da se iskaljavas na malim ljudima XD.gif

QUOTE(Neonkitza @ Jul 26 2007, 12:44 AM)
pa metalci koji vise na trgu i jesu takvi kakve vi spominjete smile.gif nije bas sve tako crno i belo...i ne kapiram zasto je tesko hodati sa stiklama...probala jednom....teze je sa platformama od 7 cma ;P
ili pantalonama koje imaju nesto manje od metar u precniku na dnu nogavica...
to sto se oblacite da bi ste se dopali drustvu ili uklopili u njega...isto vazi i za oblacenje...dete 8 razred,pocinje da vezba da nosi stikle zbog mature...daj ***...takvo ****** XD.gif
eto,ja volim  da nosim crne majce na 30 stepeni...ne smeta mi..mnogo mi prijatnije u tome nego u nekoj uzanoj majci u kojoj se,btw,vise kuvam...i radije cu da nosim martinke na 30 stepeni nego da mi neko slomi nogu na koncertu tongue.gif nosenje martinki na 30 step. eto cisto da bi se videlo koliko si jak je...strasno :| al dobro...
@anchi:jao da!!i kupila sam mini roze suknjicu,i cipelice na stiklu..i majcu...koja je isto roze... XD.gif i imam roze nokte...i velike ALKE na usima XD.gif
*

oh.. i ja sam to mislila.. dok nisam obukla fancy majcu XD.gif wink.gif tongue.gif
iako jos uvek nosim crne u javnost, po kuci samo one fancy tongue.gif blush.gif

--------------------
cold
+Quote Post
Neonkitza
post Jul 26 2007, 12:42 AM
Post #47

Spammerkitza

ali spuzva..ja sam bila plava ^^
+Quote Post
RZA
post Jul 26 2007, 12:43 AM
Post #48

Njeno Ljubičanstvo

e zajebala si me tongue.gif
imas sliku? happy.gif

--------------------
cold
+Quote Post
Neonkitza
post Jul 26 2007, 12:45 AM
Post #49

Spammerkitza

imam....NE MOZE tongue.gif ne dajem vam vise slike... ;p posto ste zli kad vidite slike sad.gif
+Quote Post
RZA
post Jul 26 2007, 12:47 AM
Post #50

Njeno Ljubičanstvo

a meni? sad.gif
neces meni? sad.gif
ja necu nikome? :**

--------------------
cold
+Quote Post
Neonkitza
post Jul 26 2007, 12:49 AM
Post #51

Spammerkitza

dam ti sutra...ali ruzno sam ispala tongue.gif
+Quote Post
RZA
post Jul 26 2007, 12:51 AM
Post #52

Njeno Ljubičanstvo

ma ozbiljno?!?! XD.gif
ae ae..
fina sam. smile.gif
salji mi na mail.. wink.gif
il kako god.. reci ti.

--------------------
cold
+Quote Post
Iva
post Jul 26 2007, 08:14 AM
Post #53

Member No.: 71
Status: Van MGa

eto,ja volim da nosim crne majce na 30 stepeni...ne smeta mi..mnogo mi prijatnije u tome nego u nekoj uzanoj majci u kojoj se,btw,vise kuvam..

Respect smile.gif

--------------------
When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
+Quote Post
Neonkitza
post Jul 26 2007, 12:18 PM
Post #54

Spammerkitza

pa jeste...toplije mi je u uzanim majcama...
+Quote Post
^_NiN0_^
post Jul 26 2007, 12:21 PM
Post #55

Moderator
Group Icon

Group: Moderatori
Member No.: 4

QUOTE(Spužva @ Jul 26 2007, 01:25 AM)
uuu.. XD.gif
gle.. znam da je veliko zadovoljstvo napu****i nekoga kad nisi raspolozen
pogotovo male klinke sto se trude da se uklope medju starije i pokazu kvazi zrelost..
al daj.. cak sam ja to prevazisla.. *** XD.gif
mada, priznajem, prija ponekad.. al skontas da je i jadno da se iskaljavas na malim ljudima XD.gif

*

Nisam ja ono pisao (quotovan tekst) tongue.gif tongue.gif tongue.gif

--------------------
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin
Yo-yo, yo-yo, yo
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambiiina
(Mala matura deca kokaina®
Velika matura deca Yo!hambina)
+Quote Post
Neonkitza
post Jul 26 2007, 12:22 PM
Post #56

Spammerkitza

lazes! biggrin.gif
+Quote Post
Eli0t
post Jul 31 2007, 03:24 PM
Post #57

Voodoo People
Group Icon

Group: Administratori
Member No.: 1

Haha koje budale.. Ajmo da prozivamo metalce zato sto nose crno i zato sto slusaju metal.. I jos da spominjemo neciju inteligenciju.. Koja komedija..
+Quote Post
Neonkitza
post Aug 1 2007, 04:25 PM
Post #58

Spammerkitza

ae... XD.gif
+Quote Post
smorko_gusic
post Aug 1 2007, 09:58 PM
Post #59

Trandža

Member No.: 93

u bre ljudi zar je i vama jedino bitno "bacati hejt"???

Mislim dajte kao HUPER je dobar jer kritikuje sve i svakog (i gde treba i gde ne) i kao se sad ovoliko ljudi slaze sa mini morisom, a jedini cilj njegovog posta bio je da uvredi...

bilo bi lepo cuti da neko jednom prica o nekoj pojavi sa postovanjem i odobravanjem a ne ovako...

--------------------
"Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir.
Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov,
a kad jednom bude star, biće opet ista stvar.
Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don,
biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir.
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
SANDRA
post Aug 1 2007, 10:17 PM
Post #60

Member No.: 420
Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d

slazem se sa Smorkom
+Quote Post

11 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: