Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...
Iva |
Jul 25 2007, 02:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hehehe pa razumem šta kažeš inače, znaš li zašto je beduinima bolje da nose crne haljine umesto belih? (da, tako im je hladnije). Hajde, ima veze sa fizikom odgovor
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Maja13 |
Jul 25 2007, 03:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 Member No.: 583 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marina Pavlović Škola/Razred: Ib |
Ok. Nema drugarice i nema Maje-tracare, ode niz reku, fijjuuuu, oduva vetar!
Usput, hvala na savetima. Potrudicu se da ih sve kolko-tolko pohvatam. |
mini morris |
Jul 25 2007, 06:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 From: BG Member No.: 581 Status: Učenik MGa Škola/Razred: mg IVb |
QUOTE(VEX @ Jul 25 2007, 01:08 PM) jooooj...pa sad me neko razume...sad nemam o cemu da pisem... salim se vex, normalno da je sve do jaja -------------------- How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark! |
^_NiN0_^ |
Jul 25 2007, 07:44 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(mini morris @ Jul 24 2007, 05:50 PM) uuuuuuuuuuuh... pa...da....divni ste...za svoje godiste... ***za maju 13 sta sad mi treba da ti trazimo broj od drugarice, il da se smejemo sto ti jos nisi naucila da hodas na stiklama... samim komentarom o tome pokazujes kolko je tebi to vazno , i kao seres nesto...aj malo neki komentar o ljudima a da nisu stikle i visina (sa ili bez njih...) ***za kralja sto je poco temu samo cu reci, stvarno si kralj...ako budem hteo jos nesto, zavrsicemo u temi-prozivke...a moze i maja isto, posto je i ona glupa inace, po cemu su metalci kao ne fenseri? isti qrac, samo svi nose crno, i svi kao jeeee, moja omiljena grupa vise vristi...isto ko i ovi sto slusaju narodnjake... realno, u zadnjih dosta godina, ne mogu nikako da kazem da slusam jedan kao pravac u muzici, posto nijedan nije kao pravac dovoljno dobar, nego moras da ivlacis od pincetom po pesmu il dve, i svuda uvek moze da se nadje ponesto dobro...to bar po meni znaci da imam neki ukus, kakav takav, i izbor, a ne ko neki "Jedini fenseri, koji mi ne smetaju, su oni koji imaju mozak i uglavnom slušaju techno ili house - svoji su." ?????? po cemu su kao oni svoji, a ovi ostali budale? o5 za istu osobu, koja se mozda pronasla, a mozda i nije jer je glupa- 1.Gomila devojaka u Beogradu jedva čeka da stavi oooogromne alke na svoje uši, da nosi najmodernije cipele na ogromne štikle, da kupuje najnovije parfemčiće i ostale zavrzlamice - meni je to jednostavno ogavno i zaista je ružno kada vidim tako neku osobu. ***zovu se mindjuse, devojke(i majkl dzekson) nose stikle, da, dobrodosao u stvarnost, i neki ljudi vole da lepo mirisu...ako ti uzivas u svom znoju, budi siguran da drugi ne uzivaju 2.neki od vas će reći da su to predrasude - pa jesu, ali opravdane su. Kada god bih poveo konverzaciju sa nekom osobom, koja se oblačila fancy, ili bih naišao na ogromnu količinu sarkazma ili bih naišao na vetar u njenoj/njegovoj glavi. ***aj, mozda ja ne razumem pojam fensi, al inace-obicno nema puno veze oblacenje sa inteligencijom-cak, ako je neko nesto uklopio, znaci da je pametniji od metalca koji obuce pocepane farmerke i bilo sta crno...prosto zato sto je potrosio sekund razmisljajuci o tome... 3.Naravno, tu je i gomila devojaka koje se ugledaju na pevaljke Grand Šou-a - što je samo po sebi i te kako debilno - kako može da ti uzor bude neka žena koja je dala 2.000 E za ugradu silikona, koja peva kao da će posle nastupa da zakolje pile? Jedno je osećati se dobro zbog sebe, a druge je osećati se dobro zato što misliš da nečemu pripadaš... ***ne ugradjuju samo one silikone, ,meni je to inace glupo, ali definitivno pokazuje da je doticni neko zaradio 2000E, sto i nije tako lose...(cerovatno i vise, cim je tolko puko na svoj izgled) 4.To su sve kompleksi... Kod devojaka počinju tada kada se prvi put dočepaju barbike ili nekih drugih lutkica - dobro, barbike nekako i MOGU da prođu ***a sa cim treba da se igraju? i ti si se valjda igrao sa dzi-aj-dzojcima i pistoljima, i mislis da ti to nije povuklo nikakve komplekse...sacekaj sociologiju, pa ces to malo bolje da ukapiras...svi imamo komplekse, zavisi samo koje, i od barbika i bez njih, dobices neke 5.Iz moje lične perspektive - nikada neću poštovati devojku koja ne ume da poštuje sebe i oslobodi se od uticaja spoljašnjeg sveta. ***a to ces da zakljucis po tome sta je obukla...e, frojde, nismo te prepoznali... ***kuzman za sminku ok, al ovo za moderno-ako neko ipak ima na sebi nesto sto jeste moderno-ne znaci da je to razlog sto je kupio-mozda mu se slucajno bas svidja...inace bi svi trebali da idemo u sljastecim suskavcima, il onim jos starijim sjajnim uskim zvoncarama... i naravno, clanak iz "buntovnickog i pametnog" casopisa uz koji ce vam biti super-HUPER!?? koji inace uopste nije fensi? hm... i tako...mozda biste trebali prosto da kazete da ne volite seljacine(ne sa sela, mislim na zargonsku upotrebu ove reci), muske i zenske, a ne fensere...koji se cesto poklapaju, al ovako je prosto bolje... Slazem se sa tobom(u vecini), a ovo boldovano sam i ja napomenuo -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Jul 25 2007, 11:44 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa metalci koji vise na trgu i jesu takvi kakve vi spominjete nije bas sve tako crno i belo...i ne kapiram zasto je tesko hodati sa stiklama...probala jednom....teze je sa platformama od 7 cma ;P
ili pantalonama koje imaju nesto manje od metar u precniku na dnu nogavica... to sto se oblacite da bi ste se dopali drustvu ili uklopili u njega...isto vazi i za oblacenje...dete 8 razred,pocinje da vezba da nosi stikle zbog mature...daj ***...takvo ****** eto,ja volim da nosim crne majce na 30 stepeni...ne smeta mi..mnogo mi prijatnije u tome nego u nekoj uzanoj majci u kojoj se,btw,vise kuvam...i radije cu da nosim martinke na 30 stepeni nego da mi neko slomi nogu na koncertu nosenje martinki na 30 step. eto cisto da bi se videlo koliko si jak je...strasno :| al dobro... @anchi:jao da!!i kupila sam mini roze suknjicu,i cipelice na stiklu..i majcu...koja je isto roze... i imam roze nokte...i velike ALKE na usima |
RZA |
Jul 26 2007, 12:25 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 25 2007, 08:44 PM) uuuuuuuuuuuh... pa...da....divni ste...za svoje godiste... ***za maju 13 sta sad mi treba da ti trazimo broj od drugarice, il da se smejemo sto ti jos nisi naucila da hodas na stiklama... samim komentarom o tome pokazujes kolko je tebi to vazno , i kao seres nesto...aj malo neki komentar o ljudima a da nisu stikle i visina (sa ili bez njih...) ***za kralja sto je poco temu samo cu reci, stvarno si kralj...ako budem hteo jos nesto, zavrsicemo u temi-prozivke...a moze i maja isto, posto je i ona glupa inace, po cemu su metalci kao ne fenseri? isti qrac, samo svi nose crno, i svi kao jeeee, moja omiljena grupa vise vristi...isto ko i ovi sto slusaju narodnjake... realno, u zadnjih dosta godina, ne mogu nikako da kazem da slusam jedan kao pravac u muzici, posto nijedan nije kao pravac dovoljno dobar, nego moras da ivlacis od pincetom po pesmu il dve, i svuda uvek moze da se nadje ponesto dobro...to bar po meni znaci da imam neki ukus, kakav takav, i izbor, a ne ko neki "Jedini fenseri, koji mi ne smetaju, su oni koji imaju mozak i uglavnom slušaju techno ili house - svoji su." ?????? po cemu su kao oni svoji, a ovi ostali budale? o5 za istu osobu, koja se mozda pronasla, a mozda i nije jer je glupa- 1.Gomila devojaka u Beogradu jedva čeka da stavi oooogromne alke na svoje uši, da nosi najmodernije cipele na ogromne štikle, da kupuje najnovije parfemčiće i ostale zavrzlamice - meni je to jednostavno ogavno i zaista je ružno kada vidim tako neku osobu. ***zovu se mindjuse, devojke(i majkl dzekson) nose stikle, da, dobrodosao u stvarnost, i neki ljudi vole da lepo mirisu...ako ti uzivas u svom znoju, budi siguran da drugi ne uzivaju 2.neki od vas će reći da su to predrasude - pa jesu, ali opravdane su. Kada god bih poveo konverzaciju sa nekom osobom, koja se oblačila fancy, ili bih naišao na ogromnu količinu sarkazma ili bih naišao na vetar u njenoj/njegovoj glavi. ***aj, mozda ja ne razumem pojam fensi, al inace-obicno nema puno veze oblacenje sa inteligencijom-cak, ako je neko nesto uklopio, znaci da je pametniji od metalca koji obuce pocepane farmerke i bilo sta crno...prosto zato sto je potrosio sekund razmisljajuci o tome... 3.Naravno, tu je i gomila devojaka koje se ugledaju na pevaljke Grand Šou-a - što je samo po sebi i te kako debilno - kako može da ti uzor bude neka žena koja je dala 2.000 E za ugradu silikona, koja peva kao da će posle nastupa da zakolje pile? Jedno je osećati se dobro zbog sebe, a druge je osećati se dobro zato što misliš da nečemu pripadaš... ***ne ugradjuju samo one silikone, ,meni je to inace glupo, ali definitivno pokazuje da je doticni neko zaradio 2000E, sto i nije tako lose...(cerovatno i vise, cim je tolko puko na svoj izgled) 4.To su sve kompleksi... Kod devojaka počinju tada kada se prvi put dočepaju barbike ili nekih drugih lutkica - dobro, barbike nekako i MOGU da prođu ***a sa cim treba da se igraju? i ti si se valjda igrao sa dzi-aj-dzojcima i pistoljima, i mislis da ti to nije povuklo nikakve komplekse...sacekaj sociologiju, pa ces to malo bolje da ukapiras...svi imamo komplekse, zavisi samo koje, i od barbika i bez njih, dobices neke 5.Iz moje lične perspektive - nikada neću poštovati devojku koja ne ume da poštuje sebe i oslobodi se od uticaja spoljašnjeg sveta. ***a to ces da zakljucis po tome sta je obukla...e, frojde, nismo te prepoznali... ***kuzman za sminku ok, al ovo za moderno-ako neko ipak ima na sebi nesto sto jeste moderno-ne znaci da je to razlog sto je kupio-mozda mu se slucajno bas svidja...inace bi svi trebali da idemo u sljastecim suskavcima, il onim jos starijim sjajnim uskim zvoncarama... i naravno, clanak iz "buntovnickog i pametnog" casopisa uz koji ce vam biti super-HUPER!?? koji inace uopste nije fensi? hm... i tako...mozda biste trebali prosto da kazete da ne volite seljacine(ne sa sela, mislim na zargonsku upotrebu ove reci), muske i zenske, a ne fensere...koji se cesto poklapaju, al ovako je prosto bolje... uuu.. gle.. znam da je veliko zadovoljstvo napu****i nekoga kad nisi raspolozen pogotovo male klinke sto se trude da se uklope medju starije i pokazu kvazi zrelost.. al daj.. cak sam ja to prevazisla.. *** mada, priznajem, prija ponekad.. al skontas da je i jadno da se iskaljavas na malim ljudima QUOTE(Neonkitza @ Jul 26 2007, 12:44 AM) pa metalci koji vise na trgu i jesu takvi kakve vi spominjete nije bas sve tako crno i belo...i ne kapiram zasto je tesko hodati sa stiklama...probala jednom....teze je sa platformama od 7 cma ;P ili pantalonama koje imaju nesto manje od metar u precniku na dnu nogavica... to sto se oblacite da bi ste se dopali drustvu ili uklopili u njega...isto vazi i za oblacenje...dete 8 razred,pocinje da vezba da nosi stikle zbog mature...daj ***...takvo ****** eto,ja volim da nosim crne majce na 30 stepeni...ne smeta mi..mnogo mi prijatnije u tome nego u nekoj uzanoj majci u kojoj se,btw,vise kuvam...i radije cu da nosim martinke na 30 stepeni nego da mi neko slomi nogu na koncertu nosenje martinki na 30 step. eto cisto da bi se videlo koliko si jak je...strasno :| al dobro... @anchi:jao da!!i kupila sam mini roze suknjicu,i cipelice na stiklu..i majcu...koja je isto roze... i imam roze nokte...i velike ALKE na usima oh.. i ja sam to mislila.. dok nisam obukla fancy majcu iako jos uvek nosim crne u javnost, po kuci samo one fancy -------------------- cold
|
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:42 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali spuzva..ja sam bila plava ^^
|
RZA |
Jul 26 2007, 12:43 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
e zajebala si me
imas sliku? -------------------- cold
|
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:45 AM
|
imam....NE MOZE ne dajem vam vise slike... ;p posto ste zli kad vidite slike
|
RZA |
Jul 26 2007, 12:47 AM
|
a meni?
neces meni? ja necu nikome? :** -------------------- cold
|
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:49 AM
|
dam ti sutra...ali ruzno sam ispala
|
RZA |
Jul 26 2007, 12:51 AM
|
ma ozbiljno?!?!
ae ae.. fina sam. salji mi na mail.. il kako god.. reci ti. -------------------- cold
|
Iva |
Jul 26 2007, 08:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE eto,ja volim da nosim crne majce na 30 stepeni...ne smeta mi..mnogo mi prijatnije u tome nego u nekoj uzanoj majci u kojoj se,btw,vise kuvam.. Respect -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:18 PM
|
pa jeste...toplije mi je u uzanim majcama...
|
^_NiN0_^ |
Jul 26 2007, 12:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Spužva @ Jul 26 2007, 01:25 AM) uuu.. gle.. znam da je veliko zadovoljstvo napu****i nekoga kad nisi raspolozen pogotovo male klinke sto se trude da se uklope medju starije i pokazu kvazi zrelost.. al daj.. cak sam ja to prevazisla.. *** mada, priznajem, prija ponekad.. al skontas da je i jadno da se iskaljavas na malim ljudima Nisam ja ono pisao (quotovan tekst) -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Jul 26 2007, 12:22 PM
|
lazes!
|
Eli0t |
Jul 31 2007, 03:24 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Haha koje budale.. Ajmo da prozivamo metalce zato sto nose crno i zato sto slusaju metal.. I jos da spominjemo neciju inteligenciju.. Koja komedija..
|
Neonkitza |
Aug 1 2007, 04:25 PM
|
ae...
|
smorko_gusic |
Aug 1 2007, 09:58 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
u bre ljudi zar je i vama jedino bitno "bacati hejt"???
Mislim dajte kao HUPER je dobar jer kritikuje sve i svakog (i gde treba i gde ne) i kao se sad ovoliko ljudi slaze sa mini morisom, a jedini cilj njegovog posta bio je da uvredi... bilo bi lepo cuti da neko jednom prica o nekoj pojavi sa postovanjem i odobravanjem a ne ovako... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
SANDRA |
Aug 1 2007, 10:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
slazem se sa Smorkom
|