Matematika 2006, Gradsko
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Matematika 2006, Gradsko
pyost |
Feb 18 2006, 01:28 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Moram priznati da je bilo lakse nego prosli put.
Kako ste uradili, sta ocekujete, sve da cujem Ja u najboljem slucaju imam oko 80, a u najgorem slucaju 60 poena. Ali ako uzmemo u obzir da su svi tako uradili, nema sanse da prodjem -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Feb 18 2006, 03:40 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ma da prosao si bre!!!Koliko sam cuo od tebe ja imam 132 a ti 131!Jupi!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Feb 18 2006, 05:58 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ako se niko ne bude nesto posebno zalio procicu i ja,a to znaci da je nasa reprezentacija propala + da ce ljuba dobiti sweet
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Feb 18 2006, 07:42 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Imam 0 bodova na 1. zadatku!!!Jedinom koji sam znao da resim u toku jednog sata(ako razumete).Tako da imam velike sanse za zalbu.Ali kako bih onda teze dobio sweet ipak ne!!!
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Feb 19 2006, 11:06 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja imam ukupno 131 poen 12. sam na listi, a na gradu sam 4. sa 81 poenom Kako sam ja imao srece..
-------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Feb 19 2006, 11:43 AM
|
Aj da vas pitam nesto.Evo kako sam ja radio 1. zad!!!Produzio preko C1 pravu HC1 i gde sece krug tu je neka tacka H1.AH1BH tetivan(ne mora ni da se dokazuje), vide se uglovi C1AH=90-beta i C1BH=90-alfa.Pa su H1AC1=alfa i H1BC1=beta pa su trouglovi ABH1 i ABC podudarni, a krug je opisan oko ABH1 ima isti poluprecnik kao i oko ABC!!!
Ako se budem zalio imacu 82 boda a to je ukupno.....(samo da izracunam)....152.Ipak ne bi to skodilo Milosu!!! This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Feb 19 2006, 11:54 AM -------------------- Yo!hambin,
pyost |
Feb 27 2006, 02:17 PM
|
Al si pismen, 15-12.. A plus si i dezinformisan, prolazis dvadeset i dvoje, potrvdjeno je
ex-paydoman |
Feb 27 2006, 04:25 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
i ko je na kraju proshao od was?
-------------------- ode..
|
Miny |
Feb 27 2006, 05:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Ej ljudi pa recite ko je sve prosao? Sa koliko poena se prolazi?Mi ovde nemamo te informacije...
Pozz iz Petnice -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
pyost |
Feb 27 2006, 06:06 PM
|
Kao sto rekoh, prvih 22 sa liste prolazi. Ako sam dobro informisan, iz naseg odeljenja nije prosao samo Dejan.
^_NiN0_^ |
Mar 1 2006, 03:09 PM
|
Pyost kome ti to al si nepismen???
Svima koji su prosli cestitam, i vidimo se u Vrnjackoj Banji. Al smo jaki, od 22 ucenika koji su prosli 15 je iz D!!! -------------------- Yo!hambin,
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 03:33 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
kako ste wi sretjni, to nema nigde...
a u WB ja imam babu i dedu, tako da znam da idete u shkolu O.SH."Popinsko borci" \/ u ugostiteljsku... sretjno -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Mar 3 2006, 06:43 PM
|
Pa da samo te dve i postoje !!!!
ex-paydoman |
Mar 3 2006, 07:17 PM
|
nije, postoji gimnazija ali ne znam da li josh uwek radi...
tamo skoro niko nema shkolu... -------------------- ode..
|
neWenNa |
Mar 5 2006, 02:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 32 Ime i prezime: Nevena Blažić |
shta ce im skola?
luka idi ti tamo,odgovarace ti u potpunossti |
Valkyrie |
Mar 5 2006, 02:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Па прошле године је републичко за осн. школу било у Врњачкој Бањи... Како смарају, требали би да воде ученике негде ново, а не само у блеју по једном истом месту пар година...
Мада мислим да такмичарима неће сметати This post has been edited by Valkyrie: Mar 5 2006, 02:07 PM -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Mar 5 2006, 04:52 PM
|
Pa u pravu su!!!Koliko sam cuo savezno iz fizike je, pogodite gde...
u Paracinu!!! -------------------- Yo!hambin,
Miny |
Mar 5 2006, 07:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Pa i ja sam tako cula...
***, tri godine zaredom u j****** Paracinu... -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|