Šta Se Ne Sme U Medijima, komentari?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Šta Se Ne Sme U Medijima, komentari?
Iva |
Jul 16 2007, 10:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Šta mislite o ovome?
QUOTE Emiterima je zabranjeno da prikazuju program koji se odnosi na okultizam, paranormalne pojave, magiju i proricanje sudbine, navodi se u uputstvu. Nestala je svaka nada da će se ikada prikazivati X files ili šta slično.. A da, ako pročitate makar deo onog teksta, uvidećete da nema ni South park-a (a ni mnogo drugih stvari). -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eli0t |
Jul 16 2007, 11:22 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Nestala je svaka nada da će se ikada prikazivati X files ili šta slično.. Haha, jel se zezas ili..? Pa to se valjda odnosi na one astrologe sto proricu sudbinu po raznim emisija i sl gluposti, a ne na SF serije.. FFS.. Slicno je i sa south parkom, on se i ranije prikazivao posle ponoci, tako da.. |
Kuzman |
Jul 16 2007, 12:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Pa zavisi kako se protumaci. Dosije X upravo govori o paranormalnom i okultizmu. Kao i Zona sumraka.
Ako ne moze south park sta tek reci za pajtonovce? Mislim treba biti kulturan ali ne treba udariti potpunu cenzuru tako da imamo samo dora istrazuje na TV. -------------------- |
Iva |
Jul 16 2007, 12:17 PM
|
QUOTE(eli0t) Pa to se valjda odnosi na one astrologe sto proricu sudbinu po raznim emisija i sl gluposti, a ne na SF serije.. FFS.. QUOTE okultizam, paranormalne pojave, magiju Zapravo, rekao ti je Kuzman. O cemu je X files ako ne o paranormalnim pojavama? This post has been edited by Iva: Jul 16 2007, 12:18 PM -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Jul 16 2007, 02:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Treba prvo da zabrane sve sto u svom nazivu sadrzi grand, onda emisiju zike seljaka ( sa razlogom ga zovu seljak), narodnjake, pojavljivanja velje ilica u javnosti (ili bar da zabrane za mladje od 12 godina)... To bi bio dobar pocetak.
This post has been edited by Slovenatz: Jul 16 2007, 02:23 PM -------------------- |
Kuzman |
Jul 16 2007, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
a 48 sati gej svadbe da zabrane? ako jos uvek postoji. secam se pre par meseci da nije mogo rts da se pogleda od toga, doduse ni sada nije nesto bolje.
-------------------- |
Slovenatz |
Jul 16 2007, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
I to, i svaki reality show.
-------------------- |
milija |
Jul 16 2007, 03:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Wow koji iskrivljeni Poperizam u odluci RRA.
Na kraju jos samo da sastave spisak tv emisija za ne prikazivanje pa bi sve pocelo da me podseca na Nemacku iz 1938. i cuveno spaljivanje knjiga koje su smetale naciji... Bilo je pisaca koji su prisustvovali spaljivanju sopstvenih knjiga. -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Jul 16 2007, 04:30 PM
|
Ajd iskreno, sta mislite koliko ce ovo moci da izdrzi? Da li ce uopste poceti?
Meni je sve nekako nemoguce da zamislim ... sta ce uopste da prikazuju onda ceo dan -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Jul 16 2007, 05:31 PM
|
Grand paradu ofc. Na svakom kanalu, 24/7.
-------------------- |
Iva |
Jul 16 2007, 07:29 PM
|
Ali tu su ljudi vise nego polugoli doduse obuku se pa... ..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eli0t |
Jul 16 2007, 08:52 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Zapravo, rekao ti je Kuzman. O cemu je X files ako ne o paranormalnim pojavama? Cekaj, ti hoces da kazes da nece smeti da se prikazuje ni jedna serija ili film koji se bavi necim fiktivnim/paranormalnim? |
Puzzler |
Jul 16 2007, 09:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Eli0t @ Jul 16 2007, 08:52 PM) Cekaj, ti hoces da kazes da nece smeti da se prikazuje ni jedna serija ili film koji se bavi necim fiktivnim/paranormalnim? Izgleda, Eli0te... Čini mi se da to kači i "Lost" Užasno mi je žao. -------------------- |
Eli0t |
Jul 16 2007, 09:09 PM
|
Haha right Iskreno, I don't give a ****, ionako ne gledam TV..
|
SANDRA |
Jul 16 2007, 09:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ja retko gledam TV ali je glupo sto nece biti dobrih filmova i serija!
|
NeverMore21 |
Jul 16 2007, 10:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Nema vise Sundjer Bobaaaaa, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-------------------- |
milija |
Jul 16 2007, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Ziveo Internet, ja ionako surfujem dzabaka i sve to lepo mogu da odgledam i nabavim, a ko ih shljivi. Meni je extra bez tv-a kao crna ovca.
Živeo Karl Poper, borac protiv tv nasilja (nasilje koje emituju na rts-u). Ionako je RTS jedina tv kuca koja je u svojim informativnim programima obuhvatala od parapsihologije do paranoja (drugi dnevnik od 1991. do dana danasnjeg)... -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Jul 17 2007, 08:39 AM
|
Zapravo ionako ne prikazuju serije u kojima se pominju te paranormalne pojave pa ne gledam tv ni ja toliko, ali mi je glupo jer to znaci da je izgubljena svaka nada da i hoce..
QUOTE(eli0t) Cekaj, ti hoces da kazes da nece smeti da se prikazuje ni jedna serija ili film koji se bavi necim fiktivnim/paranormalnim? Well... I figured that's what they wanted to say.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Jul 17 2007, 11:24 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sigurno se ne odnosi u potpunosti na serije, to bi bila neverovatna glupost! Emisije koje se bave gore navedenim stvarima, u redu, ali serije i filmovi su nesto sasvim drugo...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
NeverMore21 |
Jul 17 2007, 11:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Iva @ Jul 17 2007, 08:39 AM) Zapravo ionako ne prikazuju serije u kojima se pominju te paranormalne pojave pa ne gledam tv ni ja toliko, ali mi je glupo jer to znaci da je izgubljena svaka nada da i hoce.. QUOTE(eli0t) Cekaj, ti hoces da kazes da nece smeti da se prikazuje ni jedna serija ili film koji se bavi necim fiktivnim/paranormalnim? Well... I figured that's what they wanted to say.. Daj sta lupate gluposti! Stvarno mislite da ce da zabrane serije i filmove tog sadrzaja??? Ne verujem ! Ajde gde jos u svetu imate takve zabrane??? Koliko znam nigde ! -------------------- |