...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
...
^_NiN0_^ |
Mar 15 2006, 03:05 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Sta to bi???8 dvojki iz informatike u Id!!! I ja sam nazalost dobio 2, samo mi nije jasno kako.
Zadaci su bili eventualno laki(po meni i laksi od prvog kontrolnog) a vidi sad!!!Nije mi jasno i to sto meni rade test primeri za 3 programa,tj. znam da sam ih pravilno uradio, a u 4. sam pogresio na 2 mesta!!! Ne znam stvarno... Bas me razocarala informatika!!! p.s. jel Stanka uopste gleda kod zadatka, ili samo test primere? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Mar 15 2006, 09:17 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Gledala je kod.
|
^_NiN0_^ |
Mar 16 2006, 10:14 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
E, onda ...uhhh.....
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Miny |
Mar 16 2006, 05:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
E, Andrej, jel znas sta sam ja dobila?
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
Eli0t |
Mar 16 2006, 06:52 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
5, mislim...
|
Grashak |
Mar 18 2006, 12:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
ahahahahaha.. ma koji ste vi n00b-ovi.. kako ste uspeli u I razredu da podobijate tliko 2 iz informatike? mislim sta niste znali, da napisete writeln('djkfnasdjkfn'); ahaha.. ma daj.. elem salu na stranu.. ne volim da prozivam ljude (al vi bi kod mog iz I razreda profesora verovatno onda imali 1), nego ozbiljno, kako ste uspeli da podobijate tako lose ocene? mislim katstrofa.. sta ste imali rekurziju pa niste znali? hmm, btw ako je to razlog da te razocara informatika, koliko li te je interesovala uopste u pocetku? cinjnica, u Mgu i uopsteno u zivotu, ocena nisu bitne (takmicenja nisu bitna), bitno je koliko znate.. ako znas i volis informatiku, sta te boli uvo sta si dobio
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Eli0t |
Mar 18 2006, 11:15 AM
|
Respect
|
pyost |
Mar 19 2006, 09:19 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Grashak @ Mar 18 2006, 12:48 AM) Sto je najgore, sada je niko ne voli ybog ocene koju je dobio -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Mar 25 2006, 11:03 AM
|
Ja je volim!!! I ispravka bilo je 5 dvojki,a ostale ocene su petice i cetvorke!!!
Eli0t |
Mar 25 2006, 03:29 PM
|
Nisu ostale bile petice i cetvorke, bilo je i nekoliko trojki...
|
ex-paydoman |
Mar 28 2006, 01:36 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
xexexe...
ja sam samo zbog informatike u owoj shkoli, a u dnewniku imam 1,2,2 bruka.. -------------------- ode..
|
Eli0t |
Mar 28 2006, 02:06 PM
|
Tako nekako je i kod mene
|
^_NiN0_^ |
Apr 15 2006, 03:12 PM
|
Ne lazi, bre!!!!Imas bolje ocene od mene iz informatike
Eli0t |
Apr 15 2006, 07:49 PM
|
Pa stvarno bi bila brooka da nemam
|
ex-paydoman |
Apr 18 2006, 09:04 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
taj rad...
-------------------- ode..
|
ViVitas |
Jun 8 2006, 04:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 06 From: University City, Alpha Centauri Member No.: 67 Ime i prezime: Filip Zivkovic |
Ja imam tri informatike, i iz svake po zakljucenu peticu!
-------------------- Jeste li znali da ropstvo jos uvek postoji?
Sloboda za sve ljude! |