Jos Samo.., ..par dana..
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Jos Samo.., ..par dana..
Anchi |
Sep 5 2007, 07:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(Spužva @ Sep 4 2007, 11:16 PM) Zasto? QUOTE(Iva @ Sep 5 2007, 09:22 AM) Xaxa pa samo sam iskreno napisala Sta da radim, zakljucile smo mi da smo slicne Sad najozbiljnije, stvarno nije toliko strasno nema razloga za paniku! Samo se lepo organizujesh i sve ok Jedini mi je problem sto ne mogu da se budim rano jer sam ceo raspust dugo spavala This post has been edited by Anchi: Sep 5 2007, 07:17 PM |
NeverMore21 |
Sep 5 2007, 07:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Spužva @ Sep 5 2007, 07:07 PM) hihihhi.. ni mi nismo imali prvi cas.. dobro nam je dosao odmor.. i taaaaaaako provedoh moje slobodno vreme kao i vecina mg-ovaca Ovaca kazes ?!?! Ni mi nismo imali prva dva casa -NAPRED STRAJK, DOLE VLADA ! Eh sutra 5 casova + rupa u rasporedu, ali Forum se brine za rupe ! Imamo novog nastavnika veronauke (bash je smeshan )! -------------------- |
RZA |
Sep 5 2007, 07:26 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
bezi bre.. zbog tog lika meenjam predmet.. idem na gradjansko.. i ne.. on nije smesan. on je gay QUOTE Ni mi nismo imali prva dva casa cool.gif -NAPRED STRAJK, DOLE VLADA laugh.gif ! Eh sutra 5 casova + rupa u rasporedu, ali Forum se brine za rupe rolleyes.gif ! prva 2??!?!?! aAAAaaA??!?!? wtf, ffs, zomg, rofl? chek, jel ni sutra nemam prvi cas? hmm? ah, da, forum, uticiste mg-a -------------------- cold
|
Anchi |
Sep 5 2007, 07:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Jao da mi nismo imali ni sedmi ni prvi - i to je bio dvocas HEMIJEEE Extra prilika da prosetas Knez Mihajlovom po prodavnicama
Aha videla sam vam novog veroucitelja i izgledaa prilicno.. hm... neobichno A nama gradjansko predaje Blagojevic sada This post has been edited by Anchi: Sep 5 2007, 07:27 PM |
NeverMore21 |
Sep 5 2007, 07:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 07:26 PM) Imali smo dvocas hemije ! Setila se kontrolnog, doslo mi da se ubijem ... QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 07:26 PM) Da, bez toga se ne moze ! QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 07:26 PM) Aha videla sam vam novog veroucitelja i izgledaa prilicno.. hm... neobichno A nama gradjansko predaje Blagojevic sada Izgleda ko teletabis ! Joj kakav je taj sa gradjanskog ... -------------------- |
Anchi |
Sep 5 2007, 07:37 PM
|
Setila se? Jao E sta vam je rekla povodom toga?
QUOTE(NeverMore21) Da, bez toga se ne moze rolleyes.gif ! .gif Naravno da ne moze QUOTE(NeverMore21) Izgleda ko teletabis unsure.gif ! Joj kakav je taj sa gradjanskog .gif... Xaxa da samo je malo mrsav za teletabisa A Blagojevic? Jao... No comment. |
NeverMore21 |
Sep 5 2007, 07:45 PM
|
QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 07:37 PM) Da obnovimo sve od oksida, baza, soli preko elektrolize do Faradejevih zakona ...Imacemo kontrolni za 2 nedelje, al tad sam slomio ruku ! QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 07:37 PM) Ne znam, ne gledam teletabise ! QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 07:37 PM) Minut bez postovanja u ovom topicu, izrazite saosecanje za sve likove sa gradjanskog ! -------------------- |
RZA |
Sep 5 2007, 07:47 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
hmm.. ali ja se prebacujem na gradjansko?
zasto? ffs, neonkitza je rekla da je ok.. This post has been edited by Spužva: Sep 5 2007, 07:47 PM -------------------- cold
|
NeverMore21 |
Sep 5 2007, 07:48 PM
|
QUOTE(Spužva @ Sep 5 2007, 07:47 PM) Primi moje iskreno saucesce ! -------------------- |
Anchi |
Sep 5 2007, 08:16 PM
|
QUOTE(NeverMore21) Da obnovimo sve od oksida, baza, soli preko elektrolize do Faradejevih zakona wacko.gif ...Imacemo kontrolni za 2 nedelje, al tad sam slomio ruku rolleyes.gif ! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sve??? wow. Ja nista ne znam Jao strasno QUOTE(NeverMore21) Minut bez postovanja u ovom topicu, izrazite saosecanje za sve likove sa gradjanskog drunk.gif Hahaha da ma uzas bre lik je katastrofa |
RZA |
Sep 5 2007, 08:19 PM
|
ohmg, terate me da ostanem kod peshkircheta
ma bre.. nemamo okside, baze, soli.. nama je rekla, elektroliza, faradejevi zakoni i jos neki idiotski zakoni.. il je to rekla da ponovimo za sledeci cas? -------------------- cold
|
NeverMore21 |
Sep 5 2007, 08:20 PM
|
QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 08:16 PM) Pa sta ima veze, zar nisi bolesna tad ? QUOTE(Anchi @ Sep 5 2007, 08:16 PM) "Svi sa gradjanskog nek BRZO IZADJU IZ UCIONICE I KRENU ZA MNOM", pomislio sam da ih vodi na streljanje koliko je bio ozbiljan ! -------------------- |
Anchi |
Sep 5 2007, 08:21 PM
|
QUOTE(Spužva @ Sep 5 2007, 09:19 PM) ma bre.. nemamo okside, baze, soli.. nama je rekla, elektroliza, faradejevi zakoni i jos neki idiotski zakoni.. il je to rekla da ponovimo za sledeci cas? Pa i nama je rekla samo elektrolizu, faradejeve zakone i galvanske elemente (ako si na to mislila "idiotski zakoni") ali to je rekla na kraju godine... Ko zna sta ce sad da kaze |
NeverMore21 |
Sep 5 2007, 08:22 PM
|
QUOTE(Spužva @ Sep 5 2007, 08:19 PM) ohmg, terate me da ostanem kod peshkircheta ma bre.. nemamo okside, baze, soli.. nama je rekla, elektroliza, faradejevi zakoni i jos neki idiotski zakoni.. il je to rekla da ponovimo za sledeci cas? Pa vi nemate, vi ste povlasceni sloj kod nje , nama ce da da i ono sto nije rekla, sto posto ! -------------------- |
RZA |
Sep 5 2007, 08:27 PM
|
jep.
ona nas naajjvise vooooli nama predaje vec 3 godine a i cokolade smo joj kupovali.. i.. dublje ne zadjosmo al opet imamo kontrolni QUOTE Pa i nama je rekla samo elektrolizu, faradejeve zakone i galvanske elemente (ako si na to mislila "idiotski zakoni") ali to je rekla na kraju godine... Ko zna sta ce sad da kaze sad.gif sad.gif sad.gif hmmmmm.. shshshshs This post has been edited by Spužva: Sep 5 2007, 08:27 PM -------------------- cold
|
Iva |
Sep 6 2007, 11:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
@spuzva: pa jel se moze prebacit sa verske na gradjansko posle?
@topic: NEMAM PRVA DVA CASA -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Sep 6 2007, 11:40 AM
|
paaaa.. moze
al tsssssst.. -------------------- cold
|
jeele |
Sep 7 2007, 09:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
so it begins...
srecnici umiru prvi ... -------------------- |