Preporuke Dobrih Filmova
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Preporuke Dobrih Filmova
maca |
Jul 25 2008, 06:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
pogledaj obavezno
|
RZA |
Jul 25 2008, 06:27 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ko 3-4 epizode spojene..
zaista nije obavezno.. aa corpse bride je zaista dobar.. tim burton je genijalan -------------------- cold
|
maca |
Jul 25 2008, 06:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
Neonkitza |
Jul 25 2008, 06:39 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma nightmare before christmas pwnuje corpse bride...i beetlejuice nije los tim burton jeste genije:D
This post has been edited by Neonkitza: Jul 25 2008, 08:07 PM |
RZA |
Jul 25 2008, 07:02 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a bas sam htela da napomenem beetlejuice-a..
al rekoh, nema veze.. -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jul 25 2008, 08:07 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(kika™ @ Jul 25 2008, 07:27 PM) I mene se courpse bride svideo... Ili uopste nisam gledao u njega... Ne secam se, al mi je bilo lepo -------------------- |
The snorks |
Jul 26 2008, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(maca @ Jul 25 2008, 05:41 PM) da, shrek je dobar (ja pre neki dan skinula 3ojku ), a monstrumi su isto cool QUOTE(Neonkitza @ Jul 25 2008, 06:43 PM) QUOTE(maca @ Jul 25 2008, 06:55 PM) Meni se dopao, bio mi je verovatno nesto zanimljiviji jer nikada nisam gledala seriju tako da su mi fazoni bili potpuno novi |
Neonkitza |
Jul 26 2008, 12:35 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
svi pricaju o corpse bride...nikome se nije svideo "Nightmare before christmas"?? smrc...
|
The snorks |
Jul 26 2008, 12:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Neonkitza @ Jul 26 2008, 01:35 AM) mozda zato sto ga neki ovde nisu gledali ali mislim da ga imam u nekom budzaku i da ga nisam odgledala zato sto nema titlove...mah...ajde ako nadjem film+titlove obecavam da cu pogledati |
Neonkitza |
Jul 26 2008, 01:42 AM
|
http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-sub...tmas/56888.aspx
eto ti titl ^^ edit:ne znam kakav je..tako da ako ne valja,potrazi na hrvatskom... This post has been edited by Neonkitza: Jul 26 2008, 01:42 AM |
maca |
Jul 26 2008, 09:17 AM
|
jel neko gledao Nacionalno blado 2 sa Nicolas Cage? ja sam gledala samo 1 deo i bio mi je ok
|
The snorks |
Jul 26 2008, 11:43 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ Jul 26 2008, 02:42 AM) http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-sub...tmas/56888.aspx eto ti titl ^^ edit:ne znam kakav je..tako da ako ne valja,potrazi na hrvatskom... fala Sad jos samo film da nadjem (ako nije obrisan, posto je bio na nekom rw-u) |
Slovenatz |
Jul 26 2008, 01:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Bucket List - Odlican film, zanimljiva radnja, fenomenalni glumci ( Morgan Freeman i Jack Nicholson ) definitivno vredi pogledati
The Forbidden Kingdom - Ocajan film, prica je sranje, gluma je ocajna... Starship Troopers 2 - Izdrzao sam 20 minuta filma, nisam mogao vise Starship Troopers 3 - Osrednja akcija, ali odlicno je prikazano manipulisanje masama i zaglupljivanje naroda uz pomoc medija, i primena religije za iste svrhe ( samo zbog toga sam ga i odgledao ).. Sve u svemu nije lose V Is For Vendetta - Genijalan film, must see Eastern Promises - Preporucila mi je Mira Repac i stvarno je dobar film, Viggo Mortensen ( Aragorn za neupucene ) odlicno glumi, scena u kupatilu je izuzetno brutalna ^^ Sicko - Moore vs Zdravstveni sistem u Americi, vredi pogledati mrzi me da dalje kucam -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jul 26 2008, 01:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Jul 26 2008, 02:15 PM) Bucket List - Odlican film, zanimljiva radnja, fenomenalni glumci ( Morgan Freeman i Jack Nicholson ) definitivno vredi pogledati The Forbidden Kingdom - Ocajan film, prica je sranje, gluma je ocajna... Starship Troopers 2 - Izdrzao sam 20 minuta filma, nisam mogao vise Starship Troopers 3 - Osrednja akcija, ali odlicno je prikazano manipulisanje masama i zaglupljivanje naroda uz pomoc medija, i primena religije za iste svrhe ( samo zbog toga sam ga i odgledao ).. Sve u svemu nije lose V Is For Vendetta - Genijalan film, must see Eastern Promises - Preporucila mi je Mira Repac i stvarno je dobar film, Viggo Mortensen ( Aragorn za neupucene ) odlicno glumi, scena u kupatilu je izuzetno brutalna ^^ Sicko - Moore vs Zdravstveni sistem u Americi, vredi pogledati mrzi me da dalje kucam ovde su preporuke dobrih filmova Nego V za Osvetu , tj O za Osvetu je stvarno genijalan film ... jedan od mojih omiljenih -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maca |
Jul 26 2008, 04:47 PM
|
meni se svideo film Dan mrmota. star je film, ali nije los...
|
Eli0t |
Jul 27 2008, 01:44 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE V Is For Vendetta - Genijalan film, must see QUOTE Nego V za Osvetu .gif, tj O za Osvetu je stvarno genijalan film ... jedan od mojih omiljenih Upravo ga odgledah. Tja, ocekivao sam vise... Ali nije lose |
LoshMeeBre |
Jul 27 2008, 11:19 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Nije nista posebno film, mada je bolji od ostalih filmova snimanih po stripovima... Sto i nije bas neka pohvala
-------------------- |
Slovenatz |
Jul 27 2008, 11:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Take that back! Film je fenomenalan
Rush Hour 3 - posle dva nastavka film stvarno pocine da smara... steta -------------------- |
LoshMeeBre |
Jul 27 2008, 11:26 AM
|
Ma nisam rekao da je los, samo mi nije jasno zasto ste se uvatili za taj film dve godine od kako je izasao.. Inace dobar je, svakako nije klinacki film, za razliku od ostatka strip-film konverzija... Ne racunam SinCity i 300 doduse.. Mada mi je 300 meeeeh, ali mi je SinCity bas dobar.. Se vama svideo???
-------------------- |
Eli0t |
Jul 27 2008, 04:37 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
SinCity? Odgledao sam ga 4 puta, stvarno fenomenalno
|