Omiljeni Citati, sf, ef, klasika, filozofija...filmovi...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljeni Citati, sf, ef, klasika, filozofija...filmovi...
jeele |
Dec 21 2007, 07:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
Devils advocate
"Let me give you a little inside information about God. GOD likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man INSTINTCS. He gives you this extraordinary gift, and then what does He do, I swear for His own amusement, his own private, cosmic GAG REEL, He sets the rules in opposition. It's the goof of all time. LOOK but don't touch. TOUCH, but don't taste.... taste, but don't swallow! And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? HE'S LAUGHING HIS SICK, ******* ASS OFF! HE'S A THIGHT-ASS, HE'S A SADIST! He's an absentee landlord! Worship that? Never!" -------------------- |
jeele |
Dec 24 2007, 09:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
umetnost je bezvredna - oskar vajld
(ima i ceo njegov dokaz...ali sada ne mogu da ga se setim...napisat cu kad tad.......) -------------------- |
jeele |
Dec 24 2007, 09:39 AM
|
bezvredna u smislu, bezveze je...
-------------------- |
Pilulica |
Jan 13 2008, 02:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-January 08 Member No.: 841 Status: Van MGa Ime i prezime: tara radovic Škola/Razred: peta gimnazija treci razred |
mocan je kralj koji sve zbrise,mocnija je zena koja sve dobije,ali od svega mocnije je vino koje utapa razum...umberto eko..
ahahah..ziva istina.. -------------------- hodaj po sumi..
hodaj po stazi... ali na svoje dupence pazi dupence strada dok covek migne jer danas jebe ko koga stigne.. http://www.myspace.com/pilulica |
smorko_gusic |
Jan 13 2008, 07:59 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
"Ljudi su stalno slikali fotoaparatima, kako bi kasnije mogli da gledaju ono sto su propustili da vide dok su bili tamo." - Den Simons, iz knjige "Ukleta Zima".
Vodjen ovim (ili mozda time sto mi se pokvario foto aparat) otisao sam prvi put u zadnjih par godina na putovanje bez istog, i uopste mi nije zao. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
jeele |
Jan 14 2008, 08:53 AM
|
I went to the woods because I wished to live deliberately,
To front only the essential facts of life, And see if I could not learn what it had to teach, and not, When I came to die, Discover that I had not lived. Henry David Thoreau, Walden -------------------- |
Pilulica |
Jan 14 2008, 03:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-January 08 Member No.: 841 Status: Van MGa Ime i prezime: tara radovic Škola/Razred: peta gimnazija treci razred |
ljubav je cvet koji ti neko uzme i tera te da gledas kako mu kida latice,jednu po jednu....
bedak.. sexpir -------------------- hodaj po sumi..
hodaj po stazi... ali na svoje dupence pazi dupence strada dok covek migne jer danas jebe ko koga stigne.. http://www.myspace.com/pilulica |
jeele |
Jan 14 2008, 11:35 PM
|
to je ujedno i njegovo obrazlozenje i komentar za 27. sonet... uf, kad se setim kad sam ucila sve...nisam ocekivala da cu se setiti...
sekspir je komponovao sve dosta neodredjeno... zato su soneti jako razbucani... u jednom kritikuje, drugom jadikuje, velica... pretpostavljam da je pisao kako mu dodje...kasnije su zalubljenici sklapali to iz razonode i viska vremena... "Love is not love Which alters when it alteration finds, Or bends with the remover to remove. O no, it is an ever fixed mark That looks on tempests and is never shaken; It is the star to every wand'ring barque, Whose worth's unknown although his height be taken. Love's not time's fool, though rosy lips and cheeks Within his bending sickle's compass come; Love alters not with his brief hours and weeks, But bears it out even to the edge of doom." 116. seXpirov sonet ... -------------------- |
Pilulica |
Jan 14 2008, 11:43 PM
|
heh..xtra..dobar je za bedak..
-------------------- hodaj po sumi..
c1k4_ml3kc3 |
Jan 15 2008, 09:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
"Manekenka a?
Aaaahaaa! Pa ja vidim nesto si mi poznata bre! Ides kod ovog stiliste mozda, a? Je ja njega stalno vozim nikad baksis nije ostavio... Jeli? Ak(?) E sad, e, ti mi kazi molim te sta rade ti stilisti? Ko, sta oni, ono kao pun grad stilista, je6ote!?? Uopste ne razumem! Mis’im kao sta? Ti kao nemas stil onda odes kod stiliste pa onda primis stil kao sta? Hoces d’ ti kazem ja ko su ti stilisti? Pa to su ti p3deri s zaposlenjem. " -------------------- |
jeele |
Jan 15 2008, 12:14 PM
|
odakle je to???
ne razumem poentu...ili se mozda udubljujem u to previse -------------------- |
smorko_gusic |
Jan 15 2008, 12:35 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Pa iz kengura, nepresusnog izvora skroz zabavnih i besmislenih citata, poput onog:
"Da se nosite u picq materinu, i ti i picqe i obrazovanje, i sve u pizd.u materinu!" -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Pilulica |
Jan 15 2008, 12:44 PM
|
aaahaha..kengur je kralj..mnogo je jak film..
DUSANEEEEEEEE... lol -------------------- hodaj po sumi..
c1k4_ml3kc3 |
Jan 16 2008, 12:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ehehe, kada bi to bilo besmisleno
"to se osecalo sve 6o...6ovno do 6ovneta" ili - "E, bwate. E, Avaks video leteci twanjir" "Kangaruu,kangaruuuu,kangaruuu" This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Jan 16 2008, 12:16 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Jan 16 2008, 07:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Miss congeniality: I stand for world's peace
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Jan 16 2008, 08:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
sa bash.org: A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.
-------------------- |
maxydelanoche |
Jan 16 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
www.bash.org
Da me neko zatvori u sobu na mesec dana i da mi pristup samo tom sajtu, ne bi mi bilo dosadno nijedne sekunde... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Jan 16 2008, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
stvarno je mocan sajt
-------------------- |
Eli0t |
Jan 16 2008, 11:08 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE <Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!! <Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key <Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!! <Judge-Mental> **** me |
smorko_gusic |
Jan 16 2008, 11:29 PM
|
Preterano dobro, ima vecih debila nego na kobajagrande...
Ovo mi je za sad omiljeno: QUOTE <XnD> Personally its not God I dislike, its his fan club I cant stand -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don