Najveće Provale Profesora
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najveće Provale Profesora
Neonkitza |
Oct 29 2006, 01:56 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
e a ona je nesto spominjala kao duze...neke divcibare zimi!??
|
RZA |
Oct 29 2006, 07:56 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
u u ... mozeeee... ..
to bi bilo extra... -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 29 2006, 05:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Vaša razredna Nasa razredna????? Nasa razredna je pismena!!! |
Puzzler |
Oct 29 2006, 05:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Anchi @ Oct 29 2006, 06:33 PM) Pa jeste... Ali dešava se. -------------------- |
Anchi |
Oct 29 2006, 05:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Bolje to nego "Svaka niza ovog duza"
Salim se, i vasa razredna je super... Samo.. Nasa je bolja jer je najbolja razredna u skoli... |
RZA |
Oct 29 2006, 06:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
to niko ne moze da porekne.. vasa razredna je carica!! carica nad caricama!!!
-------------------- cold
|
ex-paydoman |
Oct 29 2006, 07:27 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
joda!?
pokushalo je i 3.a da zadrzzi geograficharku, ali direktor nije dao! sledetje god nema mi Glawnika!!! menjam razrednog -------------------- ode..
|
Anchi |
Oct 29 2006, 07:30 PM
|
Nema veze... Pokusacemo...
|
ex-paydoman |
Oct 31 2006, 12:39 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
"nada posledjna umire" ko was je to lozzio???
kad se zaljubish u dechka i on te odjebe... GDE JE *EBENA NADA???? wama netje ostati geograficharka, kao ni nama Glawnik... sretjom! -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Oct 31 2006, 09:16 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i sad placem...necu vise da dolazim na forum....necu...
This post has been edited by Neonkitza: Oct 31 2006, 09:16 AM |
RZA |
Oct 31 2006, 10:25 AM
|
a stoooo?! smrc.. dolazi malo.. cisto da znaju da si ziva..
Pitala sam profesorku za onaj izlet.. i icicemo negde blizu.. onako.. da odemo i da budemo tamo, koliko sam je shvatila, ali nije to jos skroz dogovoreno This post has been edited by Spužva: Oct 31 2006, 10:26 AM -------------------- cold
|
Neonkitza |
Oct 31 2006, 10:42 AM
|
ma..svejedno.. ;(
|
RZA |
Oct 31 2006, 11:41 AM
|
ja biH bas volela da idemo.. i to nekim radnim danom.. .. da malo gubio od skole, a da se opustimo a da nas ne grize savest sto nismo nista radili..
|
Anchi |
Oct 31 2006, 07:25 PM
|
Gde se ide? Kad? Koliko?
|
RZA |
Oct 31 2006, 08:20 PM
|
to se jos da dogovoriti.. ... koliko sam shvatila, gde cemo ici zavisi kada idemo.. a to mozda i od vremena zavisi.. pfff.. komplikovano je.. ne znam..
|
Iva |
Oct 31 2006, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Yo! Ovo nema veze sa provalama profesora!!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ex-paydoman |
Nov 5 2006, 10:03 AM
|
@iva: Otkud znash??? mi prichamo u shiframa, ti to ne razumesh
@ovi koji 'otje da idu na zimowanje: zavod vas i tamo shtiti od snega, skija, leda, sanki i ostalih opasnih, teshkih i pogubnih stwari! UCHLANITE SE!!! @tema: hemicharka: "ajde da se vratimo mojim veselim jedinjenjima" -------------------- ode..
|
Anchi |
Nov 5 2006, 01:17 PM
|
koja hemicharka?
|
^_NiN0_^ |
Nov 5 2006, 07:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Anika !!!
Zar ne ??? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Nov 7 2006, 09:55 PM
|
jeste anika
razredna 1.b moja geometricharka: "dechko, ako ne skinesh te slushalice izbacitju te iz kuce!!!" "ti si odsutan za mene i prichash sa njim i ponekad kao da iz bunara!" "zbir i razlika, ja to isto mislim" "posle pismenog kad proshetam se dobijesh!" sat ipo sam ja zapisiwao njene bisere... -------------------- ode..
|