Najveće Provale Profesora
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najveće Provale Profesora
Anchi |
Jul 4 2007, 11:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hahaha da ne kazhem da ste uzhasni... :lol2: :lol2: Jadna, mislim ovde deco, nasha, ovaj, hm, da ne kazhemo vec, profesorka.. :lol2:
This post has been edited by Anchi: Jul 4 2007, 11:28 PM |
SANDRA |
Jul 4 2007, 11:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Jadna je ona, dobra
|
tijana |
Jul 4 2007, 11:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
MA fina da ne kazem,kako da se izrazim zena.... :lol2:
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
Anchi |
Jul 4 2007, 11:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Pa naravno, divna, mislim sada, ovde, profesorka... A vi tako, da izvinete na izrazu deco, uzhasni prema njoj... :lol2:
|
The snorks |
Jul 4 2007, 11:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(tijana @ Jul 4 2007, 11:05 PM) EEE nemojte da ste takvi..Kad imate divnu profesorku koja kad vam prepricava knjigu ima svoje divne uzrecice kako da ti se ne svidi knjiga...Eh stvarno... :lol2: ..Doticnu necu pominjati ali mislim da ce znati dosta ljudi o kome se radi...Mislim bar Pera i Anchi... Hej nemoj tako znamo i plavusa i ja mislim ovde!hocu reci, deco, mislim tu ... :lol2: I to nas dve znamo to bolje od svih ostalih na forumu, da izvinete na izrazu,mislim ovde... |
tijana |
Jul 4 2007, 11:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(The snorks @ Jul 5 2007, 12:51 AM) Hej nemoj tako znamo i plavusa i ja mislim ovde!hocu reci, deco, mislim tu ... :lol2: I to nas dve znamo to bolje od svih ostalih na forumu, da izvinete na izrazu,mislim ovde... E zaboravih na vas...Kad vas nema stalno tu..Ali opet znamo i mi...Da ne kazem...DA oprostite na izrazu..Mislim znaci.. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
The snorks |
Jul 5 2007, 12:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Hm, zasto mi se cini da ako micicka "naleti" kojim slucajem na forum i procita ovo da cemo svi imati po ocenu nize?
|
Anchi |
Jul 5 2007, 12:20 AM
|
Hehe, da li ona zna da upali komp uopshte? :lol2: :lol2:
|
Pera Detlic |
Jul 5 2007, 12:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(The snorks @ Jul 5 2007, 12:14 AM) Hm, zasto mi se cini da ako micicka "naleti" kojim slucajem na forum i procita ovo da cemo svi imati po ocenu nize? Nemojte da je prozivate bas je gotivna, dala mi je 3 na kraju BTW jednom kada je neko odeljenje gubilo zadnja dva casa, a i mi trebali da gubimo ali je doticna zakazala taj dvocas, ja ispi*deo:"Kako bre ovi stalno nesto gube a mi cim treba nesto da gubimo dodje ova i krene (tu sam uzeo citanku i krenuo da imitiram kako se samozadovoljavam dok drzim citanku i vicem) aaaaaaaaaaa, Lorelaj, aaaaa mislim ovde, da ne kazem..." i prodje doticna pored ucionice i presece me pogledom dok na licu drzi onaj "je*acu ti mater" osmeh :ninja: QUOTE(pyost @ Jul 5 2007, 12:27 AM) Ma dobro, ja zamalo da ne mogu da imam dve ocene nize This post has been edited by Pera Detlic: Jul 5 2007, 12:33 AM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
The snorks |
Jul 5 2007, 12:35 AM
|
Pa znas kako ne verujem,ali ako sazna je**li smo jeza u ledja!
Tako je kod nas u 1. razredu dala na kraju 1. polugodista kazneni kontrolni 2-3 dana pred kraj zato sto smo na neki papir ispisali bisere profesora(na predlog vase razredne)i okacili u ucionicu. Naravno tu je bilo najvise njenih bisera(ispod svakog bisera je bilo ime i prezime prof. i svi su bili odusevljeni osim nje)... Cak smo stavljali i nase bisere! Medjutim kada je pocelo 2. polugodiste papir je "misteriozno" nestao.Bas se pitam ko ga je skinuo... Ja sam na tom kontrolnom dobila 2,plavusa 3(bile smo ukljucene u izradu). |
Anchi |
Jul 5 2007, 12:35 AM
|
Aaaaaaaaaaaaaa joj koji blam :lol2:
QUOTE(The snorks @ Jul 5 2007, 01:35 AM) Pa znas kako ne verujem,ali ako sazna je**li smo jeza u ledja! Tako je kod nas u 1. razredu dala na kraju 1. polugodista kazneni kontrolni 2-3 dana pred kraj zato sto smo na neki papir ispisali bisere profesora(na predlog vase razredne)i okacili u ucionicu. Naravno tu je bilo najvise njenih bisera(ispod svakog bisera je bilo ime i prezime prof. i svi su bili odusevljeni osim nje)... Cak smo stavljali i nase bisere! Medjutim kada je pocelo 2. polugodiste papir je "misteriozno" nestao.Bas se pitam ko ga je skinuo... Ja sam na tom kontrolnom dobila 2,plavusa 3(bile smo ukljucene u izradu). Haha na predlog nashe razredne? Neshto slichno je i nama jednom rekla... Carica je Haha joj pa nije ni cudo shto nije bila odusevljena kad je 80% izvala njeno... :lol2: |
The snorks |
Jul 5 2007, 12:40 AM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Jul 5 2007, 12:32 AM) Nemojte da je prozivate bas je gotivna, dala mi je 3 na kraju He he...Mene ja htela da pita za 5 iako sam imala beton 4, i na kraju sam poslednji kontrolni toliko zas*ala(tradicionalno) da je osustala od toga ali mi je rekla da ce mi dati 5 ako mi bude trebalo za 5.00 Niko nije rekao da nije gotivna (pogotovo je gotivna kao razredna) ! |
Pera Detlic |
Jul 5 2007, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
A ko je ta razredna? Geograficarka?
Ona je najveca likusa, secam se na ekskurziji u prvom razredu ulazi ona kod ortaka u sobu, a on u gacama, i ona krene da se nervira, ono njeno:"Jao, sram te bilo, kako smes u svojoj sobi da ides u gacama". Ja sam se cepao 3 sata posle toga. Mada, bio sam u fazi kada mi je sve smesno This post has been edited by Pera Detlic: Jul 5 2007, 12:42 AM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
The snorks |
Jul 5 2007, 01:02 AM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Jul 5 2007, 12:40 AM) Ona je najveca likusa, secam se na ekskurziji u prvom razredu ulazi ona kod ortaka u sobu, a on u gacama, i ona krene da se nervira, ono njeno:"Jao, sram te bilo, kako smes u svojoj sobi da ides u gacama". Geograficarka???Jesi ti siguran u to? Ne deluje mi kao osoba koja bi popovala za tako nesto kao 1. , a kao 2. geograficarku je skoro nemoguce iznervirati(mislim da je milica jedina osoba kojoj je to poslo za rukom)! This post has been edited by The snorks: Jul 5 2007, 01:03 AM |
Anchi |
Jul 5 2007, 01:18 AM
|
QUOTE A ko je ta razredna? Geograficarka? Ona je najveca likusa Aha, ma ona je najveca likusha definitivno, a i kao razredna je ubedljivo najbolja! QUOTE kao 2. geograficarku je skoro nemoguce iznervirati Hehe i to je tachno |
SANDRA |
Jul 5 2007, 08:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Zena je to;iko dobra da se ja plasim da ce jednom puci(geograficarka)!
A ja mene boli, da ne kazem ovde, uvo za ocenu iz srpskog! Ne predaje mi doticna osoba ali mi je zanimljiva kad je sretnem |
Pera Detlic |
Jul 5 2007, 09:19 AM
|
QUOTE(The snorks @ Jul 5 2007, 01:02 AM) veruj mi, nije Zadnji slucaj kojeg se secam je kad smo se nas dvoje-troje popeli na tresnju onu ispred skole, da jedemo pa pljujemo kospice na ove ispod dolazi geograficarka sa crvenim licem:"Sidjite odmah, nemojte da padnete kad sam ja dezurna bla bla..." A ja joj lepo rekao:"Profesorka, pa sta ima veze, imamo osiguranje" I tu jos vise pocrveni i nastavi da vice -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Puzzler |
Jul 5 2007, 09:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Pera Detlic @ Jul 5 2007, 12:32 AM) Nemojte da je prozivate bas je gotivna, dala mi je 3 na kraju BTW jednom kada je neko odeljenje gubilo zadnja dva casa, a i mi trebali da gubimo ali je doticna zakazala taj dvocas, ja ispi*deo:"Kako bre ovi stalno nesto gube a mi cim treba nesto da gubimo dodje ova i krene (tu sam uzeo citanku i krenuo da imitiram kako se samozadovoljavam dok drzim citanku i vicem) aaaaaaaaaaa, Lorelaj, aaaaa mislim ovde, da ne kazem..." i prodje doticna pored ucionice i presece me pogledom dok na licu drzi onaj "je*acu ti mater" osmeh :ninja: Ma dobro, ja zamalo da ne mogu da imam dve ocene nize Hahaha... To je nešto najsmešnije što sam čuo Ali sad stvarno, Mićićka je OK... Možda malo iritiraju te uzrečice, ali ona radi tu 20 (30?) godina, može joj se oprostiti... A ne može se reći da nije fer kao profesor... Ona dobro razume da srpski nije medju primarnim predmetima u MG, pa ga i ne forsira (bar ja imam takav utisak). A još nešto... Zar nije poražavajuće imati manje od 4 iz srpskog? Mislim, nisam baš neki patriota (pre sam antipatriota ), ali baš, ne znati maternji jezik... -------------------- |
Pera Detlic |
Jul 5 2007, 09:46 AM
|
Ma znam ja srpski, vidis da pisem ovde sve vreme, i plus sam isao i na takmicenje i uradio bolje od ovih stalnih takmicara, pa zato i imam 3 a ne 2 (Prosle godine sam na kraju godine morao da odgovaram za 2, pa sam se ove godine iz fazona prijavio za takmicenje )
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
SANDRA |
Jul 5 2007, 10:07 AM
|
Ti si bio na takmicenju ove godine? Kako da te ja nisam videla ili bar mislim da te nisam videla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|