Mtv Ema 2007., 1. novembar 2007. (Minhen)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mtv Ema 2007., 1. novembar 2007. (Minhen)
Grashak |
Oct 13 2007, 11:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
sad jesam
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Slovenatz |
Oct 13 2007, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
me2
-------------------- |
Stefan_chemist |
Oct 14 2007, 01:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
QUOTE(Grashak) posto si osmi razred skoro pa da ti je oprosteno za izlive mudrosti koje si ovde napravio... deloi sa my chemical romance i avril lavigne cu stvarno da ignorisem... jer..... blink.gif blink.gif /ignore /ignore ... izletece mi chuka inache... hladno pivo sto nisi cuo za njih, to covek ajde i da proguta ali ovo prethodno.... povodom diskusije hladno pivo/van gogh... pa to je manje vise mrtva trka.. van gogh ima nekih do jaja stvari ali vecinom nepoznetih a sve poznate su shit i slicno za hladno pivo.. mada mene neko da pita, hladno pivo iako su sada izgubili dosta od shmeka koji su imali kad su bili manji.. novi album cu komentarisati sa: "..." van gogh i neko te ima nocas cu takodje komentarisati samo sa "..." MTV i VH1 suckuju.. VH1 je ionako MTV-jev tako da isto sranje samo malcice bolje pakovanje, al nijedno ni drugo nisu bas mesta gde mozes da ocekujes da ce pustati kvalitetnu muziku ali my chemical romance... bre jesi ti cuo to sranje uopste? danasnji klinci ne znaju sta je hladno pivo a truju se sa avril lavigne (khm punk rockerkom khm.. ) oh well.. a sto se tice zaraznih pesam.. ambrela ela ela e e e e nadmasuje by far sve ostale... jer je ubedljivo najgluplja i nema apsolutno nikakvog razloga da je iko pamti... medjutim taj ambrela ela ela e e e e deo je stvarno.. addictive ... odoh da pogledam to glasanje smile.gif Ukusi su razliciti. Kvalitet je isti. -------------------- |
Kuzman |
Oct 14 2007, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Samo vas gledam...
Ako je to muzika, onda ne znam... -------------------- |
Grashak |
Oct 14 2007, 06:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Stefan_chemist @ Oct 14 2007, 01:34 PM) da su ukusi razliciti.. jesu... da je kvalitet isti... nije... koliko god ljudi pokusavali da opravdaju svoje slusanja/gledanje grand show i turbo-folka sa ukusi su razliticti, ne mgou.. jer ipak... turbo folk je as low as it can get ) isto tako u svetu postoje neka muzika koja je as low as it can get.. u to bi spadalo http://www.youtube.com/watch?v=pgX-hiQdfFw http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU i naravno nezamenljivo losa avril lavigne.. (sto se naravno ne onosi na nje prvi album i pesmu, dve sa drugog i treceg..) tokio hotel, my chemical romance i taj emo pokret i tako dalje su vecinom sramota za ono sto se zove emo.. (doduse sva muzika je pomalo emo, zar ne al dobro, to je vec druga diskusija ) -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kuzman |
Oct 14 2007, 06:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Izvini, ali ova pesma Jump In My Car ne vidim sto bi spadala u najgore svih vremena?
Ima mnogo gorih stvari od toga... NE KAZEM da je ova pesma dobra, ali je neuporedivo bolja od GOMILE stvari... -------------------- |
calamity |
Oct 15 2007, 09:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
|
Noblica Sim |
Oct 17 2007, 10:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 17-October 07 Member No.: 711 Status: Van MGa Ime i prezime: Simona Škola/Razred: Filoloska gimnazija |
ma ja bih avril zabranila da radi bilo sta sto ima veze sa "muzikom"....ako se ono njeno uopste moze nazvati muzikom
druga stvar, ja bih za best adriatic act glasala za van gogh, ali mi je siddharta omiljen bend (pored systema).a hladno pivo sam ove godine slusala dva puta (po mogustvu cu i treci put, u decembru) e da, evo meni prvog posta, aj sad svi "dobro nam dosla komsiniceee" -------------------- With claws that catch and jaws that bite and vorpal blade that snicker-snacks... |
pyost |
Oct 17 2007, 12:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Dobro nam dosla komsiniceee
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Noblica Sim |
Oct 17 2007, 07:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 17-October 07 Member No.: 711 Status: Van MGa Ime i prezime: Simona Škola/Razred: Filoloska gimnazija |
hahah, hvala sto si iskucao i tacan broj slova e
-------------------- With claws that catch and jaws that bite and vorpal blade that snicker-snacks... |
Grashak |
Oct 18 2007, 09:20 AM
|
QUOTE(Noblica Sim @ Oct 17 2007, 07:52 PM) psssssst, mislim da je kopi/pastovao )) QUOTE(calamity @ Oct 15 2007, 09:15 AM) kakko da ga zaboravim .... sve u svemu, sve je to trash i svako ko to moze da slusa... majku mu... nesto tu nije u redu -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Oct 18 2007, 01:22 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Noblica Sim |
Oct 19 2007, 07:44 PM
|
eto, vidis
-------------------- With claws that catch and jaws that bite and vorpal blade that snicker-snacks... |