Audicija Za Veliku Rock Svirku, u Trecoj gimnaziji
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Audicija Za Veliku Rock Svirku, u Trecoj gimnaziji
pyost |
Nov 9 2007, 12:40 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tek sada videh onaj post sa redom nastupanja... Znaci moracemo da se nacekamo ako hocemo da vidimo Kontrolu Mozga
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 9 2007, 12:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Pitty...But truth
-------------------- |
Baklava |
Nov 9 2007, 11:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 9-November 07 From: the sunny side of the street Member No.: 754 Status: Bivši učenik MGa |
Од 6 бендова 4 су из моје Пете Београдске
Овако, одмах да вас обавестим. -Секстази је јадан. Али онако патетично јадан. Содомија бубних опни. Мислим види се већ по називу који су дебили. -Хемороиде нисам чуо али сви причају да нису ништа посебно. Мех. Али свеједно, Doors-и су Doors-и. Можда и нису лоши. -Еуфорија не знам шта је и одакле је. -Лејтси су патос. Имају као неки свој албум, штагазнам, татини синови измузли кинту па платили. Утолико су већи идиоти. -Када сам први пут чуо Фаталити пао сам на под, држао се за стомак и вриштао. На те људе треба отићи чисто да се онако слатко исмејеш. -Контролу мозга исто не знам, можда су ок Треба се појавити на свирци свакако, мислим чисто да се да кинта за добротворне сврхе, и да се изблеји мало са друштвом. Али од музике немојте да очекујете превише. Иначе, само за вас бивше колеге из МГ-а, гитариста Фаталитија у свом најшмекерскијем издању! Можда слика појашњава оно о чему сам вам причао. -------------------- užas je moja furka
|
pyost |
Nov 9 2007, 11:31 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
It should be quite interesting Na forumu pete sam ionako video previse svadji oko bendova Sextasy, The Lates i Fatality, pa je red da vidim ko je u pravu
c1k4_ml3kc3 |
Nov 9 2007, 03:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
-------------------- |
pyost |
Nov 10 2007, 01:12 AM
|
Utisci
Eli0t i ja smo stigli (tj. usli) cim je Sextasy zavrsio svoj nastup, tako da nismo imali to zadovoljstvo (?) da ih cujemo. Hemoroidi su bili odlicni, jer su odabrali dobre i poznate pesme (Break On Through, Are You Gonna Be My Girl, Californication, Zephyr Song, Give It Away, Purple Haze i sl.) - verovatno najbolji nastup na ovoj svirci. Euforia je bila super sa muzicke strane, ali s obzirom da su svirali autorske pesme (koje jel'te ne znam)... Meh... Od The Latesa sam ocekivao vise dobre muzike, manje fenserisanja, dok je Fatality previse heavy (a opet fancy) za mene. Nakon prve pesme Kontrole Mozga sam otisao, mada sam bio zaintrigiran posle "****ti se svi" i "Srbija do Tokija" Sve u svemu, sasvim zanimljivo iskustvo. -------------------- Baby, it's a violent world.
c1k4_ml3kc3 |
Nov 10 2007, 01:56 AM
|
Svi pobegli nakon predzadnjeg benda (smorilo ljude )
Ako me je neko video - ja sam bio u texax jashi sa bujnom kosom... -------------------- |
pyost |
Nov 10 2007, 12:50 PM
|
Sa maramom?
c1k4_ml3kc3 |
Nov 10 2007, 02:43 PM
|
Without
Dodushe, bilo je i ljudi koji su se obukli kao da su izashli sa koncerta Whitesnake-a Ja sam bio na spratu, pored radijatora -------------------- |
meow |
Nov 10 2007, 05:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-October 07 Member No.: 719 Status: Van MGa |
bash lepo sto ste bili ! s obzirom na to da je bila kisha..
)) hemoroidi su bili najbolji (kao sto sam ja licno i ocekivala) pored, naravno, jeuforije <3 mada su the lates stvorili prilicno finu atmosferu. |
pyost |
Nov 10 2007, 05:27 PM
|
Ma bilo je povuci-potegni da li da dodjemo, i obojicu je mrzelo, ali smo ipak dosli, jer bi bila greota da propustimo
Ja sam video jednog sa maramom, i mislim da je bio u texas jakni, pa sam ubedjivao Eli0ta da si to ti Mi smo bili pri vrhu levih stepenica, kod "ograde" (ne mogu da kazem gelender ) -------------------- Baby, it's a violent world.
c1k4_ml3kc3 |
Nov 10 2007, 05:55 PM
|
Video sam te i znao sam da si to ti decko deluje kao intelektualac
-------------------- |
pyost |
Nov 10 2007, 06:24 PM
|
Dobro je Uplasio sam se da ce aura onoga do mene (khmeliotkhm) uticati na moje intelektualne moci
c1k4_ml3kc3 |
Nov 10 2007, 11:42 PM
|
Hehehehe
Hvala ti (vam) što si (ste) bio (bili) (Da li si čuo kada je počeo neki narodnjak ???) -------------------- |
pyost |
Nov 10 2007, 11:45 PM
|
Na pocetku Latesa?
c1k4_ml3kc3 |
Nov 11 2007, 12:01 AM
|
Eh, pa nisam obratio paznju na redosled bendova koji su svirali (osim na predzadnji i poslednji ) ali ja i ortak smo se samo pogledali u fazonu "U kom smo mi ovo univerzumu?"
-------------------- |
pyost |
Nov 11 2007, 12:04 AM
|
Gitarista Lates, tj. pevac/gitarista Fatalityja je odsvirao deo nekog narodnjaka, verovatno je to Moja pomisao je bila "wtf?"
c1k4_ml3kc3 |
Nov 11 2007, 12:11 AM
|
Taj rad.
Ali svirka je uspela Vishe od pet stotina prodatih ulaznica 500+x100=pare za decu Zvechanske -------------------- |
pyost |
Nov 11 2007, 12:20 AM
|
Definitivno je uspela Jedino sto mi je zasmetalo je prostor, koji zasigurno nije najprikladniji. I to sto sam tek na kraju provalio gde ljudi ostavljaju jakne
c1k4_ml3kc3 |
Nov 11 2007, 02:13 AM
|
Da. Ja nisam zeleo da skidam jaknu , a kasnije su neki likovi cak odneli klupe na kojima su jakne u neku ucionicu pa je moj ortak jurcao po shkoli da bi je nashao
ali to mi ne umanjuje vrednost svirke iako nije bila muzika po mom ukusu... -------------------- |