Žurka!, Povodom dana škole
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Žurka!, Povodom dana škole
pyost |
Sep 13 2007, 07:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
ŽURKA!!! (povodom dana škole) 18.09.2007. Sa početkom u 21h Klub: Ex Džungla Cena karte: 150 dinara Za karte se raspitati u odeljenjima IVa i IVc Tekila: 120 dinara Sok od ječma: 100 dinara Ostali sokovi: 80 dinara Attached thumbnail(s) -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Grashak |
Sep 13 2007, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
zaboravio si da je tekila 120 .. e ta ex jungla.. ne daj ti boze da promene lokaciju.. BTW za karte se raspituje i IVa i IVc
funfun joyjoy, ludi ste ako idete! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Sep 13 2007, 07:58 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Grashak |
Sep 13 2007, 08:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(pyost @ Sep 13 2007, 07:58 PM) pa uvek je tamo.... a bzvz je prostor.. (i jos kad nema dovoljno ljudi da dobijemo i gornji deo..) mislim ima mnogo boljih -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Sep 13 2007, 08:04 PM
|
Ima i skupljih
Eli0t |
Sep 13 2007, 08:06 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE pa uvek je tamo.... Prosle godine je bila u Van Helsingu.. |
pyost |
Sep 13 2007, 08:06 PM
|
... Koji vise ne postoji ...
Eli0t |
Sep 13 2007, 08:12 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Postoji, samo je promenio ime..
|
pyost |
Sep 13 2007, 08:13 PM
|
Jesi li siguran?
Eli0t |
Sep 13 2007, 08:20 PM
|
Nisam.. Ali pise ovde..
|
Grashak |
Sep 13 2007, 08:22 PM
|
tztztzt admini budze postove...
anyways, jel ide neko uopste? -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Sep 13 2007, 08:33 PM
|
Idemo Eli0t i ja...
Eli0t |
Sep 13 2007, 08:34 PM
|
Idemo nas dvojica.. I jos dosta njih iz naseg odeljenja..
|
The snorks |
Sep 13 2007, 08:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ja ako obecate da cemo da radimo zadatke iz ruskih zbirki
I da jedna ispravka,za karte se mozete obratiti i Mariji iz IVb To sto nismo sa vama na spratu nije razlog da nas iskljucujete |
Grashak |
Sep 13 2007, 08:40 PM
|
QUOTE(The snorks @ Sep 13 2007, 08:36 PM) Ja ako obecate da cemo da radimo zadatke iz ruskih zbirki I da jedna ispravka,za karte se mozete obratiti i Mariji iz IVb To sto nismo sa vama na spratu nije razlog da nas iskljucujete blaaaah aca je rekao da su to organizovali on, lazar i nenad, otkud znam da i ona ima karte... a tako pise i na onom obavestenju... ane znam samo sta aci bi da pavlu (kipru) da prodaje karte sad smara sve zive po skoli..... "de si care ajde care kupi kartu care" i po 50 puta dok ti se toliko ne smuci da si primoran da kupis samo da bi ga se resio... vi vise niste na istm spratu kao i mi? boooze nisam ni primetila.. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
The snorks |
Sep 13 2007, 09:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Da Aca organizuje zurku,i stvarno je cudno sto Marija ima karte...
Nekima ovde nema spasa QUOTE vi vise niste na istm spratu kao i mi? boooze nisam ni primetila.. |
Grashak |
Sep 13 2007, 09:16 PM
|
QUOTE(The snorks @ Sep 13 2007, 09:11 PM) ..to sto on organizuje zurku ne znaci da ce njoj odmah da uvali karte da prodaje ))) e ustvari sad kad kazes.. primetila sam da je hodnik nesto krcatiji nego ranije, i da je vasa ucionica vecito prazna.. sto je jelte za vase odeljenje bilo jaaaaako cudno.. cak sto vise zabrinjavajuce... al sad sve ima smisla -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
paydoman |
Sep 13 2007, 10:53 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
idem i ja ako ide "najbolja" riba u mg
nije zzurka zzurka ako ja ne idem, tako da sam na neki nachin primoran btw bice odlichna prilika za zavodovu promociju -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Neonkitza |
Sep 15 2007, 03:56 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hahahahaha ne zaboravi svoje streberske naocare...
ko je najbolja riba u mgu?ti?bella? |
pyost |
Sep 15 2007, 04:03 PM
|
Kad smo vec kod toga, da li bi iko bio ljubazan da mi ukaze ko je Bella u skoli?